Wandplank steigerhout

Op zoek naar een wandplank van steigerhout? Kies dan voor de topkwaliteit van Hardhout Discount. Wandplanken van steigerhout worden bijna altijd binnenhuis gebruikt. Vaak voor decoratieve toepassing. Een steigerhouten wandplank koopt u gemakkelijk en goedkoop in onze webshop. Een wandplank van steigerhout heeft een mooie geleefde uitstraling. Soms worden dergelijke planken opnieuw gebruikt om daar tuinmeubelen of kasten van te maken.

Diverse steigerhouten wandplanken kopen

Hardhout Discount koopt hele jaar door grote voorraden steigerhout in. Wij verkopen o.a. Douglas hout, Vuren, Angelim, Massaranduba en Azobe. Voor zowel tropisch als Europees (hard)hout bent u bij ons aan het juiste adres. 

Accurate levering in een wandplank van steigerhout

Als u bij ons bestelt, leveren wij al binnen 1 of 2 werkdagen uit. Op de website kunt u altijd eenvoudig zien hoeveel steigerhout wij op voorraad hebben.

Verzend tarieven van een wandplank van steigerhout

Bij hardhout Discount profiteert u van gratis levering van steigerhout, mits de bestelling hoger is dan € 1500

Is uw bestelling lager dan 1500 euro, dan gelden de volgende verzendtarieven (aangeduid in de categorieën small, medium, large en extra large)

Bijv; Small (S) / Medium (M) / Large (L) / Extra Large (XL)

Koopt u bijvoorbeeld een product small en een product large? Dan betaalt u het tarief voor large, de webshop zal het ook zo aan u weergeven.

  • aangeduid als Medium, dan zijn de transportkosten €30
  • aangeduid als Large, dan zijn de transportkosten €50
  • aangeduid als Extra Large, dan zijn de transportkosten €80
  • overkappingen, worden tegen een vast vracht tarief van €50 bezorgd

Eenvoudig bestellen

Betaal via een normale overschrijving via de bank. Of betaal via Afterpay, creditcard of iDeal. Afrekenen gaat bij Hardhout Discount altijd via ene zeer veilige verbinding.

Brede assortiment om een wandplank steigerhout online te bestellen

Wij zijn de leverancier voor bijna alle hardhouten tuinhout producten en aanverwante producten als schroeven en beslag. U kan ook kiezen voor tropisch hardhout, of Europees vuren, Douglas of eiken.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING