Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Past een boomstamtafel in jouw interieur? | Hardhout Discount

Door je eigen interieurstijl door te voeren in je woning, creëer je een thuis waar je je helemaal op je gemak voelt. Het kan zijn dat je één specifieke stijl laat terugkomen in je huis, maar je kunt natuurlijk ook verschillende stijlen met elkaar combineren. 

Waar je voorkeur ook naar uitgaat en welke kleuren, meubelstukken en materialen je ook wilt verwerken in je interieur: wij zijn van mening dat een boomstamtafel altijd en in ieder interieur goed tot z’n recht komt. Vanzelfsprekend vanuit een praktisch en functioneel oogpunt, maar ook visueel qua design en uitstraling. 

Ben je benieuwd hoe wij onze boomstamtafels zouden verwerken in de meest populaire interieurstijlen? Lees dan zeker verder! Wij hebben namelijk de top 5 interieurstijlen in kaart gebracht én hierin verwerkt hoe je onze boomstamtafel zou kunnen samenstellen zodat het een echte eyecatcher is die tegelijkertijd naadloos aansluit op je bestaande interieur.  

1. Een landelijke uitstraling

Zijn gezelligheid, warmte en natuurlijke materialen de sleutelwoorden in jouw interieur? Grote kans dat jij je helemaal thuis voelt in een woning met een landelijke sfeer. Een robuuste boomstamtafel van hardhout komt in jouw interieur het beste tot z’n recht. Door te kiezen voor een stamtafel met aan de zijkanten nog de natuurlijke vormen van het hout, haal je nog meer warmte en gezelligheid in huis. 

2. Een moderne twist in je interieur 

Kies je liever voor een strakke en moderne uitstraling? Dan is de kans groot dat je voorkeur eerder uitgaat naar een interieur met minimalistische meubels. Ook hierbij geldt dat een boomstamtafel met het juiste blad en onderstel deze uitstraling kan realiseren. Kies bijvoorbeeld voor een eiken tafel met een minimalistisch onderstel zoals een smal taps onderstel of een U-vorm poot

3. Scandinavisch: clean en strak

Typerend bij een Scandinavisch interieur zijn de lichte kleuren en minimalistische meubels die voornamelijk worden uitgekozen om praktische redenen. Wil je graag binnen deze interieurstijl een boomstamtafel plaatsen? Kies dan voor een eiken boomstamtafel en behandel deze met een olie in de kleur ‘white’. Hierdoor krijgt het boomstam tafelblad een lichtere kleur dan het natuurlijke hout van oorsprong heeft, wat perfect aansluit bij een Scandinavisch interieur. 

4. Een bohemian interieur haalt de gezelligheid in huis

Hou je van eclectisch, vrolijke kleuren en gezelligheid? Dan kan het niet anders dan dat jouw interieurstijl bohemian is. Natuurlijke materialen zoals hout komen in veelvoud voor binnen deze stijl. En dat maakt een boomstamtafel de perfecte gelegenheid om een eetkamertafel, bijzettafel of salontafel te plaatsen van Hardhout Discount! 

5. Kies voor een industriële look

Past een industriële look het beste bij de omschrijving van jouw interieur? Dan hoeven we eigenlijk niet eens meer uit te leggen waarom een boomstamtafel hier perfect tot uiting komt. Sterker nog: het robuuste zwarte onderstel van onze tafels is misschien wel dé beste optie om jouw industriële interieur mee te verrijken. Of het hierbij nu gaat om een grote boomstamtafel van 3 meter of juist een kleine bartafel: onze metalen onderstellen met zwarte coating sluiten naadloos aan in een industrieel interieur.

Tags voor dit artikel: