maatwerk

Douglas maatwerk overkappingen

Direct samenstellen

Stel zelf uw overkapping samen desktop

 

Bij Hardhout Discount kunt u complete bouwpakketten met gebinten bestellen om zelf een eiken of douglas carport, garage, veranda, terrasoverkapping, schuur of een ander gebouw met gebint te bouwen voor een zeer gunstige prijs.


Maatwerk en toch gelijk een prijs


Wij zijn van mening zijn dat we elke aanvraag snel  moeten berekenen om u een passende offerte te kunnen aanbieden, u wilt toch gelijk weten waar u aan toe bent. Elk bouwpakket wordt speciaal voor u gemaakt want een gebouw met een gebint kan nu eenmaal niet op voorraad gemaakt worden. Onze bouwpakketten worden op een 5-assige CNC gestuurde machine gemaakt met ongekende precisie. Door te standaardiseren kunnen we binnen enkele weken uw pakket bij u afleveren in Nederland en Belgie.

Bouwen

We laten het bouwen graag aan u zelf of uw aannemer over, wij hebben als u dat wenst wel goede contacten met zzp'er en aannemers die dit perfect voor u kunnen bouwen. Als pionier van eiken en douglas maatwerk online zorgt www.hardhoutdiscount.nl ervoor dat u ook zelf met de beste materialen droomgebouwen kunt realiseren voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Maar dan in een vaste gestandaardiseerde setting en maatvoering. De eikenhouten en douglas gebouwen zijn van een duurzame kwaliteit dankzij het gebruik van eerste klas eiken (jong eiken hout) of douglas naaldhout, gebogen schoren en pen & gatverbindingen. De unieke combinatie van traditie, vakmanschap, moderne productie techniek en bouwtechnische kennis helpt u bij de ontwikkeling en bouw van uw eigen houten carport, overkapping, veranda, met een gebint maar dan tegen een gereduceerde prijs.