ruwe balken

ONZE STERKE PUNTEN

  • Ons Advies team, Tim, Marco,Tom en Manon staan voor uw klaar
  • Veilig bestellen, volgens webwinkel keurmerk
  • Al gratis levering vanaf 995,- Euro
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
  • info@hardhoutdiscount.nl, Tel. 088-6441200

Showroom en houtmagazijn

Binnenhavenstraat 107 - Hengelo (ov)

Wij zijn gevestigd in een oude loods die geheel is opgebouwd en ingericht met historische bouwmaterialen. Ons nieuwe industriële pand is compleet CO2 neutraal gebouwd.

Op zaterdag is de showroom geopend van 10:00 tot 14:00 uur, en op werkdagen van 12.00 tot 17.00 uur. Of buiten bezoektijden komen kijken, maak dan een afspraak.

Klanten met een afspraak (ook op zaterdag) gaan altijd voor.

Ons bezoeken geeft inspiratie en gezelligheid. Kom kijken naar: Vlonders, een moderne schutting en poort, overkappingen en stalen deuren.

Maak een bezoekafspraak

ruwe balken

Bij de Hardhoutdiscount kunt u in alle vormen en maten ruwe balken krijgen, ook wel gezaagd genoemd. Deze balken gaan niet door schaafbank en zijn dus geschikt voor een robuuste uitstraling.

Ruwe balken worden met name gebruikt voor onderstaande toepassingen:

-          Fundering van een blokhut

-          Dwarsliggers voor een pergola of overkapping

-          Grondwaterkeringen

Wanneer u het toepast in bijvoorbeeld een pergola kunt u kiezen voor geschaafde balken in 45x70 of 45x90, of kiest u voor de robuuste uitstraling van een ruwe balk in 50x80, 50x100, 50x150 of in 50x200. De Hardhoutdiscount biedt u een breed scala aan hardhouten balken aan. Zo heeft u voor elke toepassing en elk gewenst eindresultaat de juiste balk.

De 50x150 is een balk welke veel wordt gebruikt bij het plaatsen van een overkapping. De ruwe balken worden dan vaak toegepast als dwarsbalk waar uiteindelijk het dak op bevestigd word. Zo heeft u een stevige en duurzame constructie wanneer u hardhouten balken van de Hardhoutdiscount toepast. Weet u niet goed hoe u de hardhouten ruwe balken moet bevestigen/verwerken? Wij helpen u graag met ons advies!

 

 

Mocht u geen geschaafd product willen hebben, maar een ruw product heeft volgens u niet de juiste uitstraling? Denk dan eens aan Startimber balken.

Waarom kiest u voor Ons?

De 5 belangrijkste redenen om ons hardhout te kiezen.

1          Hardhouten topproduct voor een scherpe prijs.

2          StarTimber is zeer duurzaam en bestand tegen grond- en watercontact.

3          Breed assortiment tuinhout en GWW-hout

4          StarTimber is geschikt voor de particulier.

5          StarTimber hardhout is splintervrij en recht van draad, voor geschaafd of volledig geschaafd, voor het beste eindresultaat.

Gratis monsterstukken

Wilt u weten of de ruwe balken of paal is zoals de buren dat hebben? Dan helpen wij u graag natuurlijk. Vul het formulier in via onze website en u ontvang gratis een proefmonster van het opgevraagde product. Waarom gratis zult u wellicht denken, bij hardhout discount draait veel op basis van service omdat wij geloven in onze formule en onze producten en daar willen we u graag van overtuigen.

Openingstijden Hardhout Discount?

Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Komt niet uit de montage handleiding of is iets niet helemaal naar wens gegaan en heeft u hulp of informatie nodig mail ons dan op info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)88 -62626262

CALCULATOR - REKENHULP

CALCULATOR - REKENHULP

Snel en gemakkelijk een - vlonder - overkapping - of stalen deur - uitrekenen? Direct een foto van het eindresultaat.

Calculator - rekenhulp