Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Steigerhout voor buiten

Als u steigerhout voor buiten huis als toepassing wil gaan gebruiken dan is het aan te raden om het steigerhout buiten te behandelen met een olie of af te lakken met verf. Steigerhout voor buiten gebruik is een aanvulling voor in uw tuin voor een rustige natuurlijke uitstraling. Om steigerhout buiten te gebruiken, dient u het hout voor te behandelen zodat het hout de weersinvloeden kan weerstaan. Door steigerhout bewerken voor buiten verhoogt u de levens duur van het steigerhout. Is steigerhout geschikt voor buiten gebruik? Ja, mits u het hout behandeld ter verduurzaming. Steigerhout bewerken voor buiten in onbehandelde vorm kan ook, maar dan adviseren wij u dat u de gemaakte meubels onder een overkapping of veranda plaatst. De stelregel is dat dat steigerhout buiten goed kan worden verwerkt, maar als er zon er regen op kunnen komen het beter is steigerhout te bewerken voor buiten gebruik. Zowel oud gemaakt als vers steigerhout geschikt voor buiten verwerking.

Steigerhout voor buiten

Steigerhout voor buiten is een trend zijn geworden. Wij leveren het beste steigerhout. Buiten steigerhout is bij ons in een dikke volle maat te verkrijgen. Hardhout discount steigerhout geschikt voor buiten is onmiskenbaar goed van kwaliteit. Wij laten het steigerhout buiten zagen, uit geselecteerde stammen. Zodat wij verzekerd zijn dat het steigerhout geschikt voor buiten is.

Zagen en schuren

Steigerplanken voor buiten zijn makkelijk te zagen en te schuren voor een mooi eind resultaat. Oud gemaakte steigerhout voor buiten geef een warme sfeer. Vaak wordt ook onbehandeld steigerhout bewerken voor buiten, want als u een white wash mooi vind kunt u beter onbehandelde steigerhout kopen. En met een beits het steigerhout buiten na behandelen.

Blanke steigerplanken

Blanke steigerplanken zijn onbehandeld, en hebben vier ruwe zijdes. Oud gemaakte steigerplanken zijn behandel en hebben ook vier ruwe zijdes. Door het hout te schuren is het steigerhout voor buiten eenvoudig glad te maken. Wij hebben schroeven en andere ijzerwaren beschikbaar die perfect passen bij het steigerhout wat geschikt is voor buiten.