Steigerhout gebruikt

Wilt u wat moois maken in steigerhout, een kinderkamer, een stapelbed of een lounge bank of tafel voor onder de veranda? Gebruikte vloerplanken en gebruikte steigerhout kunt u zowel buien als binnen verwerken. U hoeft het maar te bedenken of het is te maken van steigerhout gebruikt hout. Door steigerhout gebruikt te gebruiken voor een meubel, creëer je een complete nieuwe sfeer in of om het huis. Gebruikte steigerhout of oud gemaakte steigerplanken geven een andere uitstraling dan nieuw steigerhout. Van Gebruikte vloerplanken tot een steigerplank gebruikt, elke gewenste uitstraling is makkelijk te maken.

Steigerhout gebruikt

Wij verkopen oud gemaakte steigerplanken, die de zelfde uitstraling hebben als bij voorbeeld echte originele gebruikte vloerplanken als steigerhout gebruikt of als u steigerplanken gebruikt. Gebruikte vloerplanken als deze zijn gemaakt van echt oud steigerhout hebben een nadeel dat er cement resten op zullen zitten, en dat er ander vuil in de jaren in het hout is gaan zitten. Het zagen en schuren van dit hout zal u machines aantasten, ook is steigerhout gebruikt moeilijker te bewerken. Gebruikte vloerplanken of gebruikte steigerhout zal met name bij binnen gebruik veel vuil geven wat niet wenselijk is. Een oud gemaakte steigerplank heeft bijna het zelfde uiterlijk maar zal dit niet doen. Dus door oud gemaakt steigerhout te kopen heeft u dat probleem niet, u heeft een nieuwe steigerplank die er gebruikte sfeer volle steigerhout er uit ziet. Gebruikte steigerhout is door de aanhoudende trend niet makkelijk meer te kopen. Tevens is de prijs van een originele steigerplank gebruikt bijna dubbel dan van een nieuwe steigerplank.

oud gemaakt steigerhout

Steigerplanken gebruikt of oud gemaakt steigerhout geeft een rustige en mooie uitstraling aan uw zelf gemaakte interieur. Steigerhout is makkelijk te zagen en snel eenvoudig glad te schuren. Vurenhout heeft een zachte draad en nerf, in tegenstelling tot hardhout. Dit maakt dat het hout makkelijk is te verwerken. U kan blank steigerhout eenvoudig behandelen in bijna elke gewenste kleur, simpel door een beits of verf te gebruiken. Wij leveren oud gemaakt en nieuw steigerhout in de maat 3x20 cm. Wij leveren het hout in de lengtes 2 - 2,5 – 3 – 3,5 – 4 en 5 meter lengte.

Voor buiten gebruik in regen en wind, dan adviseren wij u om het steigerhout gebruikt voor te beitsen of af te lakken. Hiermee verlengt u de levensduur van het steigerhout gebruikt u wel de juiste verf beits, vaar uw verf specialist voor het juiste product. Steigerhout is gemaakt van vurenhout, deze heeft van nature een niet erg lange levensduur, door hout te behandelen verlengt u dit proces, en kan u jaren lang genieten van het steigerhout.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING