Snelcement

Bij het bouwen van een fundering van een paal voor een overkapping of veranda, is het aan te raden bij de paal snelcement toe te voegen. Snelcement heeft een snelle verharding waardoor er makkelijk mee te werken is, dit cement zit altijd in zakken die waterdicht zijn. De verwerking van cement is eenvoudig, in een gegraven gat een half zakje cement toevoegen. Waarna het gat half vol laten lopen met water, dan de 2e helft van het cement er bij. Eenmaal als het snelcement is uitgedroogd dan is het cement volledig uitgehard. Dit duurt ca 24 uur, maar verharding zal al plaatsvinden na 20 minuten. Als u het cement heeft vermengt met water niet meer de paal of balk bewegen, anders krijgt u speling tussen de paal en het cement. De prijs van cement is niet hoog, dus een snelle goedkope manier van poeren of kleine funderingen te maken.

Bekende namen van snelcement

Bekende namen van snelcement zijn beamix, sika cebar of cebarpoeder. Let wel dit zijn allen reparatie mortels. Deze merknamen zijn allen goed om te gebruiken maar niet voor tuintoepassingen, maar ook een onbekend merk kan ook geen kwaad, vaak is de prijs dan wel beter, en kunt u dus flink besparen op de prijs. De bekende namen van snelcement zijn dus beamix, sika cebar of cebarpoeder.

Let wel dit zijn allen reparatie mortels dus geen snelcement wat u gebuikt in de tuin.

Reparatiemortel met extra snelle afbinding die zeer uiteenlopend inzetbaar is. In tegenstelling van normaal cement wat in zakken zit, zitten deze reparatie mortels in emmers. Beamix, sika, cebar of cebarpoeder zitten altijd in emmers die waterdicht zijn. Reparatiemortel is maar een minuut verwerkbaar, waterplug, geeft hechting op PVC. Geschikt voor binnen en buitengebruik en voor wanden of vloeren. Deze reparatie mortel of snelcement is krimparm, en breed inzetbaar voor spoedreparaties en andere montage doeleinden, aanbrengen van sanitair en PVC, afpleisteren en vastzetten van gas water en elektriciteitsleidingen, ook het stoppen van lekkages en het dichten van gaten of het bevestigen van beugels en haken is dit product uitermate geschikt.

Gemakkelijk online bestellen

Onze bouw schets die verwerkt is in onze montage handleiding geeft eenvoudig aan in combinatie met onze calculator hoeveel hout en andere aanverwante producten u nodig heeft, per project. Hardhout Discount levert alle Tuinmaterialen, tevens bezorgen wij als u voor 12.00 uur besteld, de volgende dag al aan huis! 

Openingstijden Hardhout Discount?

Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur.mail info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)74 -3033602

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING