Goedkope Schutting

Goedkope hardhout schuttingen zijn er in vele varianten. Wilt u een goedkope schutting van hout? U kunt bij Hardhout DIscount kiezen om zelf een hardhout tuinscherm ontwerpen of om een kant-en-klare schutting te kopen. Als u kiest voor een hardhouten schutting, dan kiest u voor de beste kwaliteit tegen een lage prijs. U kunt dan tientallen jaren genieten van uw houten constructie. Een deklat over de schuttingen en palen geeft een mooi gekaderd eindresultaat, en fungeert tevens als afwaterlat of inregenlat. Een ander goedkoop alternatief is om voor een goedkope schutting van Douglashout te kiezen, Douglas-hout heeft namelijk een fijne houtnerf waardoor deze houtsoort zeer geschikt is voor het gebruik van schuttingen en overkappingen. De uitstraling van Douglas is sfeervol en past in iedere tuin.

Zelf een goedkope schutting samenstellen

Schutting maken

Bij Hardhout Discount komt u alles te weten over goedkope schuttingen. Bovendien vindt u op de website allerlei handleidingen en tips. De handige calculator geeft snel en handig uw keuze weer. En natuurlijk kunt u voor alle benodigde producten terecht in ons assortiment. Wij zijn goedkoopste Hardhout leverancier in de Benelux en adviseren u graag.In de meeste gevallen wordt uw bestelling binnen 24 uur bezorgd. Standaard is een montage handleiding bijgeleverd, waardoor iedereen een schutting kan plaatsen op een correcte manier. Hardhout Discount heeft een ruim aanbod schuttingen: van stevig tot robuust, van klassiek tot modern, en van strakke tot speelse afwerkingen. Met onze handige Calculator ontwerpt u eenvoudig de perfecte schutting.

Ruim aanbod voordelige schuttingen

U kunt een goedkope houten schutting eenvoudig online bestellen in onze webshop. De leverkosten zijn bovendien laag en vanaf een bestelling van 1500 euro is de levering zelfs gratis. Wij hebben natuurlijk altijd een extra aantrekkelijke aanbieding in de outlet store en vergeet niet wij zijn de goedkoopste online winkel voor hardhouten schuttingen. Afrekenen doet u in een uiterst veilige omgeving. We bieden u de mogelijkheid om met iDeal, Visa, Mastercard of met AfterPay te betalen. Veilig en vertrouwd dus.

Gratis monsterstukken

Het is mogelijk om geheel vrijblijvend en gratis een monsterstuk te bestellen van uw mogelijek bestelling. Bijvoorbeeld een monster van een schutting, tuinscherm of schuttingpaal. Zo krijgt u een idee van de structuur en het gewicht van het hout. Via onze site kunt aangeven of u een gratis monsterstuk wilt ontvangen.

Openingstijden Hardhout Discount?

We staan volledig tot uw beschikking op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Indien u een vraag heeft naar aanleiding van het bezoek aan onze webshop, dan kunt u geheel vrijblijvend bellen of mailen naar: +31 (0)74 – 3033602 of info@hardhoutdiscount.nl.

Bereken je project

Bereken je project

Bereken je stalen deur - vlonder - schutting - tafel en overkapping

Prijs berekening