Industriële verlichting

Industriële verlichting

Wij presenteren echte oude fabrieks lampen die een nieuw leven krijgen. Deze foto is gemaakt in onze Industriële showroom. Er is geen lamp het zelfde, immers heeft elke lamp de tand des tijds doorstaan.

LOGO HD GIF.jpg

Gebruikssporen en vuil hebben in al die jaren gebruik een prachtige patina achter gelaten. Elke oude lamp is door ons gereinigd en opnieuw bedraad. Geschikt in elk interieur van klassiek tot modern. 

Industriële verlichting, koop je bij Hardhout Discount. Wij hebben een beperkt assortiment bijzondere lampen op voorraad in onze Industriële showroom. Echte oude fabrieks lampen worden schaars, vandaar dat onze voorraad niet heel ruim kan zijn.

LOGO HD GIF.jpg

Natuurlijk in goede sfeer gepresenteerd. Zaterdag is kijkdag in onze showroom. Lampen en verlichting is alleen bij ons te vinden, als het oud en bijzonder is. Wij hebben beslist geen nieuwe verlichting, alleen echte oude fabrieks lampen die een nieuw leven krijgen. Er is geen lamp hetzelfde, immers heeft elke lamp de tand des tijds doorstaan. Gebruikssporen en vuil hebben in al die jaren van gebruik een prachtige patina achter gelaten.

Geschikt in elk interieur van klassiek tot modern. 

Bezoek onze showroom