Kwaliteitsproducten met luxe uitstraling

Barcode schutting

IPE Barcode schutting van hardhout
Bij ons vindt je een breed assortiment aan producten, waaronder Ipe vlonderhout en schutting lamellen. Wij geloven dat Ipe hout de ultieme keuze is als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Met een levensduur van maar liefst 20 jaar of langer, biedt Ipe hout ongeëvenaarde duurzaamheid. Het stabiele karakter van Ipe hout maakt het geschikt voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om vlonderplanken of lamellen voor schuttingen, Ipe hout levert uitstekende prestaties. Ons ruime aanbod in deze hardhoutsoort benadrukt onze toewijding aan kwaliteit en veelzijdigheid. Dankzij het speciale drievoudige profiel (barcode) lijkt het alsof er meerdere balken in verschillende breedte zijn gemonteerd, terwijl het in werkelijkheid een enkele plank is van 14,0 cm breed, waarin meerder balken zijn gefreesd. Hierdoor krijgt de schutting een volledig gesloten uitstraling, kan niemand er doorheen kijken en is deze zeer geluidsdicht. 

Met zijn prachtige bruine en lichtbruine kleur, gelijkmatige structuur en fijne nerf, straalt Ipe hout elegantie uit. Bovendien is een hardhouten schutting uiterst slijtvast, sterk en vertoont het minimale werking. Dit betekent dat je barcode schutting er niet alleen prachtig uitziet, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Bij ons bent je verzekerd van de beste houtkeuze. Ontdek zelf de uitstekende eigenschappen van Ipe hout en laat je projecten floreren met deze duurzame en hoogwaardige hardhoutsoort.

Deze barcode schutting is geheel dicht, dus geen doorkijk mogelijk
Bij een enkelzijdige schutting is de achterzijde vlak. Vanaf de achterzijde zie je de staanders/palen en daar achter een wand van vlak hout. Bij een dubbelzijdige schuttting heb je aan weerszijden de houten lamellen gemonteerd en zie je aan de achterzijde de palen niet meer. Het hout bedekt de palen aan 1 zijde of aan weerszijden volledig.

WhatsApp ons voor snelle vraag & antwoord.

 WhatsApp   

Dankzij het speciale drievoudige profiel lijkt het alsof er meerdere balken van verschillende breedtes zijn gemonteerd, het barcode model, terwijl het in werkelijkheid een enkele plank is van 14,0 cm breed. Hierdoor krijgt de hoge schutting een volledig gesloten uitstraling, kan niemand er doorheen kijken en is deze zeer geluidsdicht. De netto breedte van beide profielen is gelijk. In elkaar geklikt zijn deze 13.2 cm.

Bekijk alle lamellen schuttingen

Wat krijg je allemaal geleverd?
Alle palen, tussenbalkenen alle lamellen en natuurlijk genoeg schroeven om de moderne barcode lamellen/planken VERTIKAAL te kunnen monteren.

Bij een enkelzijdige schutting worden de planken aan één zijde van de palen bevestigd, terwijl bij een dubbelzijdige schutting beide zijden bedekt zijn met harthouten houten BARCODE lamellen. Of je nu kiest voor een enkelzijdige of dubbelzijdige houten schutting wij zorgen ervoor dat er voldoende materiaal geleverd wordt om jouw schutting op maat te kunnen maken.

Alle planken zijn voorzien van een veer en groef aan de lange zijde, waardoor ze gemakkelijk in elkaar te schuiven zijn voor een volledig gesloten schutting. 

Dankzij het speciale barcode profiel lijkt het alsof er meerdere breedtes balken zijn gemonteerd, terwijl het in werkelijkheid een enkele plank is van 14,0 cm breed. Je ontvangt 2 verschillende barcode planken die je naar eigen inzicht kan monteren 50-50 verdeeld. Hierdoor krijgt de schutting een volledig gesloten uitstraling, kan niemand er doorheen kijken en is deze zeer geluidsdicht. Perfect als je een schutting met privacy wilt. Als je het effect wat wij hebben gemaakt op de foto's wil evenaren dan monteer je: 2x breed profiel, 1x smal, 1x breed 2x smal. Maar er zelf creatief in het patroon zijn is nog leuker!