10% extra kassa korting

Hardhouten terrastegels.

Terras tegels worden op vele plaatsen toegepast. Terrastegels zijn makkelijk te leggen en ook weer makkelijk te verwijderen. Op evenementen en beurzen zie je dit vaak terug. Wanneer er bijvoorbeeld in een evenementenhal een beurs is, en men wil op zijn/haar stand een mooie vloer zijn terrastegels een makkelijk te leggen product met een elegante uitstraling.

Stel zelf uw vlonder samen desktop

Hardhouten terrastegels maken.

Hardhouten terrastegels zijn verkrijgbaar in diverse hardhoutsoorten. Doordat er korte planken gebruikt worden verdwijnt vrijwel alle spanning uit het hout. Ze zijn ook makkelijk zelf te maken. Alles wat u nodig heeft zijn terrasplanken en hardhoutschroeven.

Van te voren moet u bepalen hoe groot u uw hardhouten terrastegels wilt hebben. Bijvoorbeeld 60x60 cm. Het enige wat u hoeft te doen is 4 planken van 60 cm af te zagen. Natuurlijk moet u wel zorgen dat u deze recht zaagt voor het mooiste eindresultaat in uw hardhouten terrastegels. Gebruik daarbij een winkelhaak en zet een streep voordat u gaat zagen. Zaak de plank haaks af. Vervolgens zaagt u nog 2 stukken van 60 cm af, deze gebruikt u als klampen om de 4 terrasplanken te verbinden. U legt de 2 klampen in positie (niet helemaal aan het uiteinde van de plank) maar ca. 5 cm van beide uiteinden van de terrasplanken. Nu kunt u alvast de terrasplanken op de juiste plekken voorboren voor de schroeven. Vervolgens plaatst u de 4 terras planken er over heen en laat ca. 4 mm. tussen planken aan ruimte over. Schroef nu de terrasplanken vast op de klampen.

Zorg wel dat alles vlak ligt zodat bij ze niet wankelen wanneer u ze legt.

Hardhouten terrastegels leggen.

Omdat een vloer van hardhouten terrastegels uit allemaal losse delen bestaat kunt het leggen zoals u dat wenst. Bijvoorbeeld recht naast elkaar of in wildverband. U kunt ook de tegels om en om leggen. Dan legt u zo om en om over dwars. Zo krijgt een ook een apart effect in uw vloer. De mogelijkheden rijken ver in het leggen van hardhouten terrastegels.

Gratis monsterstukken

Wilt u een gratis monsterstuk bezorgd krijgen? De keuze van de houtsoorten onderling te vergelijken? Of even te vergelijken of het wel dezelfde vlonderplank is zoals de buren in de tuin hebben liggen? Dat kan natuurlijk gratis bij Hardhout Discount. Deze kunt u aanvragen via onze site. 

Openingstijden Hardhout Discount?

Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Heeft u extra of aanverwante vragen naar aanleiding van u bezoek aan onze webwinkel? Neem daarvoor contact met ons op, mail naar info@hardhoutdiscount.nl of bel met 074–3033602