Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Foto's van klanten

Ben je al klant, en trots op wat je gemaakt hebt?

Stuur ons dan de foto's, wij belonen je met een korting Voucher

Wij belonen je met een kortingsvoucher, voor jezelf of om weg te geven

Stuur ons een bericht via de WhatsApp, we helpen je graag verder

WhatsApp   

Mancave moderne overkapping

Mancave een moderne overkapping. Bestel je bij ons een moderne overkapping dan krijg je veel zwarte tinten, dat in combinatie met de natuurlijke kleur van hout en of ipe hardhout geeft een super mooie combinatie. Het buitenleven kan in style beginnen. Onze luxe overkappingen zijn de moeite waard.

Bekijk meer

Ipe lamellen schutting

Lamellen IPE schutting modern 7.0 cm

Prachtige schutting gebouwd van IPE hardhouten lamellen. Palen met een grondboor in de grond geplaatst. Wij hebben samen met de buren deze moderne schutting geplaatst. Palen om de 1 m1 ongeveer. Onderste lamellen plaatsen was het moeilijkste, maar daarna ging het soepeltjes. Wel belangrijk dat de medewerker van Hardhout Discount ons geadviseerd heeft om de video te bekijken. De overgang clips hadden we anders vergeten. Al met al een aanwinst voor onze tuin met deze schuttingplanken. Super blij met het eindresultaat.

Bekijk meer

moderne schutting van Ipe 5,0 cm latten

Moderne schutting Ipe 5.0 cm lamellen

Via een buur kwamen wij terecht bij deze houthandel. Gelijk toen wij de winkel op zaterdag betraden voelden wij ons thuis en zagen we de producten van ipe hout uitgestald. Niet alleen de kwaliteit maar ook het vakkundig personeel heeft ons doen beslissen om hier een lamellen schutting te kopen. Wij hadden veel nodig, en onze tuin heeft een mega modern karakter hierdoor gekregen. Veel positieve reacties van vrienden tot gevolg. Wij zijn blij met het eindresultaat en raden ieder aan om bij Hardhout Discount hout te kopen!

Bekijk meer

De Zwart 3

Moderne schutting 7 cm

In het najaar hebben wij een moderne schutting besteld met vlonderplanken van 7 cm. Bij deze schutting waren de palen, clips en schroeven inbegrepen. Met een vriend binnen één dag de schutting geplaatst! Het resultaat mag er zijn.

Bekijk meer

Klieverik 1

Moderne refit schutting

Na jaren naar een hout beton schutting te hebben gekeken, wilden wij een schutting die een andere uitstraling in onze tuin gaf. Ons oog viel op de moderne refit schutting, wat als voordeel gaf dat de betonpalen konden blijven staan. Wij hoefden alleen onze oude schutting maar te bekleden met de hardhouten vlonderplanken van 9 cm breed. Hierbij kregen wij als tip om de palen en planken eerst zwart te spuiten/schilderen voor een mooi effect. Alle materialen die nodig waren werden direct meegeleverd. Onze tuin is er zeker van opgeknapt.

Bekijk meer

Ligbed 01

Ligbed van Ipe planken

Deze ligbedden zijn gemaakt van Ipe planken van 7 en 9 cm breed. De planken zijn bevestigd met clips, zodat er geen schroefgaten te zien zijn in de vlonderplanken.

Bekijk meer