Tot 50% MEGA SALE KORTING (op alle vlonderplanken)

Foto's

Ben je al klant, en ben je trots op wat je gemaakt hebt?

Stuur ons dan de foto's, wij belonen je met een korting Voucher

Wij belonen je met een kortingsvoucher, voor jezelf of om weg te geven

WhatsApp   

Boomstamtafel

Boomstamtafels op maat gemaakt - Hands for Hair

In het centrum van Hengelo, werden 2 op maat gemaakte boomstamtafels geleverd aan kapsalon Hands for Hair. Hiervoor werden speciale onderstellen gecreëerd. Het blad was ongeveer 3 m1 lang, welke werd gehalveerd  om 2 bladen te krijgen. 

Bekijk meer

Coen 1

Bartafel

Afgelopen zomer heb ik mijn hele achtertuin aangepakt. Ik heb een overkapping bij Hardhout Discount besteld, en vlonderplanken gelegd. Voor de aankleding in mijn overkapping heb ik een bar laten maken, en daarbij een bartafel geplaatst. Ik heb bij Hardhout Discount een tafelblad van 8 cm dik uitgezocht, met daarbij een hoog onderstel, zodat deze tafel als bartafel dienst doet. Ik heb reeds vele gezellige dagen, en avonden doorgebracht aan deze tafel. Ik heb al barkrukken bij de tafel geplaatst, maar deze zijn helaas op deze foto's niet te zien. 

Bekijk meer

3662-1

Ipe vlonderplanken 2.1 x 14.0 cm - met clips - ONZICHTBAAR SCHROEVEN

Bij mijn woning een vlonder gelegd met ipe hout. De vlonder kon ik met clips bevestigen op de onderbalken. Dit ging heel eenvoudig. Ik ben blij met de kwaliteit van het product.

Bekijk meer

Sublicoat 1

Boomstamtafelblad 8 cm dik kantine

Voor het realiseren van onze kantine in ons bedrijf heb ik boomstamtafelbladen besteld bij Hardhout Discount. Deze boomstamtafelbladen heb ik gebruikt als keukenblad, plank, en een hoge boomstamtafel om met ons personeel te genieten in onze kantine. Wij zijn blij met het mooie resultaat. De lampen die boven onze boomstamtafel hangen heb ik ook besteld bij Hardhout Discount. De vloer die ik gelegd heb, heb ik al eerder van Hardhout Discount. Dit betreft een Ipe vlondervloer, zichtbaar geschroeft.

Bekijk meer

Schuurtje 3278-1

Schuurtje Ipe vlonderplanken 2.5 x 14.0

Voor het realiseren van een schuurtje dat bedoeld is voor tuinstoelen en wat gereedschap hebben wij Ipe vlonderplanken besteld bij Hardhout Discount, en deze planken gebruikt als gevelbekleding.

Bekijk meer

Hotel Rules Net5 TV

Voor het TV programmen van Net5 genaamd Hotel Rules, hebben wij een hardhouten tafel blad geleverd. Ook benieuwd naar hardhouten tafelbladen? Klik hier

Bekijk meer