Steigerhout geschaafd

Steigerhout geschaafd of toch steigerhout ruw bezaagd? Als u steigerhout wit kopen dan geeft een plank in steigerhout geschaafd veel minder sfeer dan een ruw gezaagde plank steigerhout. Als u bijvoorbeeld een meubel gaat maken, en een robuuste uitstraling wilt maken, dan is een plank in geschaafd steigerhout minder geschikt. Juist de ruwe uitstraling van steigerhout geeft het zijn karakteristieke kenmerk. Door geschaafd steigerhout planken geschaafd te gaan verwerken verliest het product zijn charme. Door het steigerhout licht te schuren, blijft de structuur van het hout zichtbaar, bij geschaafd steigerhout wordt de structuur van het hout volledig weg geschaafd.

Steigerhout geschaafd

Steigerhout is vuren hout, vuren hout wordt ook veel toegepast in de bouw. Een geschaafde plank of balk in de bouw, heeft weinig decoratieve uitstraling. Geschaafd steigerhout planken hebben dan ook geen toegevoegde waarde. Juiste de authentieke kenmerken van de ruwe steigerplank geeft dat er een eigentijdse draai en sfeer kan worden gemaakt aan het eind product.

Nieuwe ruwe steigerplanken

Blanke nieuwe ruwe steigerplanken zijn onbehandeld. Oud gemaakte steigerplanken zijn ook ruw gezaagd maar zijn met grijze verf oud behandeld. Door het steigerhout te schuren is het eenvoudig glad te maken, maar niet zo glad als geschaafd steigerhout.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING