Projecten ter inspiratie

Bekijk wat andere klanten met onze producten hebben gemaakt

Op deze pagina vindt je verschillende projecten om inspiratie op te doen. Heb je ook een project met ons gerealiseerd? Stuur ons dan de foto's, wij belonen je met een kortingsvoucher, voor jezelf of om weg te geven.

Coen 1

Bartafel

Afgelopen zomer heb ik mijn hele achtertuin aangepakt. Ik heb een overkapping bij Hardhout Discount besteld, en vlonderplanken gelegd. Voor de aankleding in mijn overkapping heb ik een bar laten maken, en daarbij een bartafel geplaatst. Ik heb bij Hardhout Discount een tafelblad van 8 cm dik uitgezocht, met daarbij een hoog onderstel, zodat deze tafel als bartafel dienst doet. Ik heb reeds vele gezellige dagen, en avonden doorgebracht aan deze tafel. Ik heb al barkrukken bij de tafel geplaatst, maar deze zijn helaas op deze foto's niet te zien. 

Bekijk gehele project

3662-1

Ipe vlonderplanken 2.1 x 14.0 cm - met clips - ONZICHTBAAR SCHROEVEN

Bij mijn woning een vlonder gelegd met ipe hout. De vlonder kon ik met clips bevestigen op de onderbalken. Dit ging heel eenvoudig. Ik ben blij met de kwaliteit van het product.

Bekijk gehele project

Sublicoat 1

Boomstamtafelblad 8 cm dik kantine

Voor het realiseren van onze kantine in ons bedrijf heb ik boomstamtafelbladen besteld bij Hardhout Discount. Deze boomstamtafelbladen heb ik gebruikt als keukenblad, plank, en een hoge boomstamtafel om met ons personeel te genieten in onze kantine. Wij zijn blij met het mooie resultaat. De lampen die boven onze boomstamtafel hangen heb ik ook besteld bij Hardhout Discount. De vloer die ik gelegd heb, heb ik al eerder van Hardhout Discount. Dit betreft een Ipe vlondervloer, zichtbaar geschroeft.

Bekijk gehele project

Schuurtje 3278-1

Schuurtje Ipe vlonderplanken 2.5 x 14.0

Voor het realiseren van een schuurtje dat bedoeld is voor tuinstoelen en wat gereedschap hebben wij Ipe vlonderplanken besteld bij Hardhout Discount, en deze planken gebruikt als gevelbekleding.

Bekijk gehele project

Hotel Rules Net5 TV

Voor het TV programmen van Net5 genaamd Hotel Rules, hebben wij een hardhouten tafel blad geleverd. Ook benieuwd naar hardhouten tafelbladen? Klik hier

Bekijk gehele project

Boomstamtafel blad voor balie Jack&Jones

Boomstamtafel Jack & Jones

Fantastisch balie op maat gezaagd in boomstamtafel blad gekocht bij jullie! Onze winkel van Jack%Jones is bijna klaar en we zijn erg blij met het eind resultaat. Nu al positieve reacties, en daar zijn we blij mee.

Bekijk gehele project