Douglas

Stel zelf uw overkapping samen desktop

Zweeds rabat

Bestel eenvoudig Zweeds rabat bij Hadhout Discount. 

Bekijk producten

Douglas

Douglas Hout

  

Door de veelzijdigheid van Douglas hout, kan je met dit hout bijna alles maken.

Douglas hout is makkelijk te zagen of te boren, tevens is deze Europese hardhout soort duurzaam boven de grond.

Overkappingen of een schutting kunt u perfect maken van dit hout.

Zorg er wel voor dat dit Douglas boven de grond verwerkt wordt, want dan gaat het veel langer mee. Wilt u toch bijvoorbeeld een overkapping maken en staanders in de grond plaatsen? Gebruik dan tropisch hardhout, of plaats de Douglas staander op een betonpoer.

Douglas hebben wij in diverse afmetingen op voorraad. Constructie hout en geschaafde vlonderplanken of potdeksel hout. U kunt bij ons een kant en klare overkapping bestellen of al het losse hout om zelf te bouwen.

Natuurlijk zijn wij als discounter altijd online laag geprijsd

 

Stel zelf uw overkapping samen desktop

Wat is Douglas hout eigenlijk?

Douglas is een naaldhoutsoort afkomstig uit Europa. Wij kopen Douglas wat in Frankrijk en in Duitsland heeft gegroeid. Douglas heeft een hoge duurzaamheid bovengronds en is bijzonder sterk. Door deze eigenschappen is douglas goed toepasbaar op vele manieren en voor diverse doeleinden.

Douglas is de laatste jaren meer bekend geworden, door haar uitstraling en verwerkbaarheid is deze houtsoort populairder geworden. Wij van hardhout discount merken dat de afgelopen jaren de vraag naar Douglas explosief is gestegen dit komt voornamelijk door de beschikbaarheid en de mooie uitstraling die deze houtsoort heeft.

Dus wat is Douglas hout? Het hout wat de Douglasspar levert is door de gunstige eigenschappen zoals duurzaamheid en sterkte zeer breed toepasbaar. Douglas kan op diverse gebieden als vervanger worden gebruikt voor bijvoorbeeld vuren, grenen, eiken en in sommige gevallen zelfs hardhout.

Douglas kent vele toepassingen en hardhout discount voert niet alle producten maar de meest verkochte douglas producten zoals een douglas plank en ruw hout. Geschaafde Douglas vlonderplanken en diverse producten in tuinhout douglas zult u vinden in onze webshop.

Constructies in een Overkapping

  • Vierkante Balken of Staanders •dikke draag balken
  • onder regels of balkjes

Gevel/wandbekleding

  • Bezaagde Planken •Zweeds Rabat
  • Potdekselplank

Tuinhout

  • Schuttingplank • Steigerplank • douglas vlonderplanken terrasdelen • Schuttingpaal

Vloeren en Dakbeschot

  • Douglas geschaafde Vloerdelen •Vlonderplank of terrasdelen

Douglas hout is toepasbaar in allerlei overkappingen. Vooral voor constructies die buiten komen te staan in weer en wind zijn de Douglas hout planken door zijn natuurlijke duurzaamheid zeer geschikt. Overkappingen, pergola's, kapschuren, gevelbekleding, schuttingen en buitenkeukens zijn voorbeelden waar Douglas veel voor wordt toegepast.

Goedkoop douglas hout planken vind u online bij hardhoutdiscount.nl douglas wordt nog wel eens in naam genoemd als zijnde larix douglas maar er zit wel degelijk verschil in larix hardhout, of larix douglas. Larix hardhout is duurzaam, watervast en sterk. Het is de meest duurzame Europese naaldhoutsoort.

Waarom tuinhout douglas hardhout? Zoals reeds eerder aangegeven tuinhout douglas is een perfect en soms ook nog een beter alternatief voor vuren/grenen of eiken. Bij ons in de webshop vindt u douglas hout prijs per meter. Daarom geven wij hout douglas hout prijs per meter weer, en de stuks prijs, aangezien dit beter voor u te berekenen is. Handelaren en importeurs praten bijna altijd over M3 .

Onze douglas planken prijs is voordelig, en u bent verzekerd van een top kwaliteit en van goedkoop douglas hout. Onze douglas planken prijs is per m1 aangegeven in onze webshop. Onze douglas prijzen zijn duidelijk en transparant te vinden op onze webshop. Douglas houten producten ook wel douglas hardhout genoemd in verband met de goede eigenschappen van een douglas plank of douglas houten palen. De houtsoort douglas kunt u vinden in ons hoofdmenu op de website.

De houtsoort douglas wordt op vele manieren aangeboden op het internet en wordt vaak aangeboden als larix douglas, let goed op wat u koopt! We kunnen heel veel praten over prijzen maar onze douglas hout prijzen zijn scherp en gunstig! Dus bent u op zoek naar douglas hout prijzen dan gaat u naar www.hardhoutdiscount.nl Als u echt het voordeel wilt weten van hardhout discount kijk dan eens naar onze prijs douglas planken! De prijs douglas planken is zo voordelig dat u begint te twijfelen of we dit wel goed hebben genoteerd op onze webshop.

Hardhout douglas is niet de juiste omschrijving aangezien hardhout douglas niet bestaat douglas is geen hardhout soort.

Wij weten als geen ander dat alles draait om prijzen online, onze kwaliteit is uitmuntend. Hout douglas prijzen is een zoekterm die veel gebruikt wordt en daar zult u ons ook veel tegenkomen in de zoekresultaten. Dus zoekt u op hout douglas prijzen dan vindt u ons, hardhout discount.nl

 

 

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING