10% extra kassa korting

Top 5 hardhouten vlonderplanken door Hardhout Discount

Ben je op zoek naar vlonderplanken voor jouw terras of houten vlonder? Bij Hardhout Discount hebben we een tal aan verschillende mogelijkheden. Om het je iets makkelijker te maken hebben we een top 5 gemaakt van onze populairste vlonderplanken. Klein, groot, breed of smal, je vindt ze bij ons in alle maten en kleuren. 

1. Ipe hardhout vlonderplanken

Een populaire keuze is de Ipe hardhout vlonderplank en dit is niet zonder goede reden, want deze vlonderplank heeft een mooie bruine kleur met een warme uitstraling. Daarnaast heeft het hout van deze rosa hardhout vlonderplank een gelijkmatige structuur en een fijne nerf. Ideaal voor een vlonderterras in de tuin of op een balkon. 

Manon, de teamleider van het adviesteam

'Ons adviesteam staat voor je klaar' 

Meer informatie nodig?

WhatsApp   


2. Brede vlonderplanken

Ga je een groot oppervlak bedekken met vlonderplanken? Dan is het verstandig om te kiezen voor brede vlonderplanken. Deze brede vlonderplanken zorgen voor een ruimtelijke uitstraling en bovendien is een brede vlonderplank een stuk sterker en stabieler dan een smallere variant. Dit komt doordat ze meer gewicht kunnen dragen en minder snel buigen of doorzakken. Dit is vooral belangrijk voor als het vlonderterras veel wordt gebruikt. Onze brede vlonderplanken zijn altijd verkrijgbaar in 14 cm.  

Het is natuurlijk handig om vooraf te bedenken waarvoor je de vlonderplanken wilt gaan gebruiken, zo kun je nog beter inschatten welke lengte vlonderplank je nodig hebt. 

3. Smalle vlonderplanken

Smalle vlonderplanken zijn ideaal voor als je klein terras of balkon hebt. Doordat smalle vlonderplanken minder breed zijn, zijn ze makkelijk te monteren. Daarnaast kun je met een smalle vlonderplank een modern en ruimtelijk effect creëren. Ideaal dus voor kleine en smalle oppervlaktes! Gaat je voorkeur uit naar een vlonderterras met smalle vlonderplanken? Maak dan een keuze uit onze vlonderplanken van 5 cm, 7 cm of 9 cm.  

4. Vlonderplanken met verschillende lengtes

Als je verschillende lengtes van vlonderplanken wilt gebruiken voor je vlonderterras dan kan dit een interessante optie voor je zijn. Een vlonderplank met verschillende lengtes zorgt voor een natuurlijke uitstraling wat goed past bij jouw vlonderplankproject. Het is echter belangrijk om te bedenken dat het gebruik van vlonderplanken met verschillende lengtes wel extra planning en aandacht vereist bij de montage. 

Bovendien kan het gebruik van vlonderplanken met verschillende lengtes ook invloed hebben op de stabiliteit en het evenwicht van de vlonderconstructie. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat de planken op een veilige en stabiele manier worden bevestigd en ondersteund.

5. Lange vlonderplanken van 6 meter

Op zoek naar extra lange vlonderplanken? Kies dan voor onze vlonderplank van 6 meter. Deze vlonderplanken zijn ideaal voor grote oppervlaktes. Door lange vlonderplanken te gebruiken, kun je de planken sneller monteren, omdat er een minder planken nodig zijn. 

Bovendien is er op de lange termijn minder onderhoud nodig omdat je minder naden hebt. Vuil en water kunnen zich dan niet ophogen tussen de naden. Het is raadzaam om vroeg in de voorbereiding op te meten hoe groot het vlonderterras moet worden, zo weet je precies welke lengte je nodig gaat hebben. 

Kies voor de kwaliteit van Hardhout Discount!

Of je nu een kleine, grote, brede of smalle vlonderplank nodig hebt, met Hardhout Discount kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Maak een keuze uit onze veelzijdige assortiment hardhouten vlonderplanken. Binnenkort genieten van jouw nieuwe vlonder? Bestel dan je vlonderplanken voor jouw terras of balkon eenvoudig via onze website of raadpleeg onze handige online calculator voor vlonderplanken om je eigen project te berekenen!

Tags voor dit artikel: