Steigerplanken

Goedkope steigerplanken te kopen doet u bij hardhout discount. Steigerplanken kopen gaat snel en gemakkelijk in onze web shop. U kunt ook gebruikte steigerplanken kopen bij ons.

Voorraad

Een kleine opsomming van de steiger planken die wij op voorraad hebben; gebruikte steigerplanken kopen bij ons. Of tweedehands steigerplanken te koop. oude steigerplanken te koop, en nieuwe steigerplanken kopen, bijna geschuurde steigerplanken of geborstelde steigerplanken. Behandelde steigerplanken in oud grijs of onbehandelde steigerplanken, de verse steigerplanken ook wel genoemd. Verouderde steigerplanken of ook wel vintage steigerplanken genoemd. Goedkope steigerplanken te koop en oude steigerplanken kopen, het kan gemakkelijk online bij ons gedaan worden. Op marktplaats staan ook advertenties; te koop steigerplanken. Een steigerplank kopen kan dus via verschillende media bij ons gedaan worden. Als u bij ons online besteld, dan vind u tweedehands steigerplanken te koop. Altijd bent u bij ons zeker van zeer goede kwaliteit steigerhout. Een steigerplank kopen is niet moeilijk bij ons, wij leveren de volgende werkdag al uit. Gebruikte steigerplanken kopen is ook heel gemakkelijk, maar wees u er van bewust dat deze allemaal anders zijn, immers het is geen nieuw hout meer. Zon en regen maken hout grijs, dit is het ontstaan van de vergrijsde steigerplanken. Wilt u oude steigerplanken te koop bij ons aanbieden? Dat kan want wij hebben oude steigerplanken te koop dus hebben wij ook behoefte om oude steigerplanken kopen. Nieuwe steigerplanken kopen wij niet particulier in.

Steigerhout bestellen?

Wilt u het oude steigerhout of verse steigerhout bestellen? De steiger hout prijzen lopen ver uiteen als u gaat zoeken, er zijn genoeg aanbieders die steigerhout aanbieden. Bij ons hoeft niets extra te betalen voor het drogen, wij hebben verse steigerhout op drooghoutlatten staan. Hierdoor wordt het hout perfect door wind gedroogd. Dit kost u niets meer. Om van ruwe tot geschuurde steigerhout te komen is zeer eenvoudig, simpel weg met een schuurpapiertje makkelijk af te schuren. Steigerhout is gemakkelijk te schuren, geef u eigen bewerking aan het hout.

Gebruikte steigerhout voor binnen toepassingen, of juist voor buiten alles kan. Gebruikte steigerhout oftewel vurenhouten planken worden met name gebruikt op de bouw. Deze oude steigerhout hebben meerdere bouwresten zoals cement, verf en vuil op de planken zitten, dit geeft de vintage steigerhout look.

Oude steigerhout zijn door weersinvloeden vaak vergrijst. Elke houtplank is daardoor anders.

Een aan gedoogde steigerplank zal altijd wat werken, lichte scheurvorming of krimp van het hout is normaal, hout is een natuurproduct.

Geschaafde steigerhout of gedroogde steigerhout kopen raden wij af, immers is een houten plank zo eenvoudig te schuren dat het jammer is hier veel geld voor te betalen. Het hout is al bijna helemaal droog, immers hebben wint het hout al grotendeels gedroogd. De houtvezels van vuren steigerhout zijn zacht en makkelijk met een schuurpapiertje weg te halen.

Welke types Steigerplanken kopen?

Bij Hardhout Discount hebben wij meerdere soorten steigerhout:

Wat weinig wordt gevraagd is geborstelde steigerhout, dit zijn geborstelde steigerhout opgeruwd met een staalborstel. Door een staalborstel te gebruiken, haalt u de opstaande vezel weg, terwijl u de lager liggende nerf uitholt. Licht schuren heeft bijna het zelfde resultaat.

Onbehandelde steigerhout is eigenlijk vers gezaagd hout. Bij deze planken is er geen kleurstof of andere methodes toegepast om het hout van uiterlijk te veranderen. Onbehandelde steigerhout zijn puur natuur.

Behandelde steigerhout daar en tegen zijn gedompeld in een bad van kleurstof. Zo wordt het hout verduurzaamd en een oude grijze look aan het steigerhout gegeven. Door de grijze kleur op te brengen lijkt het steigerhout op verouderde steigerhout. Verouderde steigerhout moeten op oud steigerhout lijken. Voeg zelf wat verf spetters of sla met een hamer wat deuken in het hout. U kan gemakkelijk de oude verouderde steigerhout uiterlijk nabootsen. Verouderde steigerhout is veel goedkoper dan origineel tweedehands steigerhout. Dit komt om dat een nieuwe steigerplank makkelijker te verkrijgen is, het aanbod is groot. Bij een verouderde steigerhout is het aanbod lager dus de prijs hoger, marktwerking vraag versus aanbod

Verduurzaamd steigerplanken kopen?

Gedompeld steigerhout, is nieuw vers gezaagd hout die door middel van onschadelijke chemicaliën “oud gemaakt “worden. Hierdoor krijgt het steigerhout een oude grijze vintage look, en wordt de levensduur met jaren verlengt.

Vers gezaagd hout.

Dit is nieuw steigerhout , in vers gezaagde steigerhout. Met deze planken kunt u bijna alles maken. Verwerk ze in de huidige staat, of u kan ze schilderen.

Gebruikte steiger planken.

Dit zijn 2e hands planken rechtstreeks van de bouwplaatsen worden gehaald. Cementresten, verfresten en beschadigingen zijn normaal. Nieuwe gedompelde grijze planken in een oud jasje zijn goedkope varianten dan deze gewilde echt oud vintage steigerhout.

Nieuw Steigerhout

Nieuw Steigerhout is hout wat vers gezaagd is. De planken zijn aan gedroogd waardoor het hout redelijk stabiel is. Indien u kiest voor een nieuwe geschaafde plank heeft het meubel een strakke uitstraling. Vintage oude planken geven een compleet andere uitstraling. Dus ook de nieuwe oud gemaakte planken kunnen mogelijk beter bij u passen

Douglas hout

Douglas hout is een Europese hardhoutsoort. Lariks Douglas hout is een van de meeste duurzaamste Europese houtsoorten die te koop zijn. Het hout is rood roze van kleur en vertoont een vlamkleurige tekeningen. Douglas hout heeft met grond contact een levensduur van 10 tot 15 jaar. Na een aantal maanden zal het hout buiten gaan vergrijzen. Net zoals bij alle steigerhout zijn de douglas houten planken aan gedroogd.

Steigerhout is erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk product. Dit maakt dit hout tot een uitermate geschikt materiaal voor het maken van diverse meubelen.

Hardhout Discount

Hardhout Discount biedt een grote voorraad Steiger hout aan. Vuren, Lariks Douglas en de goedkoopste steigerhout in diverse lengtes te bestellen en aan huis geleverd. Steigerhout is wordt zeer divers gebruikt. Met name voor het maken van meubels zoals tafels, stoelen en banken. Daarnaast kan het gebruikt worden voor “potdekselen” van bijvoorbeeld tuinschuren, overkappingen of andere vormen van houten gevelbekleding. Wij leveren ook vergrijsde Steigerhout zodat het Steigerhout eruit ziet alsof het gebruikt is en alsof het van de steiger komt. Het fenomeen steigerhout dun is een fabel, als u voor voordelig steigerhout kiest of voor kwaliteit wij hanteren allemaal dezelfde afmetingen.

Weet u waar de naam Steigerhout vandaan komt? Steigerhout heeft haar naam gekregen omdat het hout eerst door bouwbedrijven op hun steigers wordt gebruikt en dus aangetast wordt door cement en de regen.  Hierdoor krijgt het zijn kenmerkende grijze uiterlijk. De huidige Steigerhout zijn vaak naturel of worden machinaal vergrijsd om het die gebruikte “look” te geven. 

Hoe snel kan ik mijn bestelling ontvangen?

Hardhout Discount levert de bestelde artikelen binnen 1 tot 2 werkdagen uit.

Welke verzendkosten worden er gehanteerd bij een bestelling

Gratis levering vanaf € 900

Afhankelijk van het type product, Small (S) – Medium (M)– Large (L) of een product Extra Large (XL) berekenen wij vrachtkosten.

Als u meerder producten besteld, bijvoorbeeld een product in type Small, en producten in Medium. Dan vervallen de transportkosten van Small, en berekenen wij alleen de kosten van het product Medium. U betaald natuurlijk nooit dubbelle transportkosten.

  • Een product Small, bezorging via de post of pakketdienst, dan zijn de transportkosten zeer laag namelijk €20
  • Een product Medium, transportkosten €30
  • Een product Large, transportkosten €50
  • Een product Extra Large, transportkosten €80
  • overkappingen, leveren tegen een standaard vracht tarief van €50

Hoe kan ik betalen?

Hardhout discount biedt verschillende manieren om te betalen. Vooraf betaling, via een veilige verbinding in combinatie met uw bank. Bedragen tot aan € 250,- kunt u ook kiezen voor Afterpay, voor meer informatie over betaalmogelijkheden, kijk op onze website onder het onderwerp betalingen.

Wat kunt u nog meer online bestellen?

U kunt bij ons diverse producten in hardhout kopen voornamelijk tuinhout producten. Maak zelf een schutting, vlonder, pergola of veranda. Dan heeft u daarvoor tropisch hardhout nodig, of Europees hardhout als Douglas. De uitstraling en duurzaamheid bepaald u keuze.

Hoe kan u tuinhout kopen?

Weet u al wat u wilt? Zoek dan in onze webshop, waar u zelf eenvoudig online tuinhout kunt bestellen. Heeft u nog vragen of wilt u graag eerst deskundig advies? Neem dan telefonisch contact met ons op via 074-3033602. Zodoende bent u er van verzekerd dat u het juiste tuinhout gaat kopen.

Afhalen of laten thuis bezorgen?

Hardhout Discount bezorgt uw bestelling bij u thuis. Wij beschikken over eigen transport om uw bestelling te kunnen leveren. Al onze aangeboden producten in de web winkel zijn voorradig, mede door deze grote voorraden kunnen wij snel uitleveren. U kunt uw materialen ook ophalen, dit kan op vrijdag onze vaste afhaal dag tussen 12:00 en 15:00 uur.

Mis tot slot onze collectie exclusieve overkappingen en verandas niet! Een kwaliteit die u nergens anders gaat vinden online! Stel u eigen kapschuur online samen en u krijgt deze als gemakkelijk bouwpakket thuis bezorgd allemaal met pen en gat verbinding. Kwalitatief een top product in Douglas of Eiken.

Heeft u toch nog een vraag? Mail ons op info@hardhoutdiscount.nl of bel ons op 074-3033602. Geen vraag te gek vraag het ons! We zijn elke dag bereikbaar voor service en advies.

Zakelijk tuinhout bestellen

Bij hardhout Discount kunt u ook zakelijk bestellen. Als tuinhout groothandel richten wij ons op hoveniers en klusbedrijven die op zoek zijn naar tuinhout wat snel geleverd dient te worden. Naast de aantrekkelijke volle pakafname, bieden wij deze bedrijven een scherpe prijs. Wij kunnen dit overal in Nederland laten bezorgen.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING