Bouw een moderne overkapping van hout

Ben jij op zoek naar hout om hiermee een moderne overkapping in je tuin te bouwen? Dan ben je bij Hardhout Discount aan het juiste adres. Wij leveren hardhout in allerlei soorten en maten voor bijvoorbeeld moderne overkappingen en moderne tuinhuizen. Zowel losse planken hardhout om zelf volledig naar wens op maat te zagen, als kant en klare bouwpakketten voor verschillende formaten moderne houten overkappingen, inclusief stap voor stap instructies en schroeven.

Je hebt tegenwoordig pas een moderne tuin met een overkapping. Deze kan je door een bedrijf laten bouwen en plaatsen, maar wist je dat je ook heel makkelijk zelf een overkapping kan maken? Met twee linkerhanden wordt het wellicht wat lastig, maar dit is zeker een klusje dat is weggelegd voor de gemiddelde amateurklusser.

Met een overkapping die strak en modern is, kan je het hele jaar door genieten van het buitenleven. De overkapping beschermt je uiteraard tegen regen, maar ook hartje zomer in de brandende zon kan een overkapping erg fijn zijn om wat schaduw te bieden. Wanneer je kiest om een of meerdere zijkanten dicht te maken met bijvoorbeeld glazen schuifwanden, wordt je overkapping bovendien een plekje waar je lekker uit de wind kan zitten.

Hoe moet de overkapping eruit komen te zien?

De overkapping kan natuurlijk los op zichzelf staan, maar vaak zie je dat deze ergens tegenaan gebouwd wordt, zodat één of meerdere kanten dicht is, wat bescherming biedt tegen regen en wind.

Een moderne overkapping met schuur is bijvoorbeeld een vaak geziene combinatie in veel tuinen. Een moderne schuur met overkapping biedt namelijk de mogelijkheid voor zowel opbergruimte als een mooie zitplek in je tuin.

Wil je een moderne overkapping aan huis bouwen? Dan heet het officieel geen overkapping meer, maar maak je een veranda. Dit kan een zwarte veranda zijn en wordt vaak gezien als zeer modern. Uiteraard vind je bij Hardhout Discount ook verschillende kant en klare bouwpakketten voor moderne veranda’s van hout.

Denk ook na over het dak van je overkapping. Moet dit een plat dak worden of vind je een puntdak met dakpannen of een rieten dak bijvoorbeeld mooier?

Bestel hardhout eenvoudig en snel bij Hardhout Discount

Ben jij eruit hoe jouw overkapping met modern design eruit moet komen te zien en weet je hoe je deze gaat bouwen? Bestel dan het hout voor je moderne tuinoverkapping eenvoudig via Hardhout Discount. Er zijn tevens zwarte overkappingen verkrijgbaar. Alles wat je op onze site vindt, is uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij alles wat vóór 12:00 uur besteld wordt, vaak al de volgende werkdag leveren.

We kunnen ons echter ook goed voorstellen dat je bij zo’n groot project toch nog wat vragen hebt. Ons adviesteam staat daarom klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te adviseren in de aankoop van het juiste soort en de juiste hoeveelheid hardhout.

Tijdens kantoortijden zijn wij zowel telefonisch (074-3033602) als per mail (info@hardhoutdiscount.nl) bereikbaar. Daarnaast kan je ons altijd een berichtje sturen via Whatsapp, ook in de avonden en weekenden. Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Hengelo. Kom hier inspiratie opdoen voor je moderne overkapping of plan een afspraak met ons adviesteam om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen graag.