10% extra kassa korting

ruwe planken

ONS ADVIESTEAM

  • Ons Advies team, Tim, Marco en Tom staan voor uw klaar
  • Bel ons kantoor in Hengelo
  • Tel 074-3033602
  • Of WhatsApp direct met 06 23 37 77 (ook in het weekend)

Bezorgkosten NL + BE

Gratis geleverd vanaf € 1500,-
Altijd snelle levering
Tot € 1500,- bezorgkosten € 95,-

  • Gratis geleverd vanaf € 1500,-
  • Verzending in 2 dagen, geen extra kosten
    Gelost met mobile heftruck
  • Tot € 1500,- bezorgkosten € 95,-
Pakket L
Alle houtpakketten
Pakket XL
Overkapping
Afhalen
Showroom & houtmagazijn in Hengelo
GRATIS
GRATIS
Nederland
Vandaag besteld => verzending in 2 dagen

Pakket L

Vanaf € 1500 gratis bezorging

Pakket XL

Vanaf € 3000 gratis bezorging
België
Maandag bestellingen, worden op do-vrij geleverd

Pakket L

Vanaf € 2000 gratis bezorging

Pakket XL

Vanaf € 3000 gratis bezorging

Ruwe planken zijn verkrijg in diverse diktes, breedtes, lengtes en houtsoorten. Zowel in tropisch hardhout soorten als in de goedkopere varianten Lariks en Douglas. Daarnaast zijn er ook extra brede planken beschikbaar. U heeft tal van mogelijkheden bij Hardhoutdiscount.nl.

 

 

Montage

Voor de perfecte en makkelijkste manier van montage kunt u gebruik maken van onze tool op de website. Deze calculator en bouwhandleiding helpt u, zodat u gemakkelijk van vlonder planken een complete vlonder kunt maken. De handleiding is door iedereen makkelijk te gebruiken. U kiest de gewenste vlonderplanken voor uw vlonder. Kiest u bijvoorbeeld voor gladde en brede planken of kiest u voor smallere geprofileerde planken. Die keuze is geheel aan u, en hoe u dat wilt maken. Ook is er veel keuze in de dikte van de vlonderplanken.

U gaat gewoon naar montagetips en pakt de handleiding erbij. Komt u er niet uit? Neem dan even contact met ons op, we helpen u graag verder met uw bouw van de vlonder!

Hardhouten planken.

Onze hardhouten ruwe planken worden geïmporteerd volgens EUTR wetgeving. Hardhout Discount heeft de bewuste keuze gemaakt om van duurzaamheid een van de speerpunten te maken binnen ons bedrijf.

De planken zijn verkrijgbaar in talloze houtsoorten uit tropisch Afrika, Brazilië en Indonesië. De houtsoorten zoals Douglas en Lariks zijn ook te verkrijgen als ruwe planken, ten opzichte van tropisch hardhout zijn deze goedkoper.

Gratis monsterstukken

Wilt u een gratis monsterstuk ontvangen van het product? Dan wordt de keuze van een houtsoorten of profiel makkelijker? Of even te vergelijken of het wel dezelfde vlonderplank die u al heeft gelegd? Gratis geregeld bij Hardhout Discount. Deze kunt u aanvragen via onze site. 

Openingstijden Hardhout Discount?

Hardhout Discount is dagelijks op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Heeft u toch nog aanvullende vragen naar aanleiding van u bezoek aan onze web shop? Neem daarvoor dan direct contact met ons op, mail info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)74 - 3033602