Foto's

Ben je al klant, en ben je trots op wat je gemaakt hebt?

Stuur ons dan de foto's, wij belonen je met een korting Voucher

Wij belonen je met een kortingsvoucher, voor jezelf of om weg te geven

WhatsApp

Stalen loft deuren in woonkamer

Stalen loft deuren in Amsterdam

Prachtige stalen deuren laten maken, met 2 zijramen. Super tevreden na ontvangst, en wij hebben deze stalen loft deuren in Amsterdam, in 2 dagen geplaatst.

Bekijk meer

Enkele stalen deur, pivot deur

Enkele stalen deur, staatsdeur

Een aanwinst voor ons huis, prachtige staatsdeur aangeschaft tussen de wasruimte en de slaapkamer. 

Bekijk meer

Stalen schuifdeuren in moderne woning

Bij deze woning hebben we stalen schuifdeuren geplaatst. Aan de zijkant van de schuifdeuren is er bij een gesloten deur altijd een overlap van de deur met het profiel van het zijpaneel, waardoor er optisch één mooi geheel ontstaat. Bij het openschuiven van de deur is de doorgang iets kleiner, omdat de schuifdeur niet geheel achter het zijpaneel schuift.

Bekijk meer

Stalen deur Amsterdam

Calculatie via de site gemaakt, de prijs en kwaliteit stond ons aan en daarom zijn we in de auto gestapt om te gaan kijken in Hengelo. Wij hadden een goede ontvangst met kopje koffie, en kregen tour door de showroom en hebben later thuis besteld. De levering was op tijd en mijn man en ik hebben in 2 dagen 3 deuren gemonteerd. Te vreden en kan iedereen aanraden om dit te bestellen.

Bekijk meer

Stalen deuren Arnhem

Prachtige stalen deuren besteld online. Onze ervaring om ze zelf te plaatsen was goed. Wij hadden gedacht dat het moeilijker zou zijn, wat niet het geval bleek. De instuctie video geeft goed aan hoe het plaatsen gaat. Alle scharnieren waren al voorgesorteerd in de deur, waardoor wij alleen maar een paar gaten moesten boren. De stalen staatsdeuren zijn nu een maand geleden gereed, dit hadden we eerder moeten hebben, werkelijk fantastisch!

Bekijk meer

staal-deur-team-nijhuis

Stalen deuren bij Team Nijhuis

Bij dit project in een kantoorpand hebben wij verschillende soorten stalen deuren geleverd bij hun totale kantoorrenovatie. Dit waren onder andere normale taatsdeuren en roterende taatsdeuren, maar ook stalen ramen om de verschillende kantoren in ruimtes in te delen. Van zowel het personeel als van de klanten die bij Team Nijhuis langskomen hebben wij mooie reacties mogen ontvangen.

Bekijk meer