Op deze pagina vindt u verschillende projecten om inspiratie op te doen. De foto's zijn allemaal aan ons toegestuurd door onze klanten. Heeft u ook een project gerealiseerd met ons hardhout? Stuur ons dan ook de foto's! Wij belonen u met een korting Voucher.

Ipe lange lengtes zichtbaar verschroefd

Ipe vlonderplanken zichtbaar geschroefd

Het terras gemaakt met Ipe hout. Wij hebben gekozen voor zichtbaar schroeven en gemonteerd in wild verband. Het advies team heeft ons goed geholpen. Levering was adequaat en snel. 

Bekijk gehele project

Ipe terrasplanken

Ipe lange lengtes geschroefd

Onze buurman had vorig jaar een vlonder en overkapping gekocht bij jullie. Hij was erg tevreden over de service en prijs. Wij hebben op zijn aanraden ook bij jullie gekeken en besteld. Wij vermoeden dat er nog veel meer bestelling bij jullie gaan komen, want wij maken goede reclame omdat het hout, de prijs en levertijd super waren. Ga zo door.

Bekijk gehele project

Ipe vakantie park veluwe

wij hebben een zomerverblijf op een vakantieparkop de Veluwe. Om optimaal te genieten is er een vlonder voor ons gemonteerd bij de chalet. Deze hardhouten vlonder is van Ipe hout gemaakt.

Bekijk gehele project

Ipe vlonderplanken - ZICHTBAAR SCHROEVEN

Ipe vlonderplanken zichtbaar schroeven

De hele tuin aangepakt en opnieuw ingericht. Het natuursteen gelegd in combinatie met de hardhouten ipe planken, tezamen een mooi geheel. Wat een mooi contrast geeft deze combinatie.

Bekijk gehele project

Ipe 2.5 x 14.5 cm vlonderplanken bij zwembad

Ipe hardhout 2.5 x 14.5 cm vlonderplanken terras bij zwembad

Ons oude terras was aan vervanging onderhevig. Online bij Hardhout Discount een prachtige houtsoort gekocht. Ipe vlonderplanken in 2.5 cm dik. Onze interesse ging uit naar deze planken en houtsoort omdat dit hout zeer geschikt is voor bij een zwembad. Wij wisten dat niet al het hardhout geschikt is om vaker dan normaal nat te worden, omdat wij best veel vierkante meters nodig hadden wilden we er van zeker zijn dat wij de juiste houtkeuze maakten. Natuurlijk is de prijs ook belangrijk. Wij hebben kort gebeld met de service van Hardhout Discount, en kregen goed advies over wat de beste keuze was.

Bekijk gehele project

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Hout ruiken en voelen? Vraag een gratis proefmonster aan

Gratis proefmonster aanvragen

Betaal opties

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk Overschrijving iDeal Creditcard PayPal AfterPay SOFORT Bancontact KBC/CBC Belfius Direct ING Home’Pay Contant

Bezoek onze showroom