Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

houten palen kopen

Houten palen kopen? Deze kunt u in alle vormen en maten bij hardhout discount verkrijgen. Of u nu op zoek bent naar goedkope palen in afrasterings palen, weide palen of schuttingpalen. Wij leveren een top kwaliteit in goedkope palen.

Geschaafde houten palen kopen? Voor een schutting wordt meestal een geschaafde houten paal gebruikt met een kopmaat van 65x65mm, 68x68mm of 85x85mm, 88x88mm. Deze houten paal staan in de grond dus een goede duurzaamheid is erg belangrijk. Vanwege het uiterlijk van de paal en de goede stabiliteit en hoge duurzaamheid adviseren we als houtsoort Angelim Vermelho, Azobe. Voor een pergola worden ook vaak hele zware hardhoutenpalen gebruikt. Zo hebben we hiervoor de kopmaat 110x110mm, 120x120mm en 140x140mm. Vanwege het mooie uiterlijk, goede stabiliteit en hoge duurzaamheid adviseren we als houtsoort Angelim Vermelho, Azobe.

 

Ruwe houten palen kopen, deze hebben wij ook ruim op voorraad bij hardhout discount, in de maten 6x6, 7x7, 8x8, 9x9. Ruwe palen worden meestal gebruikt voor beschoeiingen maar kunnen ook proberen fungeren als schuttingpaal, kijk eens bij onze Startimber palen voor meer informatie.

In de houtsoorten onderling zit verschil in hardheid, slijtvastheid en bewerkbaarheid. Wij kunnen u adviseren welke houtsoort je het beste kunt gebruiken voor welke toepassing. Zo is bijvoorbeeld Azobé een heel erg harde en duurzame houtsoort maar is het niet geschikt voor een schuttingplank. Wanneer u deze houtsoort gebruikt in kleinere en vooral dunnere afmetingen heeft het snel de neiging tot kromtrekken, torderen en scheuren. Doordat wij van hardhout discount specialisten hebben op het gebied van hardhout kunnen zij u er alles over vertellen en dus goed adviseren over zowel geschaafde palen als ruwe palen. koop dan ook nu u hardhouten palen bij Hardhout discount.

Openingstijden Hardhout Discount?

Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Mail info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)74 -3033602 Koop vandaag en u kunt morgen aan de slag.