steigerhout oud

Gebruikt steigerhout of steigerhout oud is erg veelzijdig en ideaal om op een eenvoudige manier zelf meubelen mee samen te stellen. Gebruikt steigerhout heeft een robuuste look en feel. Deze steigerhout oud plank heeft een lengte van 250cm, een breedte van 20,0 cm en een dikte van 3cm. Ga zelf aan de slag en maak jouw eigen tafel, kast of tuinmeubel!

steigerhout oud hoe zit dat?

zijn planken die in de nieuwbouw of renovatiebouw zijn gebruikt om steigers mee te maken zodat werklieden zoals timmermannen, metselaars en schilders op grote hoogte kunnen werken. Oude steigerplanken zijn grijzig door het cement wat er overheen is gegaan en door de bewerking van het weer. De steigerplanken zijn circa één jaar in de bouw gebruikt. Oude steigerplanken zijn verder niet behandeld en zijn niet schadelijk voor de gezondheid. U kunt er ook voor kiezen om ze te schuren.

Nieuw steigerhout

Zijn vuren/grenen planken die van de Fijnspar zijn gezaagd in de hout zagerij. De Fijnspar is een boom die uit de herplantingsbossen in Europa komt. Dit betekent dat er voor iedere boom die omgekapt wordt er een nieuwe voor teruggeplant wordt. Steigerplank is een gegeven naam aan een vuren/grenen nieuwe plank die een bepaalde vaste maat in de bouw heeft (200x30mm) om op de steigers te kunnen leggen om op te kunnen werken door de bouwvakkers. Vandaar de naam steigerplanken.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING