Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Gratis bezorgd vanaf €1500,-

Gratis levering vanaf 1500 euro - Leveringen uit voorraad

Wij leveren luxe kwaliteitproducten.

Meer informatie nodig? WhatsApp ons.

 WhatsApp   

Bezoek ook onze showroom op zaterdag (maak wel een afspraak)
| NU: TRUSTED SHOPS KOPERSBESCHERMING |

Afhankelijk van waar je woont, leveren wij je bestelling meestal tussen de 2 en 5 werkdagen af.  
Door de drukte kunnen onze levertijden variëren. De winkelwagen toont de eerst volgende beschikbare leverdatum. Het kan voorkomen dat we toch sneller kunnen leveren, bericht ons als je dat wenst nadat je de bestelling hebt geplaatst. Onze kwaliteits producten geven een luxe uitstraling, kom kijken in onze showroom te Hengelo (maak wel altijd een afspraak).

NEDERLAND GRATIS LEVERING - VANAF € 1500 
Tot € 1.500 bezorgkosten € 95,-. 

BELGIE GRATIS LEVEIRNG - VANAF € 2000
Tot € 2.000 bezorgkosten € 125 -

De | Trusted Shops - Kopersbescherming | beschermt je tot 90 dagen, tegen een verlies van het aankoopbedrag. Trusted Shops staat voor | veiligheid en zekerheid | in het online shoppen. 
De kopersbescherming is een service van Trusted Shops, het toonaangevende keurmerk voor webwinkels in Europa. Trusted Shops staat sinds 1999 garant voor veilig inkopen op het internet. Na je aankoop krijg je direct een bericht om je aankoopbedrag te verzekeren, voor maar 9.90 per jaar.

Je bestelling altijd met mobiele heftruck bij je bezorgd, je hoeft zelf niets te doen.

 mobile heftruck lossing klant

De chauffeur zal het hout pakket, zo dicht mogelijk op de aangewezen plek neerzetten.

TRACK&TRACE VAN JE BESTELLING
De werkdag voor aflevering krijgt je een WhatsApp bericht van ons en kun je zien hoe laat de levering gepland is. Als er aanvullende vragen zijn over de levering, kun je natuurlijk reageren, wij helpen graag.

Manon, de teamleider van het adviesteam
Ons adviesteam staat voor je klaar

adviesteam-rekenmachine.jpg adviesteam-de-werkriem.jpg
info@hardhoutdiscount.nl  
074-7440163 (werkdagen van 10.00 tot 15.00 uur)

WhatsApp ons voor snelle vraag & antwoord.

 WhatsApp   

VOORRAAD EN SHOWROOM
Onze site geeft de actuele beschikbare voorraad weer. Daardoor kunnen wij snel orderpicken en uitleveren. Wij pakken alle bestellingen volgens een vast proces. Daardoor houden wij controle over de kwaliteit en de volledigheid van alle bestellingen.

Toch eerst de hardhouten vlonderplanken, moderne schuttingen, Boomstamtafels, overkappingen, buiten keukens of stalen deuren bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom. Bijna elke zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur geopend. Op werkdagen altijd alleen te bezoeken met een afspraak. Niet elke zaterdag zijn wij geopend voor vrije inloop, door drukte zijn wij regelmatig volgeboekt met afspraken. Kijk op de contact pagina voor de openingstijden op zaterdag.  Wij hechten veel waarde aan veiligheid en klantbediening, vandaar dat wij je nooit helemaal alleen laten in ons houtmagazijn en showroom.

VEILIG WINKELEN + KLANT TEVREDENHEID
Veilig winkelen garanderen wij door de beveiliging van onze website. Kijk op Webwinkelkeur en op de Feedback company voor alle klantbeoordelingen. Wij hebben een zeer hoge klantbeoordeling score, daar zijn we trots op.

Tevens zijn kan je je de aankoop tot 20.000 voor maar 9.90 euro verzekeren bij Trused Shops.

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8.7 NA RUIM 1000+ RECENCIES

Alle Webwinkelkeur; klant beoordelingen, klik hier  
Alle Feedback compagny; klant beoordelingen, klik hier

BEVEILIGDE WEBSITE
Wij hebben onze site beveiligd, dit kan je zien aan het slotje in de url. Daardoor zijn jou gegevens bij ons veilig en zeker. Deze website is eigendom van Hardhout Discount Online B.V. Adres: Binnenhavenstraat 107 - 7553 GH te Hengelo (ov). Kvk-nr: 64347036 - B.T.W.-nr: NL855626124