Kwaliteitsproducten met luxe uitstraling

Hardhouten poort

U kunt een standaard hardhouten poort bestellen of u kunt ervoor kiezen om van losse hardhouten planken er één samen te stellen. Onze hardhouten poorten worden toegepast als tuin poort weilandhek bij omheiningen of als landbouwhek. Natuurlijk leveren wij ook de materialen in lariks douglas voor houten inritpoorten, toegangspoorten, losse landhekken en hout voor erfafscheidingen.

Wilt u zelf een hardhouten poort maken? Bekijk dan montage handleidingen.

Let op: De hardhouten poort wordt soms geleverd met beslag en palen, andere weer zonder. Dit wordt per product duidelijk aangegeven.

De juiste afmetingen

Voor sommige lariks houten tuinpoorten is maatwerk mogelijk. Dit wordt per product aangegeven, als u een duidelijk schets heeft gemaakt dan kunnen we u precies vertellen welke producten u nodig heeft om een mooie hardhouten poort te maken. Belangrijk is natuurlijk wel om te bepalen welke ondergrond u heeft en of de hardhouten palen bijvoorbeeld in beton gestort moeten worden voor extra steun en veiligheid, er komt natuurlijk bij een hardhouten poort veel gewicht terecht op de staanders / palen.

Uitgebreid assortiment

Als u nu kiest voor een hardhouten poort of voor een lariks, douglas poort, wij van Hardhout Discount beschikken over de juiste kennis en ervaring om u een zorgeloze aanbieding te maken. Wij zorgen dat u de beste materialen krijgt aangeboden voor de scherpste prijs. Wij ontzorgen u zodat u alleen maar hoeft te kiezen welke kleur u wilt hebben voor u bouw.

Gemakkelijk online bestellen

U kunt de producten van uw keuze, goedkoop en eenvoudig online bestellen in onze webshop. ons laag gestelde franco levering, bespaart u op de kosten. Wij hebben natuurlijk altijd een extra aantrekkelijke aanbieding in de outlet store en vergeet niet wij zijn de goedkoopste online winkel van Nederland, als het om hardhout gaat. In onze webshop vindt u bijna alles op gebied van hardhout, voor uw tuin of terras. Betalen doet u in een uiterst veilige omgeving. We bieden u de mogelijkheid om met Ideal, visa, mastercard of met afterpay te betalen. Het keurmerk webwinkel , Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur bieden u als consument meer waarborgen dan de wet stelt, veilig en vertrouwd dus.

Gratis monsterstukken

Wilt u een beter beeld krijgen bij een product waar u in geïnteresseerd bent? Dan kunt u gratis en geheel vrijblijvend eenvoudig een monsterstuk aanvragen via onze webshop. Zo krijgt u een beter beeld bij de structuur van het hout en de kleur. Dit alles regelt u snel op Hardhoutdiscount.nl

Openingstijden Hardhout Discount?

Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Heeft u vragen naar aanleiding van u bezoek aan onze webwinkel? Neem daarvoor even contact met ons op, mail info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)74 -3033602