Moderne overkapping Anton

ALTIJD VOOR JOU OP MAAT GEMAAKT

Genummerde bouwtekening
Pen en gat verbindingen
 Solide constructie

Prijs berekening Contact of naar de showroom?

Prijs berekening

Contact of naar de showroom?

Moderne overkapping
Prijs
Aantal stuks
Voorraad
Moderne zwarte overkapping Anton 3.50 x 5.00 m1
€ 9.288,00
€ 7.740,00
Op bestelling
Totaal
0,00
0
Levertijd: Een overkapping over ca. 8 weken geleverd.
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Overschrijving
iDeal
Creditcard
PayPal
AfterPay
SOFORT
Bancontact
KBC/CBC
Belfius Direct
ING Home’Pay
Contant

Moderne overkapping Anton

ALTIJD VOOR JOU OP MAAT GEMAAKT

Genummerde bouwtekening
Pen en gat verbindingen
 Solide constructie

Moderne overkapping
Prijs
Aantal stuks
Voorraad
Moderne overkapping
Prijs
Moderne zwarte overkapping Anton 3.50 x 5.00 m1
€ 9.288,00
€ 7.740,00
Voorraad
Aantal stuks
0 stuks
Totaal
0 stuks
Totaalbedrag:
0
Levertijd: Een overkapping over ca. 8 weken geleverd.
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Overschrijving
iDeal
Creditcard
PayPal
AfterPay
SOFORT
Bancontact
KBC/CBC
Belfius Direct
ING Home’Pay
Contant
BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Bereken je stalen deur - vlonder - schutting - tafel en overkapping

Prijs berekening

Productvideo

MODERNE OVERKAPPING - VANDAAG BESTELD > OVER CA. 8 WEKEN GELEVERD

Moderne overkapping met verzonken dak
Onze moderne overkappingen hebben altijd een vlak en volledig verzonken dak. Atijd zwart duurzaam gecoat.

De dakliggers zijn door een zwaluwstaart verbinding verzonken in de ringbalk.
De ringbalk is maar liefst 18 dik en 28 cm hoog!
Daardoor is er geen boeideel of daktrim meer nodig, en is het dak volledig uit het zicht onttrokken en verzonken in de ringbalk. 

De staanders zijn robuust uitgevoerd in 18x18 cm en er zijn GEEN schoren meer toegepast. 
De constructie is zo ontworpen dat er een strak en modern eindresultaat ontstaat, wat past bij bijna elke woning.

Wij leveren altijd een machinaal zwart gecoate moderne overkapping met genummerd bouwpakket bij je thuis af. 
De staanders zijn voorbereid met solide pen en gat verbindingen en de dakspanten zijn uitgevoerd met zwaluwstaart verbindingen voorbereid. 
Het zwarte geraamte zet je op zonder maar een schroef te gebruiken.

Een moderne schuur of overkapping, met sterke pen en gat verbindingen.
Machinaal zwartgecoat Douglas hout.

  • De staanders zijn uitgevoerd in dik hout, 18 x 18 cm
  • De ringbalk is uitgevoerd in 18 x 28 cm dik hout
  • De dakbalken in de solide maat 7 x 20 cm uitgevoerd
  • Geraamte is geheel zwart, daardoor verduurzaamd gecoat
  • Het houtgeraamte is voorzien van pen en gat verbindingen en halfhouts houtverbindingen, daardoor is snelle montage gegarandeerd
  • Wij leveren een kant en klaar genummerd bouwpakket, met handige bouwtekening

Genummerde bouwtekening en 3D animatie
Na elke opdracht ontvang je van ons een digitale bouwtekening. Alle afmetingen er nauwkeurig op deze tekening vermeld. Wij vragen altijd om deze tekening te controleren en te bevestigen. De levertijd is na goedkeuring tekening ca. 8 weken. 
Wij zijn zo enthousiast over jou project, daarom sturen wij je ook een 3D animatie toe. Met een simpele muis klik kan je jou eigen ontwerp in 3D zien, en natuurlijk in elk aangezicht bewegen. Klik op onderstaande video voor een impressie van onze 3D tekening.

Douglas hout
Douglas hout is verduurzaamd met een zwarte coating. Niet alleen duurzaam, tevens een modern resultaat.

De prijs van het geraamte
In de calculator is eenvoudig de prijs van de hardhouten lamellen zijwanden, het geschaafde dakbeschot, en EPDM dakbedekking te berekenen. Bij een moderne overkapping kies je andere type zijwanden dan bij een traditionele overkapping. De calculator geeft de juiste opties om uit te kiezen. 

Montage van het houten moderne geraamte
Bij de montage van de gebinten, dus het geraamte van de overkapping, komt geen schroef aan te pas. De gehele hout constructie is voorbewerkt met pen en gat, halfhout en zwaluwstaart verbindingen. Eenvoudig de houten pennen in de voorgeboorde gaten te tikken. De houtverbindingen zijn erg sterk, veel sterker dan met schroeven. De moderne overkapping is standaard voorzien van metalen poeren, die je zelf in beton dient te plaatsen. 

Wij vinden het mooi om de houten pennen niet zwart te maken en iets te laten uitsteken, dan is vakmanschap op afstand goed te zien. Doordat alle houtverbindingen aan het geraamte zijn gemaakt, wordt de montagetijd aanzienlijk verkort. Wij leveren een kant en klaar genummerd bouwpakket met handige duidelijke bouwtekening, snelle en stabiele montage is gegarandeerd.

De montage van de poeren en verdere opbouw instructie
Bij een klassieke overkapping zorg je ervoor dat de poeren eerst geplaatst worden. Bij een moderne overkapping gaat het andersom. Eerst monteer je het geraamte, dan stempel je de staanders los van de grond. Stel het geraamte zo dat je iets afschot krijgt voor de afwatering, 5 mm tot 1 cm is afdoende afschot. De voorzijde altijd waterpas, want dat is je aangezicht. Onder de staanders de grond voor de bijgeleverde metalen poeren die zijn voorzien van ankerpinnen, weg graven. De betonpoeren hebben een stalen plaat die in de uitsparing van de staanders wordt geschoven. Geheel vast draaien aan de staanders en meerdere zakken snelbeton in het gegraven gat gieten. Let er wel op dat de staanders waterpas staan voor dat je het snelbeton plaatst. Dan wachten tot het beton hard is, en verder met het dakbeschot en epdm te plaatsen. Als laatste adviseren wij de moderne lamellen en de glazen schuifwanden te monteren. 

Alles op maat gemaakt
Wij maken alle moderne overkappingen exclusief op maat, daardoor garanderen wij dat alles perfect in elkaar past. Vandaar dat  de levertijd ca. 8 weken na opdracht is. Wij hebben vaste gestandaardiseerde modellen, zodat wij een hoge kwaliteit overkapping, poolhouse en buitenkamers kunnen aanbieden.

Aanpassingen op bestaande modellen of je geheel eigen model?
Bijna elke aanpassing is te realiseren, bijvoorbeeld; langere staanders dan standaard, of een staander iets meer naar links of naar rechts geschoven. Maak een calculatie via onze site, druk op 'opslaan en verzenden' en stuur de calculatie na ontvangst aan ons door. Geef in de email aan welke aanpassing je wenst, en wij sturen je een offerte op maat retour.

De montage van de zijwanden en dakbeschot
De wanden, dakbeschot en een eventuele deur, dien je zelf te monteren. Het hout voor de wanden, en het dak worden in losse onderdelen bijgeleverd. Dit hout zagen wij niet op lengte, anders kan er niet kierloos worden gemonteerd. Enige klus ervaring is gewenst, ons advies is om met 2 of 3 personen te gaan monteren.
Al ons hout is uit duurzame bosbouw geoogst, en dankzij het gebruik van eerste klas Douglas hout heeft deze overkapping, veranda, schuur of pool house altijd een zeer hoge moderne uitstraling en ambachtelijke kwaliteit.

Onderhoud van het zwart gecoate geraamte en de lamellen
Elk geraamte wordt door ons machinaal zwart gespoten, met een zeer duurzame en milieuvriendelijke coating. De kwaliteit van deze coating is zeer hoog en zal bijna niet slijten. Doordat het hout kan gaan indrogen ontstaan er naar verloop van tijd kleine scheurtjes in het hout, door dat het hout licht bruin in en de coating zwart valt dit op. Eenvoudig met een matzwarte spuitbus in de scheurtjes spuiten, om de houtkleur te bedekken met zwarte spray. 

De lamellen vinden wij het mooist in de originele houtkeur. Al het onbehandelde hout wat in aanraking komt met zon en water wordt naar verloop van een paar maanden grijs. Om dit te voorkomen kun je de lamellen in de olie zetten. Spray de lamellen eenvoudig in met onze Ipe hardhout olie. Eenvoudig met een doek nawrijven en klaar. Herhaal dit proces de eerste keer 2x, daarna in voor en nazeizoen. Hout in de olie zetten gaat zeer snel en is niet intensief werk.

Glazen schuifdeuren, mooi in elke overkapping.
Dik glas van 1 cm dikte, natuurlijk veiligheidsglas.
Zwarte aluminium deurgeleiders met zwart bovenprofiel
Gebruik de calculator voor de berekening 

Het opslaan van je houtpakket
Om er zeker van te zijn dat alle pen en gat verbindingen, halfhout verbindingen en zwaluwstaart verbindingen exact in elkaar passen, adviseren wij je niet te lang te wachten met het opbouwen. Het beste is om binnen 1 week of 2 weken met de opbouw gereed te zijn. Als de constructie staat zal door de stevige verbindingen, bijna geen werking meer ontstaan. Hout is een natuurproduct en kan naar verloop van tijd krimpen of uitzetten. Dus ook het nog niet gemonteerde hout, altijd afgedekt en bij voorkeur onder een afdak opslaan. Als je onverhoopt toch later begint met opbouwen, zorg er dan voor dat je de overkapping droog opslaat, of het geleverd pakket goed afdekt vanaf de bovenzijde, zodat zon en regen invloeden nihil zijn. Altijd ervoor zorgdragen dat het pakket vanaf de zijkanten kan ventileren, en dat het hout opgelat blijft, hierdoor voorkom je plotselinge uitdroging van het hout, wat de vervorming tegen gaat.

Moderne overkapping Anton - 3.50 x 5.00 m1
Pakketmaat: XL
Prijs: € 9.288,00 per stuk
Aanbieding: € 7.740,00 per stuk
new
Overkapping > KLASSIEKE OVERKAPPING
BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Bereken je stalen deur - vlonder - schutting - tafel en overkapping

Prijs berekening

Productvideo

Gratis proefmonster!

Gratis proefmonster!

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan.

Proefmonsters binnen 3 werkdagen in huis

Gratis proefmonster aanvragen

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Bereken je stalen deur - vlonder - schutting - tafel en overkapping

Prijs berekening

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Bereken je stalen deur - vlonder - schutting - tafel en overkapping

Prijs berekening

Zakelijk

Hovenier, aannemer of een timmerbedrijf? Registreer je bedrijf dan als zakelijke klant, want het voordeel kan oplopen tot wel 10% korting op ons gehele assortiment.

Wij hebben de grootste hardhout voorraad van de Benelux. En zijn IPE hout specialist.

Niet meer met de aanhanger op pad, wij leveren gratis op de locatie waar je aan het werk bent. Op werkdagen besteld voor 12.00 uur, dan de eerst volgende werkdag overal in Nederland geleverd.

Vanaf 1500,- gratis bezorgd overal in Nederland (pakketmaat L).

Vanaf 2000,- gratis bezorgd overal in België (pakketmaat L).

Zonder extra bezorgkosten.

Afhalen is altijd gratis.

Magazijn en showroom:

Binnenhavenstraat 107 te Hengelo.

Maak een zakelijk account aan door onderstaande gegevens in te vullen. Direct inloggen op de website. Nadat wij de aanmelding hebben ontvangen, sturen wij de eerstvolgende werkdag een e-mail met de activatie van de partnerkorting. Want het voordeel kan oplopen tot wel extra 10% korting op ons gehele assortiment.

Wij hebben de grootste voorraad hardhout van de Benelux. Wij leveren ook gratis op de werk locatie, wel zo makkelijk.

Rechtstreeks bij de bron bestellen, want wij zijn houtimporteur en producent in één, daarmee wordt een lage prijs en hoge kwaliteit gegarandeerd.

Zakelijk registreren

Bezorging en levertijd

Al onze producten zijn daadwerkelijk op voorraad. Daardoor kunnen wij super snel leveren vanuit ons grote magazijn. Per product geven wij voorraad positie aan. Dit is een "live" en actuele voorraad.

Alle tuinhout producten

vandaag besteld -> morgen in huis.

Gratis geleverd vanaf 1500,- in geheel Nederland (pakketmaat L).

België vanaf 2000,- gratis geleverd

(pakketmaat L).

Altijd snelle levering zonder extra bezorgkosten.

Voor boomstamtafels hanteren wij een levertijd van 3 werkdagen. Stalen deuren worden allen op maat gemaakt, daarvoor geld een levertijd van ca. 8 weken. Eiken of Douglas schuren, veranda's of overkappingen worden op maat gemaakt, daarvoor geld een levertijd van ca. 8 weken.

Afhalen is altijd gratis. Magazijn en showroom - Binnenhavenstraat 107 te Hengelo.

Wij leveren alle producten met een grote vrachtwagen, deze heeft een mobiele heftruck waarmee wij tot op de oprit leveren. Alle producten worden goed verpakt in plastic, zodat deze tegen weersinvloeden bestand zijn.

Elke zaterdag is onze industriële showroom geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Kom kijken naar verschillende type vlonders, moderne schuttingen, stalen deuren, overkappingen en boomstamtafels. Ons bezoeken geeft inspiratie en gezelligheid. Kom ook ruiken en voelen aan hout, en beleef alle andere producten.