Dé moderne keuken voor ieder interieur

HOOGWAARDIGE KWALITEIT MODERNE KEUKENS
ZOWEL VOOR BINNEN ALS VOOR BUITEN

SUPER ONDERHOUDSVRIENDELIJK
DÉ NIEUWE TREND IN ELK INTERIEUR

Showroom en houtmagazijn

Binnenhavenstraat 107 - Hengelo (ov)

Wij zijn gevestigd in een oude loods die geheel is opgebouwd en ingericht met historische bouwmaterialen. Ons nieuwe industriële pand is compleet CO2 neutraal gebouwd.

Op zaterdag is de showroom geopend van 10:00 tot 14:00 uur, en op werkdagen op afspraak tussen 12.00 tot 17.00 uur. U bent altijd welkom op de zaterdagen. Bel of email ons voor een afspraak.

Klanten met een afspraak gaan altijd voor.

Ons bezoeken geeft inspiratie en gezelligheid. Kom kijken naar: Vlonders, moderne schutting en moderne poort, overkappingen (zowel klassiek als modern), boomstamtafels en stalen deuren.

Een bezoekafspraak

Dé moderne keuken voor ieder interieur

De keuken vormt voor velen het warme hart van het huis. Het is dé plek om met het gezin, vrienden of familie samen te komen en te genieten van een heerlijke maaltijd. Of het nu gaat om een meergangendiner, dagelijkse lunch of een spontane borrel: de lekkerste gerechten bereid je in een mooie keuken die past bij de rest van je woning. 

 

Een stijlvolle, strakke keuken op maat

Een keuken met een modern design past perfect in ieder interieur. Dit komt omdat een moderne uitstraling goed te combineren is met andere interieurstijlen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan industrieel, Scandinavisch of hotel chique. Door je keuken modern, strak en trendy in te richten creëer je een stijlvolle en tijdloze basis waar je in de toekomst nog alle kanten mee op kunt. 

De mooie keukens van Hardhout Discount zijn gemaakt van staal en hebben daardoor een donkere kleur, wat perfect aansluit bij de laatste trends op het gebied van zwarte keukens. Daarnaast profiteer je ook nog eens van de beste kwaliteit, 100% ambachtelijk werk én je kunt je keuken helemaal op maat laten maken, zodat deze voldoet aan al je eisen en wensen. 

 

Bestel online bij Hardhout Discount

Heb je nog vragen over onze moderne keukens? Wil je graag persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je graag om een andere reden contact opnemen? Ons adviesteam is op werkdagen telefonisch bereikbaar via 074 - 204 52 46 of per mail via info@hardhoutdiscount.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een bericht te sturen via WhatsApp, ook in de avonden en weekenden. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij je terug met een passend antwoord op je vraag.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING