Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Hardhout planken

Als u geïnteresseerd bent in hardhouten planken, dan vindt u bij ons hardhouten terrasplanken in tropisch hardhout, of goedkopere varianten zoals lariks of Douglas spar. Wij hebben ze in verschillende diktes, breedtes en lengtes. Onze hardhouten planken zijn duurzaam geproduceerd en geïmporteerd, zijn extreem duurzaam en geven uw tuin een warme en luxe uitstraling.

Stel zelf uw vlonder samen desktop

Onze terrasplanken zijn glad geschaafd of met profiel, met voegen in elke plaat gefreesd als een antislipprofiel. U vindt ook extra brede hardhouten planken in onze webshop, welke sneller gelegd kunnen worden en een geheel andere uitstraling hebben. Overtuig uzelf van ons assortiment.

Hulp bij de montage

Op onze website vindt u een handige calculator waarmee u kunt berekenen wat de goedkoopste hardhouten planken zijn en ook kunt u berekenen hoeveel hout en andere materialen u nodig heeft. Met de installatie-instructies en bouwtekeningen is het bijvoorbeeld heel eenvoudig om een terras te bouwen waar u niet te veel aan hoeft te spenderen. Als u nog vragen heeft over de verwerking van uw hardhouten planken, neem dan gewoon contact met ons op.

Gratis monsters

Wilt u uzelf thuis overtuigen van de kleur en structuur van onze hardhouten planken? Dan sturen wij u graag gratis monsters naar uw huis. Op onze website bestelt u zeer eenvoudig wat u wilt.

De openingsuren van Hardwood Discount

Hardhout Discount is open op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur. Heeft u vragen over bepaalde houtsoorten of over het bewerken van onze hardhouten planken? U kunt ons bellen op 074-303 36 02 of ons een e-mail sturen met uw vragen naar info@hardhoutdiscount.nl. We helpen u graag!