Dé moderne buitenkeuken voor jouw tuin!

MODERNE BUITENKEUKENS OP MAAT
EYECATCHER VOOR IN DE TUIN

HOGE KWALITEIT BUITENKEUKEN
ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Showroom en houtmagazijn

Binnenhavenstraat 107 - Hengelo (ov)

Wij zijn gevestigd in een oude loods die geheel is opgebouwd en ingericht met historische bouwmaterialen. Ons nieuwe industriële pand is compleet CO2 neutraal gebouwd.

Op zaterdag is de showroom geopend van 10:00 tot 14:00 uur, en op werkdagen op afspraak tussen 12.00 tot 17.00 uur. U bent altijd welkom op de zaterdagen. Bel of email ons voor een afspraak.

Klanten met een afspraak gaan altijd voor.

Ons bezoeken geeft inspiratie en gezelligheid. Kom kijken naar: Vlonders, moderne schutting en moderne poort, overkappingen (zowel klassiek als modern), boomstamtafels en stalen deuren.

Een bezoekafspraak

Dé moderne buitenkeuken voor jouw tuin!

Ben jij ook zo dol op het buitenleven? En wil jij niets liever dan zo veel mogelijk tijd buiten spenderen? Dat begrijpen wij als geen ander! De scheiding tussen binnen en buiten vervaagt steeds meer en we brengen dan ook steeds meer tijd buiten door. Gezellig koffie drinken in de zwarte overkapping of tot in de late uurtjes borrelen onder de veranda, het kan allemaal! Maar zou het niet nóg leuker zijn om ook buiten te kunnen koken? Met behulp van een Hardhout Discount buitenkeuken is het mogelijk! 

Veel mensen denken bij een moderne keuken aan een variant voor binnenshuis. Maar een stalen keuken leent zich ook uitstekend om buiten te plaatsen. Ideaal wanneer je dol bent op de frisse buitenlucht én lekker eten. Zeker wanneer je met een gezelschap gaat eten is het prettig om een moderne buitenkeuken te hebben. Wanneer je hier niet over beschikt moet je telkens naar binnen lopen om de gerechten te bereiden. Hierdoor mis je alle gezelligheid die zich buiten afspeelt, en dat is natuurlijk ontzettend jammer. Maar daarnaast biedt een outdoor kitchen nog veel meer voordelen in tal van verschillende situaties. En zeker wanneer je kiest voor een variant van Hardhout Discount! 

 

Ontdek de buitenkeukens van Hardhout Discount

Bij Hardhout Discount ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een moderne buiten keuken (of binnenkeuken) op maat. Ben je benieuwd naar onze vele mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons adviesteam, zij helpen je graag verder. 

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 074 - 204 52 46 of per mail via info@hardhoutdiscount.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een bericht te sturen via WhatsApp, ook in de avonden en weekenden. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij je terug met een passend antwoord op je vraag.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING