Grond kering

U bent van plan een houten grond kering te maken of te plaatsen als bescherming van de grond langs uw woning, vijver of te gebruiken als grond kering voor een tuinafscheiding. Maak altijd een bouw schets van te voren, dit scheelt u veel werk achteraf.

 

Funderingspaal 6x6

Funderingspalen 6.0 x 6.0 cm

AZOBE Fijn bezaagd
 Hardhout Gepunt
   
D x B: 6.0 x 6.0 cm
Lengte: 1.00 -  1.50 - 2.00 m1

v.a. € 11,20 per stuk

v.a. € 9,33 per stuk

Bekijk product

Schutting maken

Hardhout Discount biedt u een scala aan mogelijkheden, zoals beschoeiings schotten, losse beschoeiings planken, damwandprofiel planken, palen en alle toebehoren.

Om de aardewal tegen waterschade te beschermen is een grondkering plaatsen een resolute oplossing. Voor dat u een beschoeing gaat plaatsen, denk aan u bouw schets en u moet weten dat er veelal voor de verticale palen, met horizontale planken gekozen wordt. Iedere beschoeiing is anders. Bij de damwand kering zijn dit geprofileerde damwand planken welke verticaal de grond in worden gedrukt. Beide methoden zijn door uzelf toepasbaar, maar de damwand wordt meestal geplaatst met proffesionele mechanische hulpmiddelen. Het gebruik van een waterslang! is echter ook een handig hulpmiddel om zelf een damwand te plaatsten.

Hardhout Discount is u leverancier voor alle producten met betrekking tot een grondkering plaatsen of voor producten ten bate van een beschoeiing, damwand tot terras planken en balken voor een mooie overkapping.

Openingstijden Hardhout Discount?

Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Heeft u producten gezien of mist u iets? Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op mail info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)74 -3033602

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING