Onze Kwaliteitsproducten & luxe uitstraling

Boomstamtafel kopen? Hier moet je op letten! | Hardhout Discount

Een boomstamtafel kopen is een duurzame optie wanneer je op zoek bent naar een nieuwe tafel. Dit komt omdat het hout van onze tafelbladen jarenlang mee gaat dankzij de hoogwaardige kwaliteit die wij nastreven. Ben je benieuwd welke eisen wij stellen aan onze kwaliteit? En zou je graag meer willen weten over welke bijdrage je zelf nog kunt leveren aan het verlengen van de levensduur van je nieuwe tafel? Lees dan snel verder!

Dé eyecatcher in je interieur

Het eerste punt waar je op moet letten als je een boomstamtafel koopt is welke kleuren en materialen er het beste aansluiten bij jouw huidige interieur. Maar ook welke interieurstijlen er zijn terug te vinden in je woonkamer, eetkamer of andere ruimte. 

Via onze inspiratiepagina voor boomstamtafels kun je een voorproefje krijgen van hoe anderen hun moderne boomstamtafel hebben geïntegreerd in hun interieur. Van woningen tot bedrijfspanden, er zijn genoeg voorbeelden te vinden om alvast inspiratie op te doen!

Zorg voor regelmatig onderhoud

Een stamtafel kopen bij Hardhout Discount betekent dat je kiest voor de beste kwaliteit. Zo worden onze hardhouten tafels meermaals gelakt en eiken tafels worden geolied voordat ze bij ons het pand verlaten. Tevens wordt het hout goed gedroogd om zo veel mogelijk defecten en scheuren in het hout te voorkomen. 

Bovendien zorgt het drogen er voor dat het hout in de toekomst zo min mogelijk gaat werken. Aangezien het gaat om een natuurlijk product, kan het voorkomen dat het hout gaat krimpen of uitzetten. Door het hout goed te behandelen en vooraf de tijd te geven om goed te drogen, wordt dit zo veel mogelijk voorkomen. Hierdoor heb jij zo lang mogelijk plezier van je nieuwe boomstamtafel!

Plaats je de boomstamtafel binnen in huis? Dan adviseren wij om deze regelmatig af te lakken met parket vernis. Dit beschermt tegen beschadigingen en krassen. Let op: wij voorzien de boomstamtafel bij levering al van meerdere lagen vernis. 

Komt de boomstamtafel buiten te staan? Ons adviesteam adviseert jou om het tafelblad eens in de drie maanden in was of olie te zetten. Wil je de tafel schoonmaken? Kies dan voor een eenvoudig mengsel van water en zeep. Voor het stofvrij maken van de tafel adviseren wij een geoliede doek te gebruiken en geen gebruik te maken van eventuele hittebronnen. 

Een geschikt onderstel kiezen

Een ander belangrijk aspect bij het kopen van een boomstamtafel is de keuze voor het type onderstel. Hierbij raden wij aan om te kijken welke stijl het beste past bij jouw interieur. Kies daarnaast een onderstel dat voldoende zitplekken kan realiseren in combinatie met het tafelblad van je voorkeur. 

Wij hebben een ruim assortiment met sterke, stalen onderstellen voor boomstamtafels. Deze bestaan uit verschillende designs, zijn zwart gecoat en van hoge kwaliteit. Dankzij de vele verschillende keuzemogelijkheden zit er altijd een onderstel bij dat voldoet aan jouw eisen en wensen. 

Stel jouw unieke boomstamtafel samen

Bij Hardhout Discount is het kopen van jouw nieuwe boomstamtafel heel eenvoudig. Wij hebben namelijk een unieke rekentool waarmee jij binnen enkele minuten je tafel kan samenstellen en de prijs kan laten berekenen. Je hoeft vooraf alleen maar jouw voorkeuren door te geven en vervolgens berekent de tool wat de prijs is voor jouw tafel en welke materialen je nodig hebt om het gewenste eindresultaat te creëren.

Kies eerst voor de eiken tafel rekentool of hardhouten tafel rekentool. Je geeft jouw voorkeuren door en de prijs wordt direct berekend. Is alles helemaal naar wens? Voeg dan alle benodigde producten toe aan je winkelwagen en plaats je bestelling! Een boomstamtafel kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Kom langs in onze showroom!

Heb je nog een vraag over één van onze stamtafels? Of zou je graag hulp willen bij het samenstellen van je boomstamtafel op maat? Raadpleeg dan ons adviesteam. Je bent van harte welkom om langs te komen in onze sfeervolle showroom in Hengelo, Overijssel. Maar ook online staan wij voor jou klaar via WhatsApp. Hierop zijn wij goed bereikbaar en krijg je het snelst een passend antwoord op je vraag.

Tags voor dit artikel: