Tot 50% MEGA SALE KORTING (op alle vlonderplanken)

Foto's

Ben je al klant, en ben je trots op wat je gemaakt hebt?

Stuur ons dan de foto's, wij belonen je met een korting Voucher

Wij belonen je met een kortingsvoucher, voor jezelf of om weg te geven

WhatsApp   

moderne schutting van Ipe 5,0 cm latten

Moderne schutting Ipe 5.0 cm lamellen

Via een buur kwamen wij terecht bij deze houthandel. Gelijk toen wij de winkel op zaterdag betraden voelden wij ons thuis en zagen we de producten van ipe hout uitgestald. Niet alleen de kwaliteit maar ook het vakkundig personeel heeft ons doen beslissen om hier een lamellen schutting te kopen. Wij hadden veel nodig, en onze tuin heeft een mega modern karakter hierdoor gekregen. Veel positieve reacties van vrienden tot gevolg. Wij zijn blij met het eindresultaat en raden ieder aan om bij Hardhout Discount hout te kopen!

Bekijk meer

Klieverik 1

Moderne refit schutting

Na jaren naar een hout beton schutting te hebben gekeken, wilden wij een schutting die een andere uitstraling in onze tuin gaf. Ons oog viel op de moderne refit schutting, wat als voordeel gaf dat de betonpalen konden blijven staan. Wij hoefden alleen onze oude schutting maar te bekleden met de hardhouten vlonderplanken van 9 cm breed. Hierbij kregen wij als tip om de palen en planken eerst zwart te spuiten/schilderen voor een mooi effect. Alle materialen die nodig waren werden direct meegeleverd. Onze tuin is er zeker van opgeknapt.

Bekijk meer

Ligbed 01

Ligbed van Ipe planken

Deze ligbedden zijn gemaakt van Ipe planken van 7 en 9 cm breed. De planken zijn bevestigd met clips, zodat er geen schroefgaten te zien zijn in de vlonderplanken.

Bekijk meer

4249-1

Schutting 9 cm

In mijn achtertuin heb ik een moderne schutting geplaatst met planken van 9 cm breed vlonderplanken. Met dezelfde planken heb ik poort gemaakt, zodat het een mooi geheel is geworden.

Bekijk meer

De Zwart 1

Schutting 7 cm

Samen met onze buren hebben wij gekozen voor een moderne schutting waarbij de schroeven onzichtbaar zijn. Onze buren wilden de schutting bekleden met vlonderplanken van 9 cm breed, en wij met planken van 7 cm breed. Gelukkig was dit in overleg mogelijk, en volgens het bedrijf geen probleem. Zo hebben wij, en onze buren, de uitstraling van onze tuin gecreëerd die wij wensten. Wij zijn er ontzettend blij mee. 

Bekijk meer

De Zwart 3

Moderne schutting 7 cm

In het najaar hebben wij een moderne schutting besteld met vlonderplanken van 7 cm. Bij deze schutting waren de palen, clips en schroeven inbegrepen. Met een vriend binnen één dag de schutting geplaatst! Het resultaat mag er zijn.

Bekijk meer