Hardhouten vlonderplanken met Clip montage

Direct samenstellen

 

Stel zelf uw vlonder samen desktop

In een paar Minuten de gehele vlonder berekend

Alle onderliggers, vlonderplanken, schroeven, worteldoek en funderingspalen bij elkaar

 

Als u overweegt een vlonder of terras te maken van hardhout, dan is het product buiten parket een uitstekende keus. Niet alleen is dit type vlonderplank een goedkoper alternatief maar ook door dat buiten parket een vereenvoudigde dus makkelijke manier van monteren heeft, scheelt het aanzienlijk in de montage tijd. Als u het hout koopt en een hovenier of timmerman het werk laat uitvoeren bespaart u direct geld in de Montage uren. Buiten parket bespaart tijd in de montage doet niet onder aan een traditionele vlonderplank. Het eindresultaat van buitenparket vinden velen zelfs mooier dan de verwerking van een standaard terras plank. De terrasplanken in buiten parket zijn allen geschaafd met zogenaamde veer en groef aan de uiteinden van de planken. De terrasdelen klikken gemakkelijk in elkaar en zijn in eindeloze lengtes aan een stuk te leggen. U kan het vergelijken met het leggen van laminaat, zo eenvoudig is het. Buiten parket geeft het zelfde uiterlijke resultaat als een vlonder met langere planken als deze ook in wilt verband worden gelegd. Alle buitenparket planken hebben als ze in elkaar worden geschoven worden een mooie vellingkant. Zo ontstaat er een mooie overgang van de ene plank naar de andere. Door verschillende lengtes te gebruiken ontstaat een mooi wilt verband en is er bijna geen zaag afval. De balkjes of orderegels onder het buiten parket terras, worden op hart op hart afstand gelegd van ca 40 cm.

IPE hardhout


Ipe vlonderhout, terras hout, balken of onderliggers? Wij verkopen het allemaal. Ipe hout is de beste hout keuze. Er is geen beter hardhout dan Ipe. Deze hardhoutsoort, heeft een lange levensduur, wel 30 jaar of langer. Ipe is zeer stabiel hardhout, en daarom geschikt voor alle denkbare toepassingen. Ipe is het beste hout. Daarom hebben wij een extra ruim aanbod in deze hardhout soort. Ipe is bruin en lichtbruin van kleur, heeft een gelijkmatige structuur en een fijne nerf. Dit hout is slijtvast, sterk en zal niet gaan werken.
Onzichtbaar of Zichtbaar schroeven
In het hoofdmenu op de homepage, kunt u in de grijze balk onder 'Vlonders' op 2 manieren de juiste vlonder selectie maken.
klik hier voor -> vlonderplanken onzichtbaar geschroefd
klik hier voor -> vlonderplanken zichtbaar geschroefd


Verwerking + hout kliksysteem:

Elke vlonderplank is eenvoudig in de lengte richting door leggen. Elke vlonderplank heeft aan de uiteinden van de plank, een zogenaamde veer of een groef, wij noemen dit het hout klik systeem. Daardoor klikt elke plank gemakkelijk in de volgende. Met weinig ervaring is dit product goed te monteren. Dit systeem is te vergelijken met het leggen van laminaat zo eenvoudig is het.
De uiteinden van de plank hoeven niet exact op een onderligger uit te komen. Het klik systeem is sterk genoeg, om niet door te buigen tussen de onderliggers. Bij de montage ontstaan er altijd reststukken, de afgezaagde delen. Als deze een minimale lengte hebben van 45 cm, en de vlonderplank aan ten minste 2 onderliggers kan worden vastgezet, kunnen ze worden gebruikt.

Voordelen van de Montage clipsDe montage clips worden in de zijkant van de vlonderplank, " in de sponning " geschoven. De montageclips zijn onder het oppervlak van het terras gemonteerd op de onderliggers. Daardoor zijn er geen schroeven zichtbaar. De clips zijn ook tevens de afstand houders tussen de planken. Door het gebruik van montage clips ontstaat er een tussenruimte van ongeveer 5 mm. Dit geeft veel montagegemak. Door deze montage clips te gebruiken, is er veel tijd winst en wordt er sneller en eenvoudiger een hardhouten vlonder gemonteerd.
Bij een traditionele vlonderplank die geen uitsparing heeft voor een montage clip, wordt er dwars door de vlonderplanken heen geschroefd, en moet er worden voorgeboord met een verzinkboor. Hierdoor is de kop van de schroef aan het oppervlak van de vlonderplank te zien, door de montage clip te gebruiken zijn er geen schroeven zichtbaar. De clips en de schroeven zijn gemaakt van rvs metaal, en zwart gecoat, daardoor zullen ze niet gaan roesten of oxideren met het hardhout, dit geeft een nog mooier eindresultaat.
Prijs per vierkante meter (m2) + gratis bijgeleverde montageclips en schroeven:
Wij leveren genoeg hout uit om de bestelde vierkante meters te kunnen maken.
Gratis bij dit product; metalen montageclips en speciale vlonderplank schroeven + bitje. Wij verkopen deze terrasplanken per vierkante meter. Het leggen van de terrasplanken is het mooist in zogenaamd wild verband montage. Zie de foto's voor een goede illustratie van het eindresultaat. Wij adviseren om altijd ca 10% meer hout te bestellen, er is altijd wat zaagverlies.

Het terras, bedoeld als plek waar je comfortabel kunt ontspannen. Houd bij het plannen van je buitenparket rekening met de positie in de tuin. Bepaal de juiste grote, daarbij is het belangrijk dat u vooraf bedenkt of u een bijvoorbeeld een lounge set of een tuintafel er op wilt plaatsen. Als u kiest voor een terras met een tuintafel dan heeft u doorgaans meer breedte nodig dan voor bijvoorbeeld een lounge set, immers bij het opstaan of gaan zitten aan de tuintafel verschuift de stoel naar achteren. Om te voorkomen dat de stoelpoot blijft haken of weg zakt in de tuin is het verstandig de juiste breedte te bepalen. Ga niet gelijk van start maar maak eerst meerder schetsen van je tuin, waarin je het nog te bouwen terras van buiten parket plant. Zorg er altijd voor dat je meerdere locaties in de tuin uitwerkt en overweeg wat de beste locatie is die past binnen jouw eisen. Kies de houtsoort in het in onze winkel, die het meeste aansluit op kleur. Niet alleen krijgt u zo een prachtig terras, maar het zal na realiseren van de vlonder, net lijken of uw parket vloer doorloop in de tuin. Daarom heeft deze vlonderplank de naam buiten parket. Hierdoor lijkt uw woonkamer groter, en geeft het hardhout een extra detail aan de tuin. Vergeet niet de terrasdelen te oliën of af te lakken. Anders zal naar een paar maanden het hout grijs gaan worden.

Gemakkelijk online bestellen

Door op de calculator uw prijs uit laten berekenen, vergelijken op kleur van het hardhout, hierdoor kan u de de productkeuze gemakkelijk maken. Buiten parket is simpel en eenvoudig te bestellen in de webshop. Hardhout discount.nl is de goedkoopste online hardhout winkel in buiten parket en in andere hout producten. In onze webshop vindt u ook de meeste aanverwante artikelen, tuinpoorten en diverse schroeven. Betalen kan snel , simpel en in een veilige omgeving. Betaal met, Ideal, visa, mastercard of met afterpay. Wij leveren al het bestelde hout verpakt op een pallet, deze wordt door een vrachtwagen met kraan afgeleverd bij u voor de deur. Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg , de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel bieden u als consument meer waarborgen dan de wet stelt, veilig en vertrouwd dus.

Gratis monsterstukken

Wilt u een gratis monsterstuk van de houtsoort in buiten parket ontvangen? Dan krijgt u een beter idee van het gewicht, structuur en kleur van het buiten parket plankje? Of vergelijken of het wel lijkt op de vlonderplank en profiel is zoals de buren hebben liggen? Dat kan natuurlijk snel gratis bij Hardhout Discount. Vraag het buitenparket monster eenvoudig aan via onze site. 

Openingstijden Hardhout Discount


Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Heeft u vragen naar aanleiding van u bezoek aan onze webwinkel? Neem daarvoor even contact met ons op, mail info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)88 - 6441200