10% extra kassa korting

Een tijdloze boomstamtafel kopen? | Hardhout Discount

De interieurtrends veranderen continu. Zo zie je regelmatig nieuwe ontwikkelingen in trendy en populaire meubels. Wanneer je trendgevoelig bent, of wanneer je jouw meubels snel zat bent, kan het best een opgave zijn om regelmatig jouw interieur te veranderen naar je smaak op dat moment. Maar dat hoeft eigenlijk helemaal niet!

Een echte tijdloze toevoeging in jouw interieur is namelijk de boomstamtafel. Een hardhouten stamtafel of boomstamtafel van eikenhout past namelijk bij elke interieurstijl. Dit komt door de natuurlijke uitstraling die het hout met zich meebrengt. Bovendien weet je met een boomstamtafel zeker dat je een uniek meubelstuk in huis haalt, want ieder tafelblad heeft zijn eigen structuur. Dit geeft een persoonlijk karakter aan de tijdloze hardhouten of eiken tafel in jouw huis.  

Een aanvulling voor elke ruimte

Hardhout Discount heeft een ruim assortiment aan verschillende boomstamtafels. Zo kun je kiezen uit verschillende groottes, afwerkingen en het soort tafelblad. Deze worden apart van het onderstel verkocht, zodat je je eigen boomstamtafel kunt samenstellen!

Zo kun je kiezen voor een boomstamtafel met een robuust tafelblad. Deze heeft allerlei natuurlijke vormen en lijnen. Hiermee creëer je een stoere en unieke uitstraling. Doordat geen enkel tafelblad hetzelfde is, krijg je een unieke boomstamtafel die nog niemand anders heeft.

Liever een moderne boomstamtafel? Ga dan voor een tafelblad met strakke en moderne lijnen. Door het minimalistische ontwerp, ligt de nadruk op de natuurlijke schoonheid van het hout. De tafel past goed in een eigentijds interieur en vormt een prachtig contrast met moderne stoelen en accessoires. En door de tijdloze uitstraling gaat de tafel nog jarenlang mee!

Verschillende voorbeelden van robuuste en moderne eettafels vind je op onze inspiratiepagina voor boomstamtafels. Niet alleen eettafels zijn hier te vinden: ook bijzettafels, bar tafels en salontafels. Twijfel je welke boomstamtafel geschikt is voor jouw interieur? Neem dan zeker eens een kijkje en doe inspiratie op!

Voor welke tijdloze uitstraling ga jij?

De tweede stap bij het samenstellen van je nieuwe boomstamtafel is het kiezen van een geschikt onderstel. Het onderstel geeft de complete look aan jouw boomstamtafel. De onderstellen van Hardhout Discount zijn allemaal zwart gecoat voor een robuuste en stoere uitstraling, maar qua vorm verschillend van elkaar. Bovendien speelt de keuze voor het onderstel ook mee in het aantal stoelen dat je bij de tafel kunt plaatsen.

Boomstam onderstellen van robuust staal

Een spinpoot onderstel past bijvoorbeeld perfect bij een moderne boomstamtafel met glad oppervlak en rechte randen. Het onderstel bestaat uit een centrale kolom met meerdere poten die uitwaaieren in een cirkelvormige vorm, wat zorgt voor een stabiele en stevige basis. Hiermee creëer je een eigentijdse uitstraling.

Een kruispoot onderstel zorgt daarentegen voor een warme en gezellige uitstraling, dit past goed bij een landelijk interieur of bijvoorbeeld een Scandinavisch design. Dit onderstel bestaat uit twee stevige, gekruiste metalen of houten balken. 

Maar naast een spinpoot onderstel of kruispoot variant, zijn er nog talloze andere keuzemogelijkheden. Vergelijk de verschillende opties met elkaar en kom zo tot het onderstel dat het beste aansluit bij jouw wensen. Misschien kies je wel voor een x-poot onderstel. Of gaat je voorkeur juist uit naar een u-poot onderstel. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Raadpleeg onze handige rekentool!

Zie je de boomstamtafel waar je specifiek naar op zoek bent nog niet terug in onze collectie? Geen probleem! Wij maken het voor jou mogelijk om zelf een tijdloze boomstamtafel naar wens samen te stellen. Deze kan je eenvoudig online op maat laten maken via onze handige rekentool.

Geef eenvoudig jouw voorkeur door voor een hardhouten boomstamtafel of eiken stamtafel en onze calculator berekent vervolgens de prijs en benodigdheden. Deze tafel op maat kun je hierna toevoegen aan je winkelmandje en direct bestellen! 

Kom langs in onze sfeervolle showroom

Ben je benieuwd hoe onze tijdloze boomstamtafels er in het echt uitzien? Je bent van harte welkom om onze sfeervolle showroom te bezoeken aan de Binnenhavenstraat 107 in Hengelo, Overijssel. Kom de unieke boomstamtafels bekijken, voelen en ruiken. Ons adviesteam staat voor je klaar! 

Een showroom afspraak is zo gemaakt via WhatsApp. Zo hebben we alle tijd om jou te voorzien van persoonlijk advies. Bij eventuele vragen zijn wij ook goed bereikbaar via WhatsApp. 

Tags voor dit artikel: