10% extra kassa korting

Hout op maat

Hardhout van HardhoutDiscount.nl is duurzaam en milieu vriendelijk te gebruiken en is hout op maat te leveren. Wij leveren van houten plaat tot houten plank in bijna alle hout maten. We laten het niet moeilijker worden dan het is, een plaat zelf of laten bestellen kan snel en veilig via de site, natuurlijk adviseren wij u ook graag telefonisch. In hardhout zijn er veel hout maten te verkrijgen. HardhoutDiscount.nl heeft de meeste maten planken op voorraad. Wij bieden kopen rechtstreeks in bij onze zagerijen in Zuid Amerika en Azië, daarbij laten wij blad gezaagd hardhout zagen. Door het hardhout blad te zagen, of te wel cirkelzaag gezaagd hout te importeren is het hout vrijer van spanning, en blijven de maten van de houten planken op lange termijn langer goed. Dit hout laten wij op maat zagen en afkorten op lengte, in de meest voorkomende afmetingen, en in diverse houtsoorten.

Stel zelf uw vlonder samen desktop

Wij hebben een handige on-line hout / plaat calculator waar u eenvoudig de het gewenste hout op maat kan bestellen. U koopt nooit te veel houten planken of platen. Maar hoe werkt het? Typ de maten van bijvoorbeeld uw vlonder of schutting in de calculator. Wij rekenen dan exact voor uit wat u nodig heeft en kan bestellen. Het product overzicht geeft de maten van elke platen of planken, op 1 overzichtelijk blad aan waar wij mee gerekend hebben. U kan dan eenvoudig zelf de bestelling nog bewerken. Misschien wilt u er een extra platen of planken bij bestellen. Of heeft u op uw aantekening blad nog een bloembak gepand. Eenvoudig veranderd u dan de aantallen of de lengtes in het producten blad.

Zo kan u dus snel, simpel en voordelig bij ons hout op maat laten bestellen.

Openingstijden Hardhout Discount?

Wij bezorgen als u voor 12.00 uur besteld, de volgende dag al aan huis! Hout op maat geleverd, wij laten u niet wachten, snel en zeker is ons motto. Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Heeft u vragen naar aanleiding van u bezoek aan onze webwinkel? Neem daarvoor even contact met ons op, mail info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)74 -3033602