Smalle vlonderplanken

Smalle vlonderplanken

Clip montage
Gratis: Schroeven + montage clips
 Nu 20% fabriekskorting

Ipe Vlonderplanken 2.1 x 5.0 cm lamellen EXCLUSIEF

Vlonderplanken 2.1 x 5.0

IPE Klik-systeem
Clip montage Div. lengtes
   
Lengte: Diverse lengtes
Gratis: Schroef + Clip
Ipe extra smal 2.1 x 7.0 cm vlonderplanken

Vlonderplanken 2.1 x 7.0

IPE Klik-systeem
Clip montage Lengte 90 cm
   
Lengte: 90-120-150 m1
Gratis: Schroef + Clip
Ipe Tuinparket 2.1 x 90 cm onzichtbaar schroeven

Vlonderplanken 2.1 x 9.0

IPE Klik-systeem
Clip montage  Div. lengtes
   
Lengte: Diverse lengtes
Gratis: Schroef + Clips
Bereken je project

Bereken je project

Bereken je stalen deur - vlonder - schutting - tafel en overkapping

Prijs berekening

Showroom en houtmagazijn

Binnenhavenstraat 107 - Hengelo (ov)

Wij zijn gevestigd in een oude loods en is compleet CO2 neutraal gebouwd.

Op zaterdag is de showroom meestal geopend van 10:00 tot 14:00 uur. Niet elke zaterdag zijn wij geopend voor vrije inloop. Zie de contact pagina voor de beschikbare zaterdagen.

Klanten met een afspraak gaan altijd voor.

Ons bezoeken geeft inspiratie en gezelligheid. Kom kijken naar: Vlonders, moderne schutting en moderne poort, overkappingen (zowel klassiek als modern), stalen keukens, boomstamtafels en stalen deuren.

Een bezoekafspraak

Smalle vlonderplanken

Ben je specifiek op zoek naar smalle vlonderplanken voor jouw DIY project? Bij Hardhout Discount hebben we verschillende lengtes en formaten vlonderplanken opgenomen in ons assortiment. Met de keuze voor een smalle vlonderplank kun je een modern en ruimtelijk effect creëren voor jouw terras. Dit is ideaal wanneer je de smalle vlonderplanken wilt plaatsen op een relatief klein oppervlakte. Hierdoor kun je de ruimte optisch groter laten lijken. 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van vlonderplanken? Verdiep je in onze webshop, ga zelf aan de slag in onze calculator of raadpleeg ons adviesteam voor meer informatie of advies op maat. Wij vertellen je graag meer over onze eindeloze mogelijkheden en hoogwaardige kwaliteit. 

Duurzame vlonderplanken van hoge kwaliteit

Hardhout Discount is al jarenlang dé specialist op het gebied van hardhout. Dit komt mede door onze ruime keuze aan producten, waaronder smalle vlonderplanken. Maar ook op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid zit je met onze planken gegarandeerd goed. Al onze vlonderplanken worden gecontroleerd op strenge voorwaarden en eisen, zodat wij onze hoogwaardige kwaliteit kunnen waarborgen. Hierdoor kun je bij Hardhout Discount terecht voor smalle vlonderplanken voor een goede prijs, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit.

Welkom bij Hardhout Discount

Heb je nog een vraag over één van onze smalle vlonderplanken of zou je graag persoonlijk advies willen van ons adviesteam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hardhout Discount is op doordeweekse dagen bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur. Neem telefonisch contact met ons op via 074-7440163 of stuur een e-mail naar info@hardhoutdiscount.nl. Liever een berichtje sturen via WhatsApp? Geen probleem, hier krijg je doorgaans het snelste antwoord van ons.

Bereken je project

Bereken je project

Bereken je stalen deur - vlonder - schutting - tafel en overkapping

Prijs berekening