Vlonders

Mukulungu vlonder zwembad

Mukulungu vlonder bij zwembad

Mukulungu vlonder bij zwembad, was voor ons een goede keus. We wilden een houtsoort die niet te licht is van kleur. En we hadden de wens om geen schroeven te zien. Op de site konden we eenvoudig kiezen voor zichtbaar of onzichtbaar schroeven, en was de beschrijving bij de producten duidelijk. Toen we de keuze voor mukulungu hebben gemaakt, hebben we daarna de calculator ingevuld, en wisten we gelijk in een paar minuten wat onze totale vlonder ging kosten. De dag er op nog even snel gebeld, en onze situatie uitgelegd, eigenlijk kregen we bevestigd wat we ook al gelezen haddeen. De zelfde dag hebben we besteld. Het eindresultaat mag er zijn vinden wij. Hopelijk hebben we met deze uitleg andere klanten een kijkje gegeven in onze ervaring, en die was meer dan goed bij dit bedrijf.

Bekijk gehele project

IPE Dakterras

We hebben de beschikking over een ruim dakterras dat al een lange periode een opknapbeurt verdiende. Dankzij een IPE-vlonder van Hardhout Discount ziet het terras er nu schitterend uit. Het is nu echt een hele fijne plek om te genieten van de zon, of om ’s avonds gezellig een drankje te drinken met vrienden.

Bekijk gehele project

IPE kleine vlonder kierloos

Ik zocht een compacte vlonder die exact op maat moest worden gemaakt. Aangezien de vlonder direct tegen het huis werd aangebouwd, moest het hout van topkwaliteit zijn. Het opvragen van een aantal monsters, hielp mij tijdens het maken van een keuze. Ik heb gekozen voor onzichtbaar schoeven en een kierloos resultaat. vooral dat laatste is erg mooi want nu zie ik zelfs ook niet de onderliggers door het profiel van de vlonderplanken, echt top! PS hardhout discount was de enige die dit had en die me super en duidelijk advies heeft gegeven.

Bekijk gehele project

IPE Bank

We hadden al een vlonder gekocht bij hardhout discount 2 jaar geleden, en we zochten nu een unieke bank die onze stadstuin een meer natuurlijke sfeer zou geven. We konden geen kant en klare bank vinden die is wat we zochten, dus hebben we besloten zelf een bank te gaan maken. We hebben zelf enige kluservaring, dus was het vrij eenvoudig om daar zelf een bank van IPE hout van te maken. We bestelden simpelweg de planken en balken op maat en zetten vervolgens de bank eigenhandig in elkaar. We zijn heel tevreden met het eindresultaat!

Bekijk gehele project

IPE Dek Langs Zwembad

Bijna onze complete tuin hebben wij afgelopen jaar gerenoveerd. Aangezien wij een zwembad gingen aanleggen, was het essentieel om een vlonder aan te leggen van het best mogelijke hout. Via de website werden we overtuigd van de hoge kwaliteit van IPE. Dit hout kan ook goed tegen vocht en chloor van ons zwembad. Dat vonden wij erg belangrijk, want we willen lang van deze vlonder genieten. De prijs bij hardhout discount is bovendien veel lager ten opzichte van andere aanbieders. Nu bijna een jaar later is het hout nog net zo mooi als op de eerste dag. Ook hebben wij de vlonder behandeld met olie, om de houtkleur van het hout te behouden. We zijn erg tevreden met onze keuze!

Bekijk gehele project

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Gratis proefmonster aanvragen

Betaal opties

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk Overschrijving iDeal Creditcard PayPal AfterPay SOFORT Bancontact KBC/CBC Belfius Direct ING Home’Pay Contant

Bezoek onze showroom