Funderingspalen

RUIM OP VOORRAAD -> VANDAAG BESTELD -> MORGEN IN HUIS

WIJ ZIJN ZOWEL HOUTIMPORTEUR ALS PRODUCENT
PALEN VOOR EEN MODERNE SCHUTTING OF FUNDAMENT PALEN

20% FABRIEKSKORTING

4x4 2

Funderingspaal 4.0 x 4.0

AZOBE Fijn bezaagd
 Hardhout Gepunt
   
Dikte: 4.0 cm
Breedte: 4.0 cm
Lengte: Diverse lengtes
4x4 2

Funderingspaal 4.0 x 4.0

AZOBE Fijn bezaagd
 Hardhout Gepunt
   
Dikte: 4.0 cm
Breedte: 4.0 cm
Lengte: Diverse lengtes

Showroom en houtmagazijn

Binnenhavenstraat 107 - Hengelo (ov)

Wij zijn gevestigd in een oude loods die geheel is opgebouwd en ingericht met historische bouwmaterialen. Ons nieuwe industriële pand is compleet CO2 neutraal gebouwd.

Op zaterdag is de showroom geopend van 10:00 tot 14:00 uur, en op werkdagen van 12.00 tot 17.00 uur. Of buiten bezoektijden komen kijken, maak dan een afspraak.

Klanten met een afspraak (ook op zaterdag) gaan altijd voor.

Ons bezoeken geeft inspiratie en gezelligheid. Kom kijken naar: Vlonders, een moderne schutting en poort, overkappingen en stalen deuren.

Maak een bezoekafspraak

Funderingspalen

 

Stel zelf uw vlonder samen desktop

In een paar Minuten de gehele vlonder berekend

Alle onderliggers, vlonderplanken, schroeven, worteldoek en funderingspalen bij elkaar

 

Voor dat u gaat beginnen met het bouwen van een vlonder, is ons advies om eerst een bouwplan of schets te maken. Zo heeft u een goed beeld hoe de vlonder in de tuin past. Om een goede basis te maken voor de fundering van de vlonder, dient u funderingspalen te gebruiken in 4x4 cm of in 5x5 cm. De lengte van de funderingspalen wordt bepaald door de stabiliteit van de grond. De stelregel is dat hoe drassiger of instabiler de grond is, hoe langer de funderingspalen moeten zijn. doorgaans wordt een lengte van 40 / 60 cm of 1,50 meter gebruikt. De houten onderligger of de houten balk worden aan de funderingspalen geschroefd. Wij adviseren om de 40 of 50 cm een onderligger te gebruiken. Op de onderligger worden de vlonderplanken geschroefd, dit zorgt voor een stabile basis, maak een sterke fundering op deze manier. U start altijd met een onderligger en u eindigd ook altijd met een onderligger. De tussenruimte van de 1e en de laatste onderligger wordt gelijkmatig verdeeld, met een maximalen hard op hard afstand van 50 cm tussen de balken of onderligger.

In Nederland gebruiken we al meer dan 200 jaar Hardhouten Funderingspalen in eerste instantie gebruiken we deze palen om verzakkingen tegen te gaan. Sommige steden in Nederland staan bijna compleet op palen, Amsterdam bijvoorbeeld staat niet voor niets bekend als de “stad op palen” Daarmee bewijzen wij Nederlanders dat we een grote kennis van Hout producten hebben en ook weten hoe we zaken zoals hardhout kunnen toepassen. Hardhout Discount gebruikt de houten funderingspalen voornamelijk ter ondersteuning van een terras. De fundering bestaat dan uit een ruwe palen ( funderingspalen ) en daaraan worden de regels gemonteerd in bijvoorbeeld onze Startimber kwaliteit. Dit is de fundering voor het te bouwen terras, en dit geeft een solide en stabiele ondergrond.

CALCULATOR - REKENHULP

CALCULATOR - REKENHULP

Snel en gemakkelijk een - vlonder - overkapping - of stalen deur - uitrekenen? Direct een foto van het eindresultaat.

Calculator - rekenhulp