Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Vlonderplanken als gevelbekleding gebruiken? | Hardhout Discount

Is de buitenkant van jouw woonhuis of bedrijfspand aan vervanging toe? Met onze vlonderplanken of lamellen kan je elke gevel worden omgetoverd tot een compleet nieuwe moderne look! Met een natuurlijke en luxe uitstraling steekt jouw woonhuis of bedrijfspand uit boven alle anderen. Gevelbekleding voor iedereen.

Combineer en varieer met vlonderplanken

Jouw gevel kan bekleed worden met vlonderplanken in allerlei soorten en maten. Een populaire keuze voor houten gevelbekleding uit ons assortiment is de IPE vlonderplank van hardhout. Het hardhout heeft een zeer lange levensduur, dit komt doordat het hout duurzaam en slijtvast is. Je kunt er ook voor kiezen om jouw gevel te bekleden met smalle of brede hardhouten vlonderplanken van hoge kwaliteit. Tevens kan je kiezen voor verticale houten gevelbekleding of juist een variant die je horizontaal plaatst. Kortom: alles is mogelijk en aan te passen naar jouw smaak!

De charmes van vlonderplanken als gevelbekleding

Hardhout is een natuurproduct. Hierdoor blijft het hout van zichzelf goed en wordt vocht goed gereguleerd. Wanneer je jouw huis bekleedt met gevelbekleding, hanteer je automatisch een gezond binnenklimaat. Hiermee voorkom je dat je last kan krijgen van geïrriteerde ogen, een droge keel, hoofdpijn en vermoeidheid. 

Wij adviseren vaak om extra hout te bestellen, hiermee voorkom je een nalevering en extra kosten. Waarom? Hout leeft en geen enkele plank is hetzelfde. Dit heeft z’n charmes, maar houd er rekening mee dat optische defecten kunnen plaatsvinden met hout, bijvoorbeeld invloeden van zon en water. Het hout kan dan vervormd raken en dat wil je natuurlijk voorkomen. 

Snelle montage

Om vervorming van de hardhouten vlonderplanken te voorkomen wil je het liefst de gevel snel bekleden. Onze montageclips maken het montageproces een stuk gemakkelijker en sneller voor je. Hiermee kun je de vlonderplanken van jouw gevel eenvoudig aan elkaar bevestigen waardoor je ook geen schroeven ziet. 

Naast het gemak en de snelheid beschermen de montageclips het hardhout tegen allerlei weersinvloeden. Deze voordelen bij elkaar maakt dat het monteren van hardhout heel eenvoudig is. 

Houd er wel rekening mee dat onze hardhouten vlonderplanken onderhoud nodig hebben om de natuurlijke uitstraling en de duurzaamheid te kunnen behouden. Gelukkig kunnen onze IPE vlonder olie en IPE hout ontgrijzer hierbij een uitkomst bieden.

Raadpleeg onze vlonderspecialisten! 

Heb jij na het lezen van dit artikel interesse gekregen om jouw huisgevel om te toveren tot een nieuwe, unieke en vooral moderne stijl? De vlonder specialisten van Hardhout Discount staan voor jou klaar! Bestel onze producten online of bezoek onze showroom aan de Binnenhavenstraat 107 in Hengelo, Overijssel. 

Naast particuliere klanten leveren wij ook hout aan zakelijke klanten. Registreer je bedrijf als zakelijke klant en profiteer van veel voordelen en kortingen die kunnen oplopen tot 10% op je totale bestelling!

Bij eventuele vragen zijn wij goed bereikbaar op WhatsApp. Verder zijn wij op doordeweekse dagen bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur via 074-7440163 en kan je ook mailen naar info@hardhoutdiscount.nl. Ten slotte bieden we je ook de mogelijkheid om het contactformulier op onze website in te vullen. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een passend antwoord!

Tags voor dit artikel: