Steigerhout 30 cm breed

Steigerhout wordt gezaagd van de houtsoorten sparren en dennen. Deze houtsoorten zijn niet erg dik van stam. Daardoor is een plank steigerhout 30 cm breed vaak niet haalbaar. Steigerhout 30 cm breed zal niet worden geproduceerd, omdat de dikte van de stam het niet toelaat. Steigerplanken 30 cm breed worden ook weinig verkocht, waardoor het niet loont voor een houtzagerij om zich hier in te specialiseren.

Steigerhout 30 cm breed - Betere opties

Steigerhout van 30 cm breed is ook niet aan te raden. Steigerhout 30 cm breed zal snel gaan schotelen. Bij hout moet altijd de verhouding dikte ten opzichte van de breedte in goede verhouding staan. Zelfs bij een dikte van 10 cm zal steigerhout 30 cm breed niet mooi recht blijven.

Onze medewerkers

De medewerkers van Hardhout Discount hebben jaren lange ervaring in het produceren en verkopen van Tropisch en Europees hardhout. Wij bieden alleen maar steigerhout aan in afmetingen die mooi blijven. U en wij hebben er niets aan wanneer hout gaat kromtrekken of torderen. Bij de verkeerde breedte en dikte verhouding van hout is dit een onmiskenbaar probleem. Daarom bieden wij geen steigerhout van 30 centimeter breed aan. Wij kiezen bewust voor een goede verhouding tussen de breedte en dikte: 3 cm dik en 20 cm breed.

Zo ontvangt u als klant gegarandeerd topkwaliteit.

Alternatieven voor steigerhout van 30 cm breed

Ipe 20x 40 mm vlonderplanken Vandaag populair! 30% KORTING

Vlonderplanken 2.1 x 13.8

IPE Klik-systeem
Clip montage  
   
Lengte: 0.90 m1
Gratis: Schroef + Clip

€ 115,00 per m2

€ 88,00 per m2

Bekijk product

Wat zijn de verkeerde afmetingen voor steigerhout?

Steigerhout 2 cm dik met een breedte van 15 of 20 cm breed heeft een verkeerde dikte x breedte verhouding, steigerhout 2 cm dik zou niet breder moeten zijn dan 10 cm.

Steigerhout 25 cm breed kan prima, mits de dikte niet dunner is dan 8 cm. Steigerhout 25 cm breed met een dikte van 8 cm, zal in de praktijk niet verhandelbaar zijn.

Steigerplanken die 5 cm dik zijn, moeten 15 of 20 cm breed zijn. Steigerplanken 5 cm dik - Dit is alleen geen standaard handelsmaat. Dus wij voeren deze maat niet.

Steigerplanken 30 cm breed hebben wij hier boven al uitgelegd. Steigerplanken van 30 cm breed zullen alleen recht blijven als deze een minimale dikte hebben van 10 cm dik.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING