Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Foto's van klanten

Ben je al klant, en trots op wat je gemaakt hebt?

Stuur ons dan de foto's, wij belonen je met een korting Voucher

Wij belonen je met een kortingsvoucher, voor jezelf of om weg te geven

Stuur ons een bericht via de WhatsApp, we helpen je graag verder

WhatsApp   

Stalen deur op maat volgens klant design

Wij maken alle stalen deuren op maat. Omdat geen enkele opening gelijk is. Daarom zijn wij flexibel en kunnen wij ook klant specifiek produceren. Deze stalen deur is daar een voorbeeld van. De vakverdeling is niet wat wij standaard aanbieden maar zoals te zien zeker wel door ons te maken is. Tevens is de bronzen kleur niet staandaard. Voor ons geen probleem. Een stalen deur maat volgens klant design? Wij bouwen aan een mooi eindresultaat.

Bekijk meer

Enkele stalen pivot deur met softclose

Alle stalen pivot deuren zijn uitgevoerd met softclose systeem. De deur monteer je aan de vloer en het plafond. In de onderkant van de deur is het scharnier door ons gemonteerd. Het blokje waarop de deur geplaatst wordt schroef je op de grond. Daar draait de deur op naar weerszijden open. De stalen pivot deur kan je ook op 90 graden aan weerszijden open laten staan. Prachtig professioneel systeem gemaakt in eigen werkplaats.

Bekijk meer

Stalen deur met zijpaneel

Een stalen deur met zijpaneel plaats je als de breedt van de opening groter is dan dat je de breedte van de deur wenst. Door een zijpaneel toe te voegen geef je de ruimte nog iets meer sfeer. Je kan kiezen in de vakverdeling in de rekenmodule wat je mooi vind. Dit is de meest voorkomende configuratie. 

Bekijk meer

Stalen deuren Apeldoorn

We waren een tijd aan het zoeken naar een set deuren die zou passen in de sfeer van ons huis. Wij hebben voor deze firma gekozen omdat de deuren aan weerszijden gelijk uiterlijk hebben, dat is bij andere everanciers niet zo. Tevens zijn de profielen sterk en slank wat een moderne geheel geeft. De levertijd was snel met 7 weken in huis. Wij zijn niet handig maar hebben toch de deuren geplaatst. Achteraf was het veel gemakkelijker dan gedacht. 

Bekijk meer

stalen deuren

Prachtinge set stalen deuren, met lange handgreep in de gehele hoogte van de stalen Pivot draaideuren. Een aanwinst voor ons interieur. Veel van onze vrienden uit Enschede vinden het een prachtig. Wij zijn er erg blij mee.

Bekijk meer

Stalen loft deuren in woonkamer

Stalen loft deuren in Amsterdam

Prachtige stalen deuren laten maken, met 2 zijramen. Super tevreden na ontvangst, en wij hebben deze stalen loft deuren in Amsterdam, in 2 dagen geplaatst.

Bekijk meer