WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Waarom Hardhout Discount?

Waarom Hardhout Discount?

 

- Hoe meer u besteld, hoe lager de transportkosten.

- Super snelle levering.

- Vandaag voor 12.00 uur besteld, de eerst volgende werkdag al bij u thuis geleverd.

- Gratis levering, al vanaf € 995,-

- Gratis advies via de email of per telefoon.

Bij beperkte voorraad, is het mogelijk dat wij een langere levertijd moeten hanteren, dit is te zien bij het product met een driehoek.

De webshop, berekend automatisch de transportkosten.

Afhalen in Enschede is altijd, gratis

 

Pakket S: ( ijzerwaren )

Vandaag besteld voor 12.00 uur, de eerst volgende werkdag al bij u thuis afgeleverd

Tot € 150 orderwaarde € 15,00 bezorgkosten
Vanaf €
150 orderwaarde en hoger, gratis bezorging

Bezorging via de pakketdienst

 

Pakket L: Hout lengtes t/m 3 meter lengte

Vandaag besteld voor 12.00 uur, de eerst volgende werkdag al bij u thuis afgeleverd

Tot € 750 orderwaarde € 68,00 bezorgkosten
vanaf €
750 tot € 995 orderwaarde € 40,00 bezorgkosten
Vanaf €
995 orderwaarde, gratis bezorging

Wij leveren al de houtpakketten met een grote vrachtwagen voorzien van een mobiele heftruck

 

Pakket XL: Hout lengtes 3 tot 4 meter lengte

Vandaag besteld voor 12.00 uur, de eerst volgende werkdag al bij u thuis afgeleverd

Tot € 750 orderwaarde € 89,00 bezorgkosten
vanaf €
750 tot € 1250 orderwaarde € 60,00 bezorgkosten
Vanaf € 125
0 orderwaarde, gratis bezorging

Wij leveren al de houtpakketten met een grote vrachtwagen voorzien van een mobiele heftruck

Onze webshop berekend in uw winkelwagen automatisch de bezorgkosten.

Hoe meer u besteld hoe lager de bezorgkosten.

Levertijd veranderen:

Als u de levertijd wilt verlengen(uitstellen) dan dient u ons dit per e-mail te melden. Dan krijgt u een nieuwe leverdatum bevestigd.

De transporteur belt u de werkdag voor levering, tussen 16.00 en 20.00 uur, om een schatting te geven hoe laat zij het pakket bij u gaan afleveren.

Wij leveren al ons tuinhout af met een grote vrachtwagen, die een eigen heftruck (kooi aap) bij zich heeft. Wij leveren het pakket altijd zo dicht mogelijk af bij u woning. Wij verlaten niet de openbare weg met de heftruck. Vaak kunnen wij niet bij u achter het huis lossen. U dient dan zelf het pakket op een andere plek te verplaatsen. Wij kunnen u alleen toeleveren als uw afleveradres het toestaat dat er een grote vrachtwagen kan komen. Dus smalle straten met scherpe bochten, kunnen wij niet al inrijden met een grote vrachtwagen. Ook een stadscentrum met aanvoertijd restricties bijvoorbeeld, kunnen problemen opleveren.

U dient ons altijd eventuele restricties vooraf te melden, dus voordat u een bestelling plaatst. U bent zelf verantwoordelijk voor de bereikbaarheid het afleveradres. Als u twijfelt, of wij wel met een grote vrachtwagen, bij u kunnen komen, neem dan vooraf contact met ons op, vaak hebben wij een oplossing, dus wij helpen u graag.

Als u geen gehoor geeft aan de melding van de vervoerder en of niet aanwezig bent op het afleveradres op de bevestigde datum, worden de goederen NIET afgeleverd. U kunt ook door een buurman laten aftekenen, dat is geen probleem.

Als er niemand op de aangegeven datum en of tijd aanwezig bent dan gaan de goederen retour naar het distributiecentrum. U ben dan opnieuw vrachtkosten verschuldigd te betalen. Na het betalen van de vrachtkosten ontvangt u opeenvolgend een nieuwe leverdatum.

Als u op werkdagen voor 12 uur uw bestelling heeft afgerond, dan kunt u ook de volgende dag de goederen ophalen in Enschede. Dit geldt alleen voor bestellingen die betaald zijn via Paypal of Credit Card of Ideal. heeft u betaald via een bankoverschrijving, dan ontvangt u van ons een bericht wanneer u kan komen afhalen. U kunt niet pinnen bij onze distributiecentrums, alleen gepaste betaling is mogelijk bij afhalen.

Wij hebben geen showroom alleen twee voorraadlocaties waarvan alle orders gereed worden gezet.Hierdoor houden wij de kosten laag, en kunnen wij u blijvend gunstige prijzen aanbieden

U ontvangt bij de keuze voor afhalen het exacte adres per email en het eventuele tijdstip waarop de goederen gereed staan om af te halen.

Onze openingstijden voor het afhalen zijn maandag t/m vrijdag van 8:30 t/m 16:00

Indien u de goederen komt afhalen, gaag uw ordernummer mee te nemen..

Bij beperkte voorraad, is het mogelijk dat wij een langere levertijd moeten hanteren, dit is te zien bij het product met een driehoek aanduiding. And

( uitzondering is maatwerk overkappingen of veranda’s, hier zit een levertijd van ca. 3 weken op )

Wij geven u per mail aan wanneer wij komen leveren, als u de levertijd wilt verlengen(uitstellen) dan dient u ons dit per e-mail te melden. Dan krijgt u een nieuwe leverdatum bevestigd.

Vind u bij anderen het zelfde product, in de zelfde maat en in de zelfde kwaliteit en dezelfde houtsoort, dan gaan wij met deze prijs mee. Wij onderzoeken wat de prijs stelling van andere aanbieders is, deze proberen wij zo snel mogelijk op onze site te verwerken.

Veel andere aanbieders adverteren met een maatvoering die in de werkelijkheid niet klopt, bijvoorbeeld als u bij ons een 15 x 15 cm balk koopt zal deze niet 14 x 14 cm werkelijkheid meten,bij andere aanbieders vaak wel het geval is. Bij dit soort advertenties kunnen wij niet de prijs verlagen.

Let op, andere aanbieders doen dit om de prijs van een product gunstiger aan te beiden, en truckje als dit verlaagd namelijk al snel 10% van de verkoopprijs. Wij vinden dit niet goed, en oneerlijk.

U heeft recht op een goede prijs, en juiste levering van het bestelde product, dat is wat wij doen bij hardhoutDiscount.nl.

Gratis proefmonster

Wij leveren gratis een klein houten proefmonster stukje uit. Dit gaat per post in een enveloppe.  

Bij bijvoorbeeld een schroefje, of andere niet houtmaterialen, kunnen wij u geen proefmonsters van opsturen. U dient dan een volle normale verpakkingseenheid te bestellen.

U heeft het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een verklaring op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van ons retourformulier

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief