10% extra kassa korting

Houten vlonderplanken voor bij het zwembad | Hardhout Discount

De IPE vlonderplanken van Hardhout Discount

Wij vinden het belangrijk om altijd de hoogst haalbare kwaliteit te leveren. Daarom werken wij uitsluitend met IPE vlonderplanken van tropisch hardhout. Deze planken zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en goed te gebruiken voor verschillende toepassingen, waaronder als vlonder bij een zwembad. 

Onze houten vlonderplanken zijn bestand tegen vocht en chloor, en daardoor ideaal om te plaatsen naast een zwembad. Bovendien worden onze planken niet glad als ze nat worden, wat ook de veiligheid ten goede doet. Daarnaast profiteer je bij ons ook altijd van hoge duurzaamheid en kwaliteit, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je zwembad vlonder afdekking. 

Of je nu op zoek bent naar brede vlonderplanken om een groot oppervlak mee te bekleden, of juist liever kiest voor smalle vlonderplanken voor een moderne look; je vindt het bij Hardhout Discount. 

Zo geniet je nog langer van je vlonder zwembad!

Met de keuze voor vlonderplanken van Hardhout Discount weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit, duurzaamheid en een prachtige uitstraling. Ongetwijfeld wil je hier zo lang mogelijk van genieten. Met onze handige hardhouten vlonder olie kun je het zwembad terras behandelen, zodat de mooie kleur en hoge kwaliteit wordt gewaarborgd. 

Op de eerste dag, als de zwembad vlonder afdekking net is gemonteerd, is de kleur van het hout op z’n allermooist. Wil je deze prachtige bruine tint zo lang mogelijk behouden? Door het hout te behandelen met de olie, ziet het zwembad terras er na één jaar nog net zo mooi uit als op de eerste dag. 

Doe inspiratie en nieuwe ideeën op

Ben je benieuwd welke prachtige vlonderplanken wij al hebben mogen leveren aan onze klanten? Wij delen graag het eindresultaat van onze tevreden klanten met je ter inspiratie. Bekijk bijvoorbeeld dit project met een IPE dek langs het zwembad of verdiep je in dit vlonder project met terras bij het zwembad. De foto’s spreken voor zich en het eindresultaat mag er zeker wezen! 

Een andere leuke tip is om je zwembad met houten vlonder te combineren met een houten overkapping in de tuin. Dit biedt de ideale plek om lekker even te zitten na het zwemmen of om je kinderen in de gaten te houden wanneer zij een duik nemen en jij wilt relaxen. Een zwembad met overkapping van hout biedt eindeloos veel mogelijkheden en maakt je tuin helemaal af!

Tags voor dit artikel: