Fijnbezaagde palen

HARDHOUT IS DE BESTE KEUZE
Alle schuttingpalen
 20% fabriekskorting

Showroom en houtmagazijn

Binnenhavenstraat 107 - Hengelo (ov)

Wij zijn gevestigd in een oude loods en is compleet CO2 neutraal gebouwd.

Op zaterdag is de showroom geopend van 10:00 tot 14:00 uur. Bel of email ons voor een afspraak.

Klanten met een afspraak gaan altijd voor.

Ons bezoeken geeft inspiratie en gezelligheid. Kom kijken naar: Vlonders, moderne schutting en moderne poort, overkappingen (zowel klassiek als modern), stalen keukens, boomstamtafels en stalen deuren.

Een bezoekafspraak

Fijnbezaagde palen

 

 

 Hardhouten Palen

Onze hardhouten palen zijn producten die alleen worden gemaakt van tropisch hardhout, deze zijn door haar presentatie, de manier van zagen en schaven, al met al producten die mooier en beter zijn dan al het andere hardhout. Al het hout wordt meerdere malen uitgesorteerd zodat u altijd de hoogst haalbare kwaliteit ontvangt.

Dit product is niet te koop in een bouwmarkt of bij een normale houthandelaar. Alleen de dealers hebben dit product voor u te koop. Ons hardhout is duurzaam geproduceerd, dus en uit betrouwbare bron afkomstig.

Hardhout Discount is een van de weinige online dealers van dit product.

Harthouten palen zijn in Europees hardhout te leveren, en te leveren in Tropisch hardhout. Bij Europees hardhout moet u denken aan Douglas hout, dit hout wordt veel toegepast in constructie hout, dit is voor veranda’s overkappingen of tuinhuisjes. Tropisch hardhouten palen zijn zeer breed toepasbaar en zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen, veelal worden deze als schuttingpalen, weide palen en als staanders bij carports en overkappingen gebruikt. De meest voorkomende houtsoorten zijn Azobe, Angelim, Massaranduba en Bangkirai, in geschaafde of fijn bezaagde variant.

Hardhouten palen geschaafd of fijn bezaagd?
Hardhout Discount verkoopt zowel hardhouten palen in geschaafde variant als in fijnbezaagd. Doorgaans worden hardhouten geschaafde palen gebruikt als het zichtwerk gemaakt wordt, en een fijn bezaagde paal als uiterlijk niet een belangrijke rol speelt.

Onze hardhout producten zijn zowel in voor geschaafd als in volledig geschaafde paal beschikbaar. Een geschaafde paal heeft een extra machinale bewerking gekregen, waardoor deze paal duurder is dan een traditionele fijn bezaagde hardhouten paal. Dit geld ook voor een voor geschaafde paal, deze is net iets duurder dan een fijn bezaagde paal. Maar daar krijgt u een stuk presentatie ( looks ) en splintervrij product voor terug. Afrasteringpalen als voor afbakening met gaas bij parken of langs snelwegen, worden veelal in fijn bezaagd uitgevoerd. Maar als u niet voor een afrasteringpaal kiest, en bijvoorbeeld een schutting gaat plaatsen dan wordt doorgaans een geschaafde paal gebruikt. Wij hebben deze in verschillende afmetingen. Geschaafd in 6,5 x 6,5 en 8,5 x 8,5 cm. Doorgaans wordt er voor een schutting de lengte 2,75 of 3 m1 gebruikt. Hardhouten palen in weide palen daar en tegen kunnen in beide varianten worden gemaakt. In de paarde sport wordt doorgaans alleen geschaafd materiaal toegepast, omdat anders een paart zich kan blesseren aan een fijn bezaagde weide paal. Een weide paal die geschaafd is heeft een ronde hoek en is splinter vrij, daarom wordt voor deze paal gekozen. Meestal zijn dit palen met de afmeting 8 x 8 cm of dikker. De lengtes zijn vaak 2 of 2,5 m1 lang.

Waarom kiest u hardhouten palen van Hardhout Discount online?
Hardhout discount online levert alleen maar duurzaam geproduceerd hardhout, volgens alle regels en wetgeving die wordt voorgeschreven binnen en buiten de EU. Wij controleren de hardhouten palen en al de andere maten zelf in de landen van herkomst op legaliteit. Dit is onder andere erg belangrijk voor het voortbestaan van het tropisch regenwoud. Teven bewaken wij hierdoor de kwaliteit, en kunnen wij er voor zorgen dat wij altijd het hele jaar door een passende voorraad hebben staan voor u.

Geschaafde hardhouten palen
Onze hardhouten palen zijn splinter vrij en recht van draad. Een fijn bezaagde paal heeft een ruwe oppervlak en bevat altijd wat splinters. Een machine maakt het oppervlakte van de paal glad, en geeft er een ronde hoek aan. Daardoor heeft deze paal meer cachet, dan een fijbezaagde paal.

Herkomst van hardhout
Hardhouten palen komen uit de regenwouden uit Afrika en Zuid Amerika. Wij kopen het hout bij hardhoutimporteurs die het hardhout volgens de laatste wet en regelgeving importeren. Zowel Afrika als Zuid Amerika produceren mooie houtsoorten voor de Nederlandse markt.

Hardhout discount heeft de beste prijs en kwaliteit verhouding in hardhouten palen
Door de uitstekende verpakking en de hoge kwaliteit van het hardhout, ontvangt u een mooi pakket, met daarin het mooiste hout voor het beste eindresultaat. U kan dit hardhout niet kopen in de bouwmarkt. Wij hebben een breed assortiment en kwaliteit, Hardhout Discount is de online dealer voor Europees hardhout als Douglas, en natuurlijk de tropisch hardhout specialist.

LOGO HD GIF.jpg

De producten en hardhouten palen van Hardhout Discount online
Met alle goedkope producten van Hardhout Discount online, maakt u betere en mooiere projecten. Al ons webwinkel hardhout is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Wij onderscheiden ten opzichte van de andere aanbieders, wij hebben niet alleen goedkope producten maar ook zeer snelle leveringen. Vandaag voor 12 uur besteld, de volgende werkdag al in huis. Alle producten ook de hardhouten palen die wij aanbieden hebben wij op voorraad.

Hardhouten palen van Hardhout Discount ook voor de professionele gebruiker
Wij zijn onderscheidend in het leveren van hardhout. Door onze eigen grote voorraden in Europees en tropisch hardhout kunnen wij altijd snel uitleveren. Tevens is ons hout is zo hoog van kwaliteit dat ook de professionele gebruiker ons steeds vaker weet te vinden.

Wij leveren per stuk graag aan u, maar wij zijn ook sterk in het leveren van volle hout pakketten. De prijs van volle pakketten staat niet online vermeld, vraag ons per mail wat de pak prijs is. Dit is voordeliger omdat wij er geen arbeid aan hebben als wij een vol pak verkopen. Wij verpakken elke bestelling op een pallet, tevens dekken wij het hout af met plastic, zodat weersinvloeden geen effect hebben op uw product ten tijde van transport en aflevering.  Een vrachtwagen met heftruck ( kooi aap ) bezorgd het hout waar u maar wil. Dit kan bij u op de zaak of direct op uw project locatie. Uw gemak onze service. Omdat wij het hout goed verpakken en bij ons alles overdekt staat opgeslagen is altijd de versheid van dit product gegarandeerd. Vergrijste hardhouten palen, of besmeurde delen door transport zijn tot bijna nul gereduceerd.

Wij leveren hardhouten palen en andere producten met de duurzaamheidklasse 1 of 2, dit zijn technische benamingen voor hoe lang hout mee gaat in de grond. Klasse 1 of 2 zijn de hoogst haalbare klassen, dus het meest duurzame tropisch hardhout. Dit staat voor een levensduur van 20 jaar of langer. Al het hout gaat op den duur rotten als dit met water en of grond in aanraking komt. Met ons tropisch hardhout bent u dus gegarandeerd van een zeer lange levensduur.  Hout controleurs van Hardhout Discount online controleren het gehele productie proces in het land van herkomst en bij binnenkomst van de goederen in Nederland, meerdere malen, voordat het hout bij Hardhout Discount binnen komt. Daardoor bent u als klant altijd verzekerd van een mooi en beter product.

Tropisch hardhout voor overkappingen, veranda’s of tuinhuisjes wordt vaak alleen als staanders toegepast. Tropisch hardhout is zwaarder in soortelijk gewicht en moeilijker te bewerken dan Lariks Douglas of Eiken. Tropisch hardhout is wel veel duurzamer dan Eiken of Lariks Douglas. Daarom is het aan te raden als u houten palen in de grond verwerkt dit in tropisch hardhout uit te voeren. Verwekt u palen of hout boven de grond, dan is Eiken of Douglas ook afdoende voor lange levensduur. Ook het schilderen van hout, verlengt de levensduur.

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Bereken je stalen deur - vlonder - schutting - tafel en overkapping

Prijs berekening