goedkope Schutting

Een goedkope schutting vindt u heel snel bij ons in de webshop. Een schutting bij hardhout discount is nog steeds van uitstekende kwaliteit. Onze goedkope schutting planken zijn er in vele houtsoorten en afmetingen. Een goedkope schutting van hout is op vele manieren te realiseren, u kunt er voor kiezen om zelf een tuimscherm te maken van losse goedkope schutting planken.

Schutting maken

Tuinscherm

Of u kiest voor een standaard tuinscherm inplaats van de goedkope schutting planken. Wat wij vaak zien is dat de meeste klanten kiezen voor de combinatie goedkope schutting planken in combinatie met een mooie geschaafde hardhouten paal, deze palen zijn in diverse afmetingen en profielen. Onze hardhouten palen zijn vrij eenvoudig te plaatsen, wat u nodig heeft is een grondboor en eventueel wat snelcement voor de stabiliteit.Onze goedkope schutting elementen kunt u eenvoudig bevestigen met de bijgeleverde klipjes, deze schroeft u vast aan het element en de hardhouten palen. Let op met hardhouten palen kopen, wat belangrijk is voordat u hardhouten palen gaat kopen, hoe dikker de paal, hoe robuuster de uitstraling is van het totale project. Het is natuurlijk wel zo, als u een dunnere paal neemt om de goedkope schutting plank op te monteren hoe goedkoper het wordt. Mocht u kiezen voor top kwaliteit schuttingen dan adviseren wij u om ook voor top kwaliteit palen te gaan in bijvoorbeeld startimber. Met StarTimber kiest u ten alle tijden voor kwaliteit kijk eens op www.startimber.nl voor meer informatie over deze producten. Hardhout Discount is verkooppunt van startimber.

Bij www.hardhoutdiscount.nl kunnen wij u alles vertellen over goedkope schuttingen, palen en planken en de wijze waarop deze goedkope artikelen gemonteerd moeten worden. Op onze webshop vindt u ook allerlei handige handleidingen om u project op een gedegen wijze uit te kunnen voeren. Wilt u een totaalprijs hebben voor het gehele project, gebruik dan eens onze handige calculator. Wij rekenen precies uit hoeveel schroeven, palen, planken en allerlei aanverwante artikelen u nodig heeft.

Hardhout Discount is de goedkoopste online met hardhouten artikelen, zoek niet verder! Wij staan voor kwaliteit gekoppeld aan zeer scherpe prijs..

Gemakkelijk online bestellen

Alles is duidelijk en inzichtelijk bij hardhout discount, wij zorgen voor een transparante prijs kwaliteit verhouding. Bij ons geen verrassingen achteraf, u krijgt wat u besteld! Door onze lage franco leveringen, bespaart u zich op de vrachtkosten. Vergeet niet om ook eens in onze outletshop te kijken voor leuke aanbiedingen in hardhouten tuin producten, altijd goedkoop! Wij leveren u goedkope schutting met een kraan of kooiaap bij u op de stoep. Ons Certificaat Webwinkelkeur, bieden u als consument meer waarborgen dan de wet stelt, veilig en vertrouwd dus.

Gratis monsterstukken

Een monsterstuk van een schuttingpaal of plank ontvangen? Dit wellicht om de keuze te vereenvoudigen en een beter idee te krijgen of dit wel de juist houtsoort is? Of om even te vergelijken of het wel dezelfde kleur is van de schuttingpaal zoals de buren dat hebben? Dat kan natuurlijk altijd! Dat doen we gratis en voor niks bij Hardhout Discount. U kunt dit heel gemakkelijk online bij ons aanvragen. 

Openingstijden Hardhout Discount?

Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Heeft u vragen naar aanleiding van u bezoek aan onze webwinkel? info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)74 -3033602

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING