Hardhouten tafelblad

Een hardhout tafelblad is te koop bij Hardhout Discount. Wij verkopen eiken tafelbladen maar ook tropische hardhouten tafelbladen. Een hardhouten tafelblad geeft extra sfeer in elke woning. Maar boomstamtafels worden ook veel door ons verkocht aan bedrijven. De horeca gebruikt een hardhouten tafelblad als stamtafel of als vergader tafel. Maar ook kantoorpanden die eens wat anders willen dan een standaard bureau of ovale tafel in een vergaderzaal kiezen steeds vaker voor een hardhouten tafelblad.

Boomstamtafels informatiepagina

Voordelen van een hardhouten tafelblad

Een hardhouten tafelblad is sterk, heel sterk. Tropisch hardhout heeft een hoge sterkte klasse. Dat betekend dat de buigsterkte van een hardhouten tafel erg hoog is. Daardoor kan de tafel veel kracht weerstaan. De boomstamtafels van het merk Huefter verkopen wij. Dit merk zorgt voor tafels die bijna onverwoestbaar zijn. Dus u koopt niet alleen iets moois, maar ook nog eens een hardhout tafelblad die altijd een economische restwaarde heeft. Hardhouten tafels zijn slijt vast en erg mooi vlak en glad af te werken. Wij behandelen de tafels optioneel met meerdere lagen vernis, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een vernis of olie aan te brengen.

Onderstellen van metaal voor een hardhouten tafelblad

Een hardhouten boomstamtafel is zwaar in gewicht. Wij adviseren u om een solide onderstel te kopen van bij voorkeur metaal. Onze metalen onderstellen kunnen het gewicht van de tafel goed dragen. Wij leveren tafelbladen in 4.0 cm en in 8 cm dikte. Houd er rekening mee dat een tafel van 3 meter lengte op 8 cm dikte al snel 250 kg weegt. Een tafel van 4.0 cm dikte weegt respectievelijk de helft van natuurlijk, zo’n 125 kilogram.

Dus ook bij het plaatsen van de tafel van 8 cm dikte, adviseren wij u om met 4 personen de tafel op de plek te zetten. Bij een 4 cm dikke tafel zijn minder handen nodig.

Wij plaatsen niet de tafel bij u in de woning, want de chauffeur is alleen op pad. Hij lost de tafel met een mobiele heftruck, op de zo dicht mogelijke plek door u aangewezen.

Op zoek naar meer inspiratie?

Bekijk projecten en foto's

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Gratis proefmonster aanvragen

Betaal opties

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk Overschrijving iDeal Creditcard PayPal AfterPay SOFORT Bancontact KBC/CBC Belfius Direct ING Home’Pay Contant