Kwaliteitsproducten met luxe uitstraling

10x verschillende stijlen boomstamtafels | Hardhout Discount

Bij Hardhout Discount bedoelen we het letterlijk als we zeggen dat we eindeloos veel verschillende boomstamtafels aanbieden. Dit komt doordat we onze boomstam tafelbladen en metalen onderstellen apart van elkaar aanbieden. Hierdoor kun je zelf de combinatie maken van het blad en onderstel dat jij het mooiste bij elkaar vindt passen.

Om in ieders eisen en wensen te kunnen voorzien op het gebied van boomstamtafels, denken we graag met je mee over de meest voorkomende stijlen en vormen. Want welke combinatie kun je het beste maken als je graag een authentieke boomstamtafel wilt? En welk onderstel kun je het beste kiezen als je voor een luxueuze uitstraling wilt gaan? Wij vertellen het je graag in dit artikel. 

1. Klassieke boomstamtafels

De boomstamtafel van hardhout behoort tot de klassiekers uit ons assortiment. Zoals onze bedrijfsnaam eigenlijk al prijsgeeft, zijn we oorspronkelijk begonnen met enkel producten van hardhout. Hoewel we inmiddels ook graag werken met andere houtsoorten, neemt dat niet weg dat onze boomstamtafels van hardhout nog altijd behoren tot een van onze best verkochte producten.

2. Authentieke stamtafels

Voor een authentieke houten tafel ben je bij Hardhout Discount zeker aan het juiste adres. Wij maken uitsluitend gebruik van de hoogst haalbare kwaliteit eiken en hardhout om onze authentieke boomstamtafels mee te maken. Dit zie je ook gelijk terug in ieder houten tafelblad. Deze zijn stuk voor stuk uniek en met veel zorg afgewerkt.

3. Boomstamtafels met een moderne twist

Wil je onze boomstamtafel gaan plaatsen in een modern interieur? Dan kunnen wij het ons goed voorstellen dat je wil dat de tafel naadloos aansluit bij je andere meubels. Met keuze uit tal van verschillende onderstellen kun je je tafel helemaal naar eigen smaak samenstellen. Wat vind je bijvoorbeeld van een X-poot onderstel? Of neig je liever naar een spinnenpoot variant? 

4. Duurzame houten boomstamtafels

Doordat wij uitsluitend werken met de hoogst haalbare kwaliteit hardhout en eikenhout, ben je bij ons altijd verzekerd van een duurzame boomstamtafel. Maar wist je dat je een boomstamtafel zelf ook een handje kunt helpen bij het verduurzamen? Door de tafel periodiek te behandelen met een olie voor hout zorg je ervoor dat je tafel jarenlang meegaat!

5. Een massieve boomstamtafel 

Voor een massieve boomstamtafel adviseren wij je te kiezen voor een variant van eikenhout. Onze eiken boomstamtafels zijn stuk voor stuk gemaakt van massieve eiken planken die vrijwel onzichtbaar aan elkaar worden gemonteerd om zo een tafelblad te kunnen creëren in iedere gewenste afmeting. Opvallend bij deze tafelbladen is dat je de noesten van de boom nog goed kunt herkennen. Dit maakt de tafel extra massief!

6. Kleine boomstamtafels

Liever een kleine boomstamtafel? Ook daar hebben we aan gedacht! Wat vind je van onze salontafels of boomstam bijzettafels? Vanzelfsprekend van dezelfde hoge kwaliteit als onze eetkamertafels, maar dan nét een iets ander formaat! 

7. Grote boomstamtafels

Een grote boomstamtafel van 3 meter biedt met een gemiddelde stoel zo’n acht tot tien zitplaatsen. Aan beide lange kanten van de tafel kun je minstens vier stoelen plaatsen en daarnaast kun je aan beide kopse kanten optioneel ook nog twee stoelen plaatsen. 

8. Hoge boomstamtafels 

Zoek je specifiek een hoge boomstamtafel? Kijk dan zeker eens naar onze bartafels! Deze hebben een ideale hoogte om aan te staan of natuurlijk om aan te zitten in combinatie met barkrukken.

9. Luxueuze stamtafels

Voor een luxueuze boomstamtafel heeft u bij ons eigenlijk keuze uit alle verschillende varianten die wij aanbieden. Bij Hardhout Discount vinden we dat al onze boomstamtafels voldoen aan een luxueuze uitstraling. Van de keuze voor onze houtsoorten tot de afwerking van het onderstel en de keuze voor de schroeven: alle materialen zijn zorgvuldig uitgekozen en iedere handeling in het proces wordt met oog voor detail uitgevoerd.

10. Echt 100% ambachtelijke boomstamtafels

Dat onze houten tafels ambachtelijk zijn, dat kunnen we niet vaak genoeg vertellen. Maar we hebben nog veel liever dat je dit zelf ervaart! Breng een bezoek aan onze sfeervolle showroom in Hengelo en kom onze boomstamtafels met eigen ogen aanschouwen. 

Met onze jarenlange ervaring in de wereld van houtbewerking en onze keuze voor hoogwaardige kwaliteit tafels hopen we je te inspireren! Stuur ons een berichtje via WhatsApp als je onze showroom wilt bezoeken. Dan zorgen wij dat één van de specialisten uit ons adviesteam de tijd voor je neemt tijdens je bezoek!

Tags voor dit artikel: