Hardhouten Schutting

 

Op verschillende manieren kunt u een hardhouten schutting maken. U kunt kiezen om van losse schuttingplanken zelf een tuinscherm te maken, of van meerder kant en klare tuinschermen een schutting te maken. Wij leveren de goedkoop schutting elementen, en hebben een laagdrempelige webshop, waardoor u gemakkelijk stapsgewijs een goedkoop schutting kan maken. Maak uw schutting goedkoop door de juiste goedkope materialen te kiezen. U kan een schutting maken van los hout of kant en klare oplossingen. Maak altijd een bouw schets vooraf, en kijk goed wat wij u aan te bieden hebben. Door onze ervaring en aanbod kan uw bouw schets er later anders uit komen te zien, want wij zij sterk in het aanbieden van alternatieven.

Schutting maken

Een duurzaam hardhouten schutting element geeft een mooie uitstraling en is eenvoudig te plaatsen tussen de schuttingpalen. Hardhoutdiscount.nl is een groothandel en koopt dus groot en goedkoop in ook voor een hardhouten schutting. Wij zijn discounter met het beste aanbieding hardhout zodat u het mooiste project, zoals een hardhouten schutting kunt maken, met eigen ideeën en een eenvoudige montage zelf kunt maken. Een bouwschets geeft duidelijkheid in hoe uw project in hardhouten schutting er uit komt te zien. U zou kunnen kiezen tussen een scherm van hardhout in combinatie met andere bouwmaterialen. Een tuinscherm is meestal opgebouwd uit 15 schuttingplanken en 3 tussen latten. Dit is het standaard tuinscherm van 180x180. Wenst u meer latten op de tuinschermen, bouw dan met losse schuttingplanken zelf de tuinschermen. Verdeel de schuttingplanken op de tussen latten, en bouw het geheel aan elkaar met schroeven, zo eenvoudig kunt u al een schutting maken. Zo kunt u ook goedkoop een tuindeur maken, de montage is niet ingewikkeld. Een tuindeur moet altijd de draai richting hebben dus opendraaien over uw eigen perceel. Een voordeel van het zelf maken van hardhouten schuttingen, is dat u de totale lengte van de schuttingen kan verdelen over allemaal gelijke breedtes tuinschermen. U eindigt dus niet met een pas tuinscherm. Dit geeft een nog fraaier eindresultaat. De bouw van schuttingen worden ook vaak in combinatie met metsel stenen toegepast. U gebruikt dan geen schuttingpalen van tropisch hout maar u bouwt dan kunt metselt dan zuilen, deze zuilen vervangen de balken of schuttingplanen, en metsel eventueel een stenen muur aan de onderzijde. Ook bij deze variant kunt u kiezen om van schuttingplanken zelf de tuinschermen te maken. De bouw hiervan is gelijk ook de meeste arbeidsintensieve toepassing. Vergeet niet dat u ook een strookfundering dient te metselen om het gewicht en druk op te vangen. De meeste mensen kiezen daarom voor een hardhouten schutting in combinatie met een goedkope hardhouten schuttingpalen, deze palen zijn er in diverse profielen, diktes en lengtes verkrijgbaar. Tropisch hardhouten balken zijn eenvoudig met een grondboor te plaatsen, en hardhouten schuttingen kunnen eenvoudig met klipjes bevestigd worden aan de paal of balken van hardhout. Het mooiste bouw resultaat krijgt u als u een geschaafde tropisch hardhouten tuinpaal gebruikt in combinatie met een hardhouten schutting. Hoe dikker de hardhouten schuttingpalen, hoe robuuster de tuinafscheiding wordt. Als u kiest voor een houtproduct van StarTimber dan heeft u de beste kwaliteit hardhout gekocht. Balken of afdeklatten over de hardhouten schuttingen en schuttingpalen geeft een mooi gekaderd eindresultaat, en deze balken fungeren tevens als afwater latten. Zo hout u de tuinschermen langer mooi.

Als u schuttingen gaat plaatsen, overleg dan altijd uw schets met de buren. Daarbij voorkomt u later ergernis. Tevens zien wij vaak dat de kosten van een schutting dan gedeeld kunnen worden. Dan bespaart u geld, waardoor bijvoorbeeld een ander tropisch hardhout project uitgevoerd kan worden. Bij de montage van tuinschermen of muren beschermt u zich zelf tegen nieuwsgierige blikken en ongewenste gasten. Heeft een achterom ingang bij u huis vergeet dan niet de hardhouten tuindeur in u calculatie mee te nemen voor een mooi eind resultaat. Het beste is om bij het plaatsen van een tuindeur, aan beide zijden van deze tuindeur hardhouten schuttingpalen te maken. En boven langs een of meerder hardhouten balken in de montage op te nemen. Dit geeft extra stevigheid bij de tuindeur. De tuinschermen zijn doorgaans 1,8 meter hoog, en wordt altijd boven grond geplaatst aan hardhouten tuinpalen. De meeste schuttingen hebben een totale hoogte van bijna 2 meter. Door dat de hardhouten tuinschermen niet in contact komt met de grond, blijven ze schoon, en hebben de tuinschermen een erg langer levensduur. Tuinschermen bieden goede privacy, zo kunt u ongestoord in de tuin genieten van een heerlijke barbecue of voorjaarszonnetje. Met een goede hardhouten schutting zorgt u heel gemakkelijk dat de achtertuin veel meer uw eigen buitenkamer wordt. Haal het binnen leven naar buiten toe.

Bij de groothandel Hardhoutdiscount.nl komt u alles te weten over tropisch hardhouten tuinschermen, en u vind hier allerlei montage schets handleidingen, info en tips om zelf projecten te maken. De handige montage calculator geeft snel en handig uw keuze weer. En natuurlijk kunt u voor alle benodigde producten terecht in ons assortiment. Wij helpen u adviseren en het kopen van de producten bij hardhout Discount gaat makkelijk en veilig en 24 uur naar u bestelling kunt u al aan de slag! Bij hardhout Discount adviseren wij u graag wat voor u nu de beste koop is. Is prijs en goedkoop hout de belangrijkste afweging bij het kopen van een passende oplossing bij goedkoop tuinscherm? Gaat u dan voor een natuurlijke afscheiding in combinatie met hardhout? Dit maakt de schutting erg goedkoop. Een tuinscherm van gevlochten wilgentakken in combinatie met hardhouten palen is een goedkoop alternatief, met een mooie natuurlijke uitstraling. Of gaat u liever voor wpc (Wood Polymer Composite) Hieronder gaan we u vertellen wat wij van Hardhout Discount de beste montage oplossingen vinden, natuurlijk vertellen we u meer over de verschillende houtsoorten en waar u op moet letten en wat de meest toonaangevende kwaliteitskenmerk is. Bovendien vind u bij ons vele hier tips en tricks voor de montage om een houten tuinscherm of schutting te maken.

De juiste afmetingen van een hardhouten schutting

Als u een duidelijk schets heeft gemaakt, hoe en waar de hardhouten tuinschermen of losse schuttingplanken geplaatst moeten worden, dan kunt u in de montage handleiding lezen dat het belangrijk is om te bepalen welke ondergrond u heeft en of de houten tuinpalen bijvoorbeeld in beton gestort moeten worden voor extra steun en veiligheid. De losse Schuttingplanken moeten goed worden vastgeschroefd op de palen, bij tropisch hardhout is het belangrijk dat u eerst voorboord om mooi resultaat te maken. De standaard regel voor het kiezen van de juiste lengte van een paal is dat ca 30% van de lengte van de paal in de grond moet staan voor goede stabiliteit. De meest voorkomende lengte is 2,75 of 3,00 meter lengte. Er gelden een aantal standaard stelregels voor goedkoop bouwen van een schutting. En u zal naar gelang uw persoonlijke bouw schets een afwegingen moeten maken. Bepaal de zwaarte van de constructie, want vaak wordt er later op de schutting een afdakje geplaatst, of dient de schutting wellicht als een muurtje voor een schuurtje. Gaat u zelf de schutting maken? Denk hier dan goed over na.

Uitgebreid assortiment

Kies een mooie hardhouten schuttingplank of tuinscherm. De meeste tropisch hardhouten schuttingplanken en tuinschermen komen uit Indonesie, Afrika en Brazilië. De zeer gunstige sterkte-eigenschappen en een hoge duurzaamheid maakt niet alle hardhout soorten geschikt voor een tuinafscheiding. Hardhout Discount heeft kennis en ervaring in de producten die wij online ook in schets vorm aanbieden. Wij zorgen dat u goedkoop en de beste aanbieding materialen krijgt aangeboden voor de schutting montage. De bouwschets geeft alle manieren aan voor de schutting montage. Schutting montage is nog nooit zo makkelijk geweest dank zij de bouwschets. Wij ontzorgen u zodat u alleen maar hoeft te kiezen welke kleur u wilt hebben voor u bouw. Onze calculator en bouw schets zorgen ervoor dat u altijd het beste en goedkoopste aanbieding krijgt. Tropisch hout kan onder invloed van regen, zon en lucht vergrijzen, als u dit wilt voorkomen, dan dient u het hout te behandelen met speciale olie of lak. Tevens geeft dit een extra bescherming voor het hout. Vergeet natuurlijk niet de bevestigingsmaterialen zoals de hoekjes en de schroeven vergeten te bestellen. Naast Schuttingplanken en tuinschermen levert Hardhout Discount ook houten vlonderplanken en hout voor het bouwen van een overkapping of tuinhuisjes. Op onze site vindt u een compleet en klantvriendelijk overzicht van ons assortiment, van balken planken en tuinpalen.

De bouw schets van Hardhout Discount.nl rekent exact uit voor u hoeveel hardhouten palen, hardhouten tuinschermen of hardhouten schuttingplanken en schroeven u nodig heeft voor een tuinafscheiding. Download de gratis bouw schets, maar natuurlijk kan u ook een vraag online aan ons stellen of telefonisch advies aanvragen.

Gemakkelijk online bestellen

U kunt de producten van uw keuze, goedkoop en eenvoudig online bestellen in onze webshop. Bouw bij ons altijd goedkoper dan de lokale groothandel en ons laag gestelde franco levering, bespaart u op de kosten. Wij hebben natuurlijk altijd een extra aantrekkelijke aanbieding in de outlet store en vergeet niet wij zijn de goedkoopste online tuinafscheiding winkel van Nederland. In onze webshop vindt u bijna alles op hout gebied, voor uw tuin of terras. Betalen doet u in een uiterst veilige omgeving. We bieden u de mogelijkheid om met Ideal, visa, mastercard of met afterpay te betalen. Wij leveren het bestelde hout met een kraan bij u voor de deur. Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg , de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel bieden u als consument meer waarborgen dan de wet stelt, veilig en vertrouwd dus.

Gratis monsterstukken

Ook voor deze productgroep kunt u een gratis monsterstuk ontvangen! Hiermee helpen we u om de keuze in de houtsoort makkelijker te maken. Zo kunt u de structuur en de exacte kleur met eigen ogen zien. Tevens kunt u dan zien wat het gewicht is van het product naar keuze. Een gratis monsterstuk verplicht u nergens toe, het is geheel vrijblijvend, en bovenal GRATIS. Vraag eenvoudig via de site om uw gratis monsterstuk.

Openingstijden Hardhout Discount?

Van maandag tot en met vrijdag staan we elke keer weer vol passie en overgave voor u klaar van 8.00 tot en met 17.00 uur! Bel of mail ons voor al uw vragen! U hoeft alleen maar even te bellen naar +31 (0)74-3033602 of te mailen naar info@hardhoutdiscount.nl.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING