10% extra kassa korting

Sneldrogend beton

Bij het bouwen van een fundering van een paal voor een tuinhuis of veranda, is het aan te raden bij de paal, sneldrogend beton toe te voegen. Water mixen met sneldrogend beton dan heeft het een snelle verharding, het is makkelijk te mixen, waardoor er makkelijk mee te werken is, dit cement zit altijd in zakken die waterdicht zijn. De verwerking van cement of beton is eenvoudig, in een gegraven gat een half zakje cement toevoegen. Waarna het gat half vol laten lopen met water, dan de 2e helft van het cement of beton er bij. Eenmaal als het sneldrogend beton is uitgedroogd dan is het cement of beton volledig uitgehard. Dit duurt ca 24 uur, maar verharding zal al plaatsvinden na 20 minuten. Als u het cement gaat mixen met water dan is ons advies de paal of balk niet meer te bewegen, een sneldrogende werking heef cement. Bij beweging krijgt u speling tussen de paal en het cement. De prijs van cement is niet hoog, dus een snelle goedkope en sneldrogende manier om poeren of kleine funderingen te maken.

Bekende namen van sneldrogend beton zijn beamix, sika cebar of cebarpoeder. Let wel dit is een sneldrogende reparatiemortel. Deze merknamen zijn allen goed om te gebruiken maar niet voor tuintoepassingen, maar ook een onbekend merk kan ook geen kwaad, vaak is de prijs dan wel beter, en kunt u dus flink besparen op de prijs.

Bekende namen van sneldrogend beton zijn beamix, sika cebar of cebarpoeder.

Let wel dit zijn allen reparatie mortels dus geen sneldrogend beton wat u gebuikt in de tuin.

Reparatiemortel is extra sneldrogend, maar is zeer uiteenlopend inzetbaar is. In tegenstelling van normaal cement, wat in zakken zit, zit reparatiemortel in een emmer. Beamix, sika, cebar of cebarpoeder zitten altijd in emmers die waterdicht zijn. Reparatiemortel is maar een minuut verwerkbaar, waterplug, geeft hechting op PVC. Geschikt voor binnen en buitengebruik en voor wanden of vloeren. Deze reparatiemortel of sneldrogend beton is krimparm, en breed inzetbaar voor spoed reparatie en andere montage doeleinden, aanbrengen van sanitair en PVC, afpleisteren en vastzetten van gas water en elektriciteitsleidingen, ook de reparatie van lekkages en de reparatie en afdichten van gaten of het bevestigen van beugels en haken is dit product uitermate geschikt omdat het sterk en sneldrogend is.

Gemakkelijk online bestellen

Onze bouw schets die verwerkt is in onze montage handleiding geeft duidelijk aan hoe het moet monteren en onze calculator berekend precies wat u per project nodig heeft. Wij denken met u mee van A tm Z Wij weten wat er komt kijken als u online iets wilt bestellen en welk vragen er dan bij opkomen. Ook veilig betalen in veilige omgeving is voor u van belang dat weten wij en daarom is alleen het beste goed genoeg voor ons.

Openingstijden Hardhout Discount?

Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ons bereiken per mail info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)74 -3033602 Twijfel niet bij een vraag maar neem contact met ons op.