vlonderplanken-Klik-systeem

▷ Alle hardhouten vlonderplanken - ONZICHTBAAR GESCHROEFD -

Direct samenstellen

Vlonder en terras maken


Als u overweegt een vlonder of terras te maken van hardhout, dan is het product buiten parket een uitstekende keus. Niet alleen is dit type vlonderplank een goedkoper alternatief maar ook door dat buiten parket een vereenvoudigde dus makkelijke manier van monteren heeft, scheelt het aanzienlijk in de montage tijd. Als u het hout koopt en een hovenier of timmerman het werk laat uitvoeren bespaart u direct geld in de Montage uren. Buiten parket bespaart tijd in de montage doet niet onder aan een traditionele vlonderplank. Het eindresultaat van buitenparket vinden velen zelfs mooier dan de verwerking van een standaard terras plank. De terrasplanken in buiten parket zijn allen geschaafd met zogenaamde veer en groef aan de uiteinden van de planken. De terrasdelen klikken gemakkelijk in elkaar en zijn in eindeloze lengtes aan een stuk te leggen. U kan het vergelijken met het leggen van laminaat, zo eenvoudig is het. Buiten parket geeft het zelfde uiterlijke resultaat als een vlonder met langere planken als deze ook in wilt verband worden gelegd. Alle buitenparket planken hebben als ze in elkaar worden geschoven worden een mooie vellingkant. Zo ontstaat er een mooie overgang van de ene plank naar de andere. Door verschillende lengtes te gebruiken ontstaat een mooi wilt verband en is er bijna geen zaag afval. De balkjes of orderegels onder het buiten parket terras, worden op hart op hart afstand gelegd van ca 40 cm.

Het terras, bedoeld als plek waar je comfortabel kunt ontspannen. Houd bij het plannen van je buitenparket rekening met de positie in de tuin. Bepaal de juiste grote, daarbij is het belangrijk dat u vooraf bedenkt of u een bijvoorbeeld een lounge set of een tuintafel er op wilt plaatsen. Als u kiest voor een terras met een tuintafel dan heeft u doorgaans meer breedte nodig dan voor bijvoorbeeld een lounge set, immers bij het opstaan of gaan zitten aan de tuintafel verschuift de stoel naar achteren. Om te voorkomen dat de stoelpoot blijft haken of weg zakt in de tuin is het verstandig de juiste breedte te bepalen. Ga niet gelijk van start maar maak eerst meerder schetsen van je tuin, waarin je het nog te bouwen terras van buiten parket plant. Zorg er altijd voor dat je meerdere locaties in de tuin uitwerkt en overweeg wat de beste locatie is die past binnen jouw eisen. Kies de houtsoort in het in onze winkel, die het meeste aansluit op kleur. Niet alleen krijgt u zo een prachtig terras, maar het zal na realiseren van de vlonder, net lijken of uw parket vloer doorloop in de tuin. Daarom heeft deze vlonderplank de naam buiten parket. Hierdoor lijkt uw woonkamer groter, en geeft het hardhout een extra detail aan de tuin. Vergeet niet de terrasdelen te oliën of af te lakken. Anders zal naar een paar maanden het hout grijs gaan worden.

Gemakkelijk online bestellen

Door op de calculator uw prijs uit laten berekenen, vergelijken op kleur van het hardhout, hierdoor kan u de de productkeuze gemakkelijk maken. Buiten parket is simpel en eenvoudig te bestellen in de webshop. Hardhout discount.nl is de goedkoopste online hardhout winkel in buiten parket en in andere hout producten. In onze webshop vindt u ook de meeste aanverwante artikelen, tuinpoorten en diverse schroeven. Betalen kan snel , simpel en in een veilige omgeving. Betaal met, Ideal, visa, mastercard of met afterpay. Wij leveren al het bestelde hout verpakt op een pallet, deze wordt door een vrachtwagen met kraan afgeleverd bij u voor de deur. Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg , de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel bieden u als consument meer waarborgen dan de wet stelt, veilig en vertrouwd dus.

Gratis monsterstukken

Wilt u een gratis monsterstuk van de houtsoort in buiten parket ontvangen? Dan krijgt u een beter idee van het gewicht, structuur en kleur van het buiten parket plankje? Of vergelijken of het wel lijkt op de vlonderplank en profiel is zoals de buren hebben liggen? Dat kan natuurlijk snel gratis bij Hardhout Discount. Vraag het buitenparket monster eenvoudig aan via onze site. 

Openingstijden Hardhout Discount


Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Heeft u vragen naar aanleiding van u bezoek aan onze webwinkel? Neem daarvoor even contact met ons op, mail info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)88 - 6441200