Op deze pagina vindt u verschillende projecten om inspiratie op te doen. De foto's zijn allemaal aan ons toegestuurd door onze klanten. Heeft u ook een project gerealiseerd met ons hardhout? Stuur ons dan ook de foto's! Wij belonen u met een korting Voucher.LOGO HD GIF.jpg

Sublicoat 1

Boomstamtafelblad 8 cm dik kantine

Voor het realiseren van onze kantine in ons bedrijf heb ik boomstamtafelbladen besteld bij Hardhout Discount. Deze boomstamtafelbladen heb ik gebruikt als keukenblad, plank, en een hoge boomstamtafel om met ons personeel te genieten in onze kantine. Wij zijn blij met het mooie resultaat. De lampen die boven onze boomstamtafel hangen heb ik ook besteld bij Hardhout Discount. De vloer die ik gelegd heb, heb ik al eerder van Hardhout Discount. Dit betreft een Ipe vlondervloer, zichtbaar geschroeft.

Bekijk gehele project

Ipe vlonderplanken brede planken

Ik heb Ipe vlonderplanken 2.5 x 23.5 cm, Ipe vlonderplanken 2.1 x 14.5 cm en Ipe vlonderplanken 2.0 x 9.0 cm besteld. Ik heb hier een bankje van gemaakt in onze tuin. Ik ben erg blij met het eindresultaat.

Bekijk gehele project

Ipe gevelbekleding en Ipe vlonderplanken - zandbak van gemaakt

Ik heb Ipe gevelbekleding 2.1 x 9.0 cm, Ipe vlonderplanken 2.1 x 14.5 cm en funderingspalen besteld om een zandbak in mijn tuin te maken. Hardhout Discount, bedankt voor de snelle service, en het meedenken wat betreft het afhalen. Na een middagje zagen zat het in elkaar. Ik ben erg blij met het materiaal.

Bekijk gehele project

Ipe lange lengtes zichtbaar verschroefd

Ipe vlonderplanken zichtbaar geschroefd

Het terras gemaakt met Ipe hout. Wij hebben gekozen voor zichtbaar schroeven en gemonteerd in wild verband. Het advies team heeft ons goed geholpen. Levering was adequaat en snel. 

Bekijk gehele project

Ipe terrasplanken

Ipe lange lengtes geschroefd

Onze buurman had vorig jaar een vlonder en overkapping gekocht bij jullie. Hij was erg tevreden over de service en prijs. Wij hebben op zijn aanraden ook bij jullie gekeken en besteld. Wij vermoeden dat er nog veel meer bestelling bij jullie gaan komen, want wij maken goede reclame omdat het hout, de prijs en levertijd super waren. Ga zo door.

Bekijk gehele project

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Gratis proefmonster aanvragen

Betaal opties

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk Overschrijving iDeal Creditcard PayPal AfterPay SOFORT Bancontact KBC/CBC Belfius Direct ING Home’Pay Contant

Bezoek onze showroom