Projecten ter inspiratie

Bekijk wat onze klanten met onze producten maken

Op deze pagina vindt u verschillende projecten om inspiratie op te doen. Heeft u ook een project met ons gerealiseerd? Stuur ons dan de foto's, wij belonen u met een kortingsvoucher, voor uzelf of om weg te geven.

Boomstamtafel Eetkamer

De eettafel is een echte eyecatcher in onze winkel. We hebben gekozen voor een dik blad van hardhouten, inclusief robuust onderstel van metaal. De levering was zeer snel, wat ideaal was tijdens de verhuizing. Binnen een paar werkdagen kregen we de complete boomstamtafel namelijk al bij ons thuis afgeleverd. Met de bijgeleverde schroeven hadden we het onderstel snel op de juiste plek geschroefd, en klaar.

Bekijk gehele project

Salontafel Hardhout

We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe salontafel. De meeste standaard tafels die wij in meubelzaken tegenkwamen, spraken ons echter niet aan. Een vriend gaf ons de tip om een salontafel op maat te laten maken door Hardhout Discount. Na het bekijken van de website, wisten wij precies welke tafel wij wilden. Zij hebben de tafel nog iets korter gezaagd dit was geheel gratis. Het houten blad en metalen onderstel werden binnen een week al thuis bezorgd. De tafel staat prachtig in onze woonkamer!

Bekijk gehele project

Keukenblad Hardhout

De keuken is binnen ons gezin echt de place-to-be. We houden ontzettend van koken en kunnen hier ’s avonds urenlang zitten met een hapje en drankje. Toen de keuken werd gerenoveerd, zochten wij een fraai blad voor het kookeiland. Bij Hardhout Discount vonden wij een keukenblad dat perfect bij de rest van onze keuken past. Ze hebben ons ontzettend goed geholpen met het op maat zagen. Toen alles was geleverd, was het keukenblad heel snel gemonteerd. De keuken is hierdoor een nóg gezelligere plek geworden binnen ons huis!

Bekijk gehele project

Boomstamtafel in Winkel

Wij gingen een nieuwe winkel bouwen. Artikelen in onze winkel willen wij natuurlijk op een fraaie manier presenteren aan de klanten. De op maat gemaakte boomstamtafel van hardhout helpt ons hier ontzettend bij. Het was heel fijn hoe het team van Hardhout Discount meedacht over alle opties. In onze winkel neemt de tafel nu een centrale plek in. Elke dag weer krijgen we positieve opmerkingen over onze zaak en de boomstamtafel, wij zijn er trots op!

Bekijk gehele project

boomstamtafel op kantoor

Boomstamtafel op kantoor

Voor ons advocaten kantoor een prachtige Huefter Boomstamtafel aangeschaft. Deze boomstamtafel staat in de centrale ontvangstruimte. Wij hebben hier twee medewerkers te werk gesteld. Het eindresultaat mag er zijn!

Bekijk gehele project

Boomstamtafel blad voor balie Jack&Jones

Boomstamtafel Jack & Jones

Fantastisch balie op maat gezaagd in boomstamtafel blad gekocht bij jullie! Onze winkel van Jack%Jones is bijna klaar en we zijn erg blij met het eind resultaat. Nu al positieve reacties, en daar zijn we blij mee.

Bekijk gehele project