Kwaliteitsproducten met luxe uitstraling

Planken

.

Lage bezorgkosten NL + BE

Gratis geleverd in Nederland vanaf € 1500,-
Snelle levering - zonder extra kosten
Tot € 1500,- bezorgkosten € 95,-

  • Gratis geleverd in Nederland vanaf € 1500,-
  • Verzending in 2 dagen, geen extra kosten
  • Tot € 1500,- bezorgkosten € 95,-
Pakket L
Alle houtpakketten
Pakket XL
Overkapping
Afhalen
Showroom & houtmagazijn in Hengelo
GRATIS
GRATIS
Nederland
Op voorraad > vandaag besteld > snel geleverd

Pakket L

Vanaf € 1500 gratis bezorging

Pakket XL

Vanaf € 3000 gratis bezorging
België
Voor 12.00 uur besteld, over ca. 1 week geleverd

Pakket L

Vanaf € 2000 gratis bezorging

Pakket XL

Vanaf € 3000 gratis bezorging

Hardhoutdiscount voert een compleet assortiment in hardhouten tuinplanken. Onder deze categorie naam zijn er veel varianten zoals terrasplanken, schuttingplanken, damwandplanken etc. Maar ook dikkere planken als balken voor een fundering of overkapping, zijn te koop in onze webshop.

We hebben deze hardhouten tuinplanken in verschillende tropische hardhoutsoorten uit onder andere Afrika, Brazilië en Indonesië. Ook Europese hardhoutsoorten kunt u kopen in hardhouten tuinplanken. Deze verkopen wij in de houtsoort Eiken en Lariks Douglas.

 

 

Meest voorkomende toepassingen.

Hardhouten tuinplanken worden veelal voor schuttingen gebruikt. Vaak is de maat 1,5 x 14,5 cm. In de geschaafde variant zult u zien dat er 1 zijde glad geschaafd is, en 1 zijde met 2 v-groeven er in. Voor een schutting zijn de hardhouten tuinplanken zowel horizontaal als verticaal te toe te passen. Ze zijn verkrijgbaar in houtsoorten uit Indonesië en Brazilië. Mooie en elegante houtsoorten met een mooie uitstraling om uw tuin helemaal af te maken. Kijk in de webshop wat we u aanbieden voor de scherpste tarieven in Nederland. Hardhout Discount heeft goed inkoop condities waardoor wij ook u scherpe prijzen aanbieden.

Hardhouten tuinplanken ziet u ook veel terug in uw terras of vlonder. Hiervoor is de variant de vlonderplank of schuttingplank. Deze hardhouten planken betrekken we uit Afrika, Brazilië en Indonesië. De meest edele houtsoorten worden hierin toegepast om een zo strak mogelijk resultaat te krijgen.

Heeft u een ander project waar u tuinplanken voor nodig heeft? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Gratis monsterstukken

Wilt u snel een gratis monsterstuk per post ontvangen? Zodat u een betere keuze kan maken? Vergelijken de hardhouten tuinplank, met uw eigen smaak. Beleef het hout en maak uw keuze, daarom versturen wij gratis monsterstukken. Vul het formulier in op de site en u heeft het snel in huis. Monsterstukken kunnen altijd wat afwijken van het hout wat u gaat bestellen. Hout is een natuur product, niet elke plank is het zelfde.

Openingstijden Hardhout Discount?

Elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Zijn er toch nog extra vragen naar aanleiding van u bezoek aan onze internet winkel? Aarzel niet, beantwoorden graag uw vragen op info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)88 – 6441200.