Hout prijzen

Behoort u tot de mensen die liever eerst de prijzen bekijkt voordat u overgaat tot de aanschaf van een product? Zoals een schutting, dan bent u hier aan het juiste adres:

Wij stellen u diverse prijze online ter beschikking. Zo kunt u thuis op uw gemak de juiste beslissing nemen.

We hebben een groot gedeelte van het programma op voorraad en kunnen razendsnel leveren. En we kunnen leveren zoals u dat wilt. In grote of kleine partijen, aangepast aan uw wensen.

Er zijn vele producten met diverse hout prijzen online te vinden als het om hout producten gaat.

Waarom hardhout discount?

Wanneer weet u nu of u hout prijzen heeft die als gescherp geprijst zijn? Als het om hardhout gaat praten we 9 van de 10 keer over een flinke investering, daarom is het van belang dat u ten eerste een kwalitatief hoogstaand product ontvangt met nette hout prijzen. Als het om hout prijzen gaat zijn wij van hardhout discount de scherpste online, hoe kan dit zult u zich zelf afvragen? Wij importeren zelf vanuit Zuid Amerika en Afrika en kopen niet in via een tussenhandelaar, daar zit het eerste verschil al in ten tweede werken wij niet met een dure showroom en werken wij met een klein vast team zonder te veel poes pas. Het draait uiteindelijk om het stukje hout wat u wilt bestellen en niet hoe mooi ons kantoorpand eruit ziet. Bij ons zijn de hout prijzen gebaseerd op het hardhout product, zonder alle poes pas erbij. En als laatst wij hebben passie voor wat wij verkopen dat betekend geen vette marges maar gewoon eerlijk en oprechte handel gebaseerd op passie voor het hout vak. Goeie kwaliteit voor scherpe hout prijzen? Bekijk snel ons assortiment. 

Kennis en kunde

Wij weten waar we over praten, als het nu gaat om montage van een hardhouten schuttingen of het een duidelijke uitleg van een bepaalde houtsoort. Wij weten waar Abraham de mosterd haalt en er is geen vraag die u ons niet kunt stellen. Heeft u hulp nodig bij het calculeren van een terras met vlonderplanken? gebruik dan eens onze calculator online, hierbij nemen we stap voor stap door wat u wilt en wat u daar voor nodig heeft tot en met het aantal schroeven toe. En natuurlijk gelijk alle hout prijzen inzichtelijk.

Stel zelf uw vlonder samen desktop

Hout prijzen

De hout prijzen schommelen net als andere grondstofprijzen voortdurend. Zo kan het voorkomen dat offertes een kortere geldigheid hebben dan u gewend bent. Groot gedeelte van de houtmarkt wordt in Amerikaanse dollars uitgedrukt, waardoor schommelingen in valuta en de hout prijzen een rol kunnen spelen. Met name buitenlandse houtsoorten zijn hier gevoeliger voor. De prijs van hout is normaal per kuub, maar naar de consument toe wordt vooral per vierkante meter gerekend met vermelding van een dikte in mm. Wilt u zich vrijblijvend orienteren en de prijs van hout onderzoeken, bekijk dan eens het grote aanbod in houthandels op internet. Over het algemeen geldt dat snelgroeiende soorten goedkoper zijn dan de langzamer groeiende. Ook soorten die over grotere afstand worden aangevoerd zijn in de regel duurder. Uitzondering zijn de Europese houtsoorten als Frans eiken en diverse soorten noten en notelaar. Deze zijn vaak goedkoper uit de Oost-Europese landen of de zogenaamde Slavische landen.

In onze webshop kunt u heel gemakkelijk online u schutting bestellen en dit gebeurt natuurlijk in een veilige omgeving, hardhout discount is aangesloten bij diverse keurmerken om alle risico’s van online bestellen weg te nemen en natuurlijk krijgt u de bestelling netjes thuis afgeleverd en al vanaf 1500 euro rekenen wij geen bezorgkosten.U kunt bij ons online terecht van maandag t/m zondag om uw bestelling door te geven.

Proef monster

Wilt u liever eerst een proef monster zien, voelen en ruiken van planken voor een paar meter schuttingen, voordat u overgaat tot bestellen? Dat kan vul het online formulier in en wij zorgen ervoor dat u het monster gratis en voor niks thuis geleverd krijgt per post. Wilt u gratis advies bij het bestellen van u product neem dan contact met ons op via de mail info@hardhoutdiscount.nl of via 074-3033602. Wij zien graag u bestelling tegemoet.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING