Kwaliteitsproducten met luxe uitstraling

steigerhout maten

Wij hebben diverse maten steigerhout in hoogwaardige kwaliteit, en natuurlijk tegen een vaste lage prijs het hele jaar door. Onze maten steigerhout zijn altijd het zelfde. Dit komt omdat wij wekelijks vrachtwagens bij ons komen lossen van de zelfde leverancier. Daardoor zijn wij in staat om het hele jaar door de maten steigerhout op een vaste en goedkope manier aan te aanbieden.

Maten steigerhout

Als u een te dunne steigerplank koopt voor een toepassing waar deze niet geschikt is, wordt uw project niet mooi. Zon, regen, luchtvochtigheid en warmte zorgen er voor dat hout gaat werken. De juiste maat steigerhout bestellen is daarom erg belangrijk. Wij kiezen voor de maat steigerhout 3 cm dik. En wij verkopen een vaste breedte maat van 20 cm. Deze maat steigerplank is niet zomaar door ons gekozen, dit is ontstaan door onze jarenlange ervaring in hout. Bij andere maten en verhoudingen loopt u een risico wanneer u het gaat gebruiken.  Daardoor hebben wij geen verschillende maten steigerplanken in ons assortiment. Steigerhout dunner dan 3 cm of breder dan 20 cm is niet verstandig. Andere maten steigerplanken zullen (zeer) snel krom gaan trekken.

Ervaring

Wij hebben jaren lange ervaring in het verkopen van de juiste steigerhout maat. Wij werken nauwlettend samen met de zagerij om de steigerhout maat te waarborgen. Immers wilt u als u een 3 cm dikke steigerplank maat koopt altijd de steigerplank maat ontvangen die u heeft bestelt. Dus als u op zoek bent naar de juiste steigerplank maat, zoek dan niet verder: wij hebben de juiste steigerhout maat tegen de beste prijs en kwaliteit verhouding.

Transportkosten

Wij berekenen weinig transportkosten, en zelfs helemaal niets als u een grotere partij maten steigerhout bij ons koopt. Graag maken wij het u zo gemakkelijk als mogelijk. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met een heftruck. Uw bestelde steigerhout maten, plaatsen wij gemakkelijk, in één levering bij u voor de deur. Bestel voor 12 uur en de volgende werkdag al in huis - uw gemak, onze service.